Смешки от форума - 9

• 80 833
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
# 586
  • София
Сега като го публикува, се сетих, че има езикови справки. Може да се обадя някой път, ако много ме зачовърка.

# 587
Да вметна че има и речници - тълковни, правоговорни и правописни.

# 588
Ще ви помоля да не започвате наново, за да не се налага пак да минава модератор.

# 589
Бързам да копирам, защото уникалната оферта сигурно скоро ще изчезне:

Здравейте,
предлагам "естествено ин витро оплождане"
Продължавам да го наричам така, тъй като е със същия замисъл.
Сами се досещате за какво става въпрос...
Достатъчно съм информиран относно ин витро оплождането като мъж, за да знам проблемите и усложненията. Моя позната на 46 години беше сама и забременя чрез ин витро и имам представа какво изживя! Цялата процедура с замразена сперма, лично на мен ми е съмнителна, първо откъм произход и все пак някакво "остаряване на материала", второ откъм риск с цел да НЕ забременеете от първия път от самата клиника! Та все пак ще ме видите лично!
Забременяването ще е сигурно, т.е. допълнителни опити няма да се заплащат и напълно по естествен начин! Но трябва да сте сигурни, че можете да забременеете!

Трябват ми 5 000 лв. за помощ на приятел!

Желая пълна анонимност, затова за мен мога да кажа само че съм студент на 19г. и 10 месеца.
Християнин, девствен съм и не съм си правил никакви изследвания досега! Кръвна група 0+, не съм боледувал! С атлетична фигура, 70 кг, 175 см, кафява коса, кафяви очи.
За друго питайте.
Условията са ми:
1. Пълна анонимност - само информацията която се предоставя от банка за сперма!
2. Искам заедно, в един и същ ден да се направят всички необходими изследвания, както на мен така и на вас!  
За да съм сигурен, че нямате (и да сте сигурни че аз нямам) генетично заболяване или болести предавани по полов път. Разходите за изследванията поемате вие.
3. Искам информация защо го искате и в какво положение се намирате! Не искам да ви знам името, личния телефон (взимате ваучер за разговор само на тази тема) или други неща които могат да ме свържат с вас!
За останалото ще се разберем.

Не желая темата да се възприема като обява, затова телефон няма да оставя! Пръв контакт само на лично съобщение!

# 590
 Аз ли съм тъпа, той ли не обяснява добре? Thinking

Цитат
Сами се досещате за какво става въпрос...
Аз не се сещам.

# 591
Човекът предлага сигурно забременяване "напълно по естествен начин" срещу 5000 лв.  Mr. Green

# 592
  • София
Ама, те му трябват, за да помогне на приятел...  Laughing
Бонусът е, че допълнителните опити не се заплащат.  Mr. Green

# 593
 #Crazy ooooh!

Хахахахахаха... hahaha Joy
Божичкооууууу, това не е реално!  rotfImbo

# 594
Дайте линк към темата!  Peace

# 595
Кликни на цитата, XXX_.

# 596
Благодаря  Hug Бивша блондинка съм  Peace

# 597
И още:

Интересно, банките се оплакват че няма български материал
и взимат от чужбина, да не казвам от какви донори иначе нали чистокръвен българин тц?
 Crossing Arms
и не ставаше въпрос за жена дето има проблем, а има много жени които са сами и няма кой да ги оплоди или просто поради една или друга причина искат да са си сами но с дете.
е да си здрав и да дадеш 3500 лв "на промоция" за да те бутат с хормони и накрая да ти кажат уж нали, че винаги от първия път не ставало и да ръснеш още 3500 минимум  и за кво - от някой бездомник дето еякулира през няколко часа само за да си купи цигари и да се натряска?

и не му викам таковане, защото реших да се изразя не чак толкова простолюдно...

# 598
  • София
И още:

Интересно, банките се оплакват че няма български материал
и взимат от чужбина, да не казвам от какви донори иначе нали чистокръвен българин тц?
 Crossing Arms
и не ставаше въпрос за жена дето има проблем, а има много жени които са сами и няма кой да ги оплоди или просто поради една или друга причина искат да са си сами но с дете.
е да си здрав и да дадеш 3500 лв "на промоция" за да те бутат с хормони и накрая да ти кажат уж нали, че винаги от първия път не ставало и да ръснеш още 3500 минимум  и за кво - от някой бездомник дето еякулира през няколко часа само за да си купи цигари и да се натряска?

и не му викам таковане, защото реших да се изразя не чак толкова простолюдно...
В горния цитат, мен лично повече ме впечатли това в червено.  Sick
Толкова да няма кой да ги "оплоди", че да дадат на този Аполон 5 К.  Sick

# 599
  • Пловдив
На 19 и девствен - явно никоя не му е вързала на живо. Пробва момчето дано в нета се получи. Пък и някой лев ако изкара от цялата работа .....

Общи условия

Активация на акаунт