Кралски работи и клюки - 2

• 68 101
  • 714
  •   1
Отговори
# 180
Много са хубави,но къде е Шарлийн ,принцесата на Монако..
въобще от сватбата им преди две години нищо повече не чух,ако има снимки моля  bouquet

# 181
Не е била там. По немската тв (там гледах предаването на трона) коментираха, че отсъствието ѝ е много голям скандал.

# 182
Много са хубави,но къде е Шарлийн ,принцесата на Монако..
въобще от сватбата им преди две години нищо повече не чух,ако има снимки моля  bouquet

Шарлийн има много изяви след сватбата, но защо винаги изглежда тъжна? Живва малко на спортни събития, нали е спортистка. Януари навърши 35г. Четох, че изпадала в депресия, но колко е вярно...

Ето малко снимки:

Скрит текст:

Това е първият й официален портрет (не ми харесва - като кукла Барби е):

# 183
Мерси Хела  bouquetнаистина изглежда тъжна,както казват - тежка е царската корона Rolling Eyes

# 184
  • Бургас
Май,ще излезе верен слухът ,който тръгна преди сватбата на Албер и Шарлийн Simple Smile

# 185
Май,ще излезе верен слухът ,който тръгна преди сватбата на Албер и Шарлийн Simple Smile
Ох..не ги разбирам тези Височества Laughingблясъка изисква жертви,като се женят не им ли разясняват с какво се захващат  newsm78

ooooh!

Последна редакция: пт, 03 май 2013, 07:40 от soffita

# 186
Шарлийн още на сватбата изглеждаше като мумия.

# 187
Четох някъде предположения, че тоя "печален образ" е вследствие ботокса и пластичните операции - ограничавали мимиките й и затова изглеждала така.

# 188
  • София
Аз не я харесвам особено.Поне визуално.
Изглежда не толкова тъжна, колкото сякаш я е завладяла апатията.
А нашите нещо не ги видях на снимките.Или не съм гледала внимателно...

# 189
  • София
Влизам в темата и наистина се чувствам като в приказка с тези красиви принцове , принцеси и кралици   Crazy Heart Eyes Heart Eyes Crazy

Кейт обаче си ми е любимка
http://www.stuff.co.nz/life-style/life/8628189/Middleton-a-lioness-about-baby

# 190
Това за ботокса и аз си го помислих, видимо е доста ботоксикирана. Но и очите ѝ са някак угаснали.

# 191
Може да не е получила каквото е очаквала или психическото натоварване да й е дошло в повече.

# 192
Прочетох в руски форум, че на церемония по интронизация се канят само наследници на действащи монарси. За да не засенчват бъдещия монарх. Но, понеже, някои от тях още нямат наследници или са много малки, се правят изключения. В това число  Албер и съпругата на мароканския крал.

# 193
Прочетох в руски форум, че на церемония по интронизация се канят само наследници на действащи монарси. За да не засенчват бъдещия монарх. Но, понеже, някои от тях още нямат наследници или са много малки, се правят изключения. В това число  Албер и съпругата на мароканския крал.

Това е интересно, но нали Албер е действащ монарх, след като баща му почина той прие трона? Може би защото няма още наследници?...

А за Шарлийн - гледам снимките на Кейт, която се ожени за Уилям по любов и сияе, дори и преди да забременее, а сега пък още повече. А  Шарлийн някак си "насила" се ожени...то не беше бягство преди сватбата, то не бяха сълзи по време на сватбата..и сега вече и не придружава съпруга си на официални събития...Чудя се какво накара тази жена да си обвърже с този мъж? Не ми прилича саамо на златотърсачество и желание за достъп до висшето общество...вие как мислите?

P.S. nela_66
Благодаря за информацията и прекрасните снимки

Последна редакция: пт, 03 май 2013, 22:44 от malko_z

# 194
malko_z , и аз мисля като теб. Алберт беше желан, изключително богат стар ерген и му беше време да се задоми. Шарлийн със сигурност се е поблазнила от парите и славата. Алберт казал, че се жени за жена, която прилича на майка му. Грешката на Шарлийн е, че се опитваше да прилича на свекърва си, но не й се получи. Сега, като че ли се е осъзнала и започва да се доказва като жена със собствен стил. Ако роди дете, това би й дало допълнително сила и увереност. Иначе, Алберт си има извънбрачна дъщеря и той я е признал. Може би, това също изнервя Шарлийн. Ще видим какво ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт