Смешки от форума - 9

• 80 833
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Най-доброто резюме на тема от 100+ страници напоследък:

Цитат
Е това се вика развитие на тема.
Въпросът е зададен за мъж, който си позволява унизителни коментари по повод на жена си.
Темата стига до отговор: а пък Кари Брадшоу е противнячка.
Риспект.

Mr. Green

# 601
Цитат
Каза да профилираме кожата с по-мазни кремове..

# 602
  • София
На 19 и девствен - явно никоя не му е вързала на живо. Пробва момчето дано в нета се получи. Пък и някой лев ако изкара от цялата работа .....
Ама той е християнин.

# 603
На 19 и девствен - явно никоя не му е вързала на живо. Пробва момчето дано в нета се получи. Пък и някой лев ако изкара от цялата работа .....
Ама той е християнин.

Демек, още повече се усложняват нещата - ще трябва и да се женят?! ooooh! hahaha
Ехх, не е лесно!  Laughing

# 604
Е не. Тоз девствен християнски благодетел - платен осеменител ме остави безмълвна. Не съм сигурна дали е добре да се размножава... скоро  Mr. Green

# 605
  • Пловдив
Така като гледам шансовете му клонят към нула. Така че за сега можем да сме спокойни. Laughing

п.п. секс за пари от кога е християнска добродетел? Wink

# 606
п.п. секс за пари от кога е християнска добродетел? Wink

Нищо не си разбрала!
Той дарява радост на околните, заплождайки ги, а те просто от благодарност му подхвърлят нЕкви си 5 бона!  Whistling

# 607
...Ако ти пусна няколко снимки на 2-3 ма такива и после на баща ми само по долни гащи мисля , че ще се спреш на последния и ще се подмокриш безобразно  Joy
...
Crazy

# 608
  • Бургас
Цитат:
"О,имаше и една култова тема за пърденето пред половинът...Няма да повярваш как иначе достолепната и винаги безупречна ССФ трещи на поразия понеже си била близка с мъжа си и си споделяли всичко ooooh!"

Laughing

# 609

Господ така е създал жената, че когато загуби възпроизводителната способност, да стане и непривлекателна за мъжете.
Не е така нещо.
Аз толкова млади непривлекателни жени виждам, че по тази логика не би трябвало изобщо мъж да ги припари и да имат секс, камо ли деца.
А вижда се, че не е така. Бутат колички всякакви грозилища...м Sunglasses

Нали това обяснява човекът - важното е, че са във фертилна възраст. Излъчват феромони, при глиганите са особено силни.

hahaha hahaha hahaha Трещи ме разби !

# 610
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Joy Joy

# 611
  • София
Цитат
Искам да попитам как може да се подтисне сексуалното желание.
Чувал съм за бром и афродизиак.

Афродизиакът ще подейства на сексуалното желание като бензин на открит огън 35
А за брома мъжо казва, че са им давали в казармата, ама на 18 годишните изобщо не им е действал

А и защо ти е такова нещо бе джанъм? Да не си даскал, дето ще води деца на екскурзия? Ако е така знай, че ако разбера, че даскал ми е тъпкал детето с такива неща на него ще му трябва не бром, а бинтове и гипс

Re: Подтискане на сексуалното желание
« #2 Вт., 07 Май 2013, 20:36 »
   Отговори с цитат
Не мисля, че съм хиперсексуален ... Не искам да маструбирам толкова, но не мога.. Пристрастен съм може би.

# 612
Цитат
Голямото Мъжко Тяло май пак си чува биологическия часовник, защотото напоследък свършва вътре, особено през "плодородните" дни ...

# 613
  • Варна
Цитат
Преди малко един мъж ми се разсърди. И сега има да ми се цупи поне една седмица.
От обед пие, празнуват с приятели и сега му кефнало, че иска св**ка. Според него аз трябваше да откликна на мига и да отида при него.
Да, ама не..............
Да не съм изтривалка, когато му кефне, пил-не пил и да хуквам. И отделно че си имам планове за вечерта. А отида ли при него ще ми отидат поне три часа. Мнооого държи първо да седнем, да пийнем, да хапнем........салтанати, дето губят време.

Тайната е, че злорадствам и дори да нямах ангажименти пак щях да му откажа, под предлог че имам.

Laughing

# 614
Радост, моля те, моля те, линк.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт