Кралски работи и клюки - 2

• 68 098
  • 714
  •   1
Отговори
# 165
# 166
# 167
  • София
Камила изглежда страхотно! И всички дами с какви зашеметяващи бижута са, особено диадемите...
На Кейт много и отива този прасковен цвят.

# 168
Камила изглежда страхотно! И всички дами с какви зашеметяващи бижута са, особено диадемите...

Мдаааааааа.....и на мен Камила ми хареса.....И да, изплакнах окото и аз с бижутата.......

Благодаря ти! Ех....масата е голяма....имало е място и за нас.....Пък аз  се бях заблудила, че интронизацията е била вчера Embarassed.....

# 169
И аз съм съгласна за Камила, на стари години се разхубави тази жена.
А за Кейт нямам думи, страхотно изглежда и сияе  Heart Eyes

# 170
  • Пловдив
Принц Албер сам ли е?

И защо всички са с диадеми? Протоколът ли го изисква?

# 171
Снимките от последния прием на кралица Беатрикс са страхотни - много обичам тиари .  Особено ми хареса днес тиарата на новата кралица Максима:

https://cdn.bg-mamma.com/7KOG/36106b9d.jpg

Първата официална фотография на новите крал и кралица:

https://cdn.bg-mamma.com/7KOG/f6810a5a.jpg

Последна редакция: ср, 01 май 2013, 00:07 от nela_66

# 172
nela_66 , чаках те с актуални снимки...Не ме разочарова - разкошни са!!!! Наистина - каква тиара има Максима - кра-со-та!!!!!......Ох...тази тема е приказка.....

# 173
Мама Цоцоланка  Hug

https://cdn.bg-mamma.com/7KOG/6f9ad9eb.jpg

и още снимки:

и малко снимки от тържествената водна процесия:

Последна редакция: вт, 30 апр 2013, 23:07 от nela_66

# 174
  • на брега на морето
Много ми е симпатична кралица Беатрикс. Какво ли е усещането да си кралица?

Камила наистина се е разхубавила.

# 175

Благодаря за прекрасните снимки!

Кралица Максима наистина е чудесна... и фотогенична. Добър избор е направир Вилем-Александър с нея. Спомням си преди 10-12 години като се женеха какви противоречиви коментари имаше за нея (по повод миналото на баща й), но тя се доказа и кралицата и народа я приеха, а сега вече е и тяхна любимка.

А малките принцески са просто прекрасни...най-голямата Катарина-Амалия (която ще е и бъдеща кралица) вече усеща, че е обект на внимание и се държи сериозно:)

# 176
А белгийската принцеса Матилда (на последната снимка) бременна ли е, или е качила няколко килца през зимата (като мен) и е облякла неподходящо тясна рокля?
Доколкото си спомням тя има 4 деца от принца-престолонаследник.

# 177
А белгийската принцеса Матилда (на последната снимка) бременна ли е, или е качила няколко килца през зимата (като мен) и е облякла неподходящо тясна рокля?
Доколкото си спомням тя има 4 деца от принца-престолонаследник.

През януари Матилда навърши 40 години. Не съм разбрала да е бременна, може леко да е напълняла.
Матилда с децата си

Снимка от вчера след празнична закуска с гостите:

Как правилно се превежда името на новия крал Willem-Alexander - Вилем-Александър или Уилям-Александър ?

Последна редакция: чт, 02 май 2013, 09:55 от nela_66

# 178

Вилем-Александър е правилно да се произнесе.  Simple Smile

# 179

Вилем-Александър е правилно да се произнесе.  Simple Smile

Благодаря!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт