Кралски работи и клюки - 2

• 68 123
  • 714
  •   1
Отговори
# 195
Доколкото и спомням Алберт май има деца, даже повече от едно.Само една дъщеря ли е признал официално newsm78

# 196
  • На земята, която е всъщност звезда.
Като заговорихте за принц Албер, една хубава снимка с майка му Грейс Кели:

А последните снимки на принца и Шарлийн са от 20-22 април, тенис турнира в Монте Карло:

# 197
Доколкото и спомням Алберт май има деца, даже повече от едно.Само една дъщеря ли е признал официално newsm78
Не зная колко деца има. Скоро бях чела за дъщеря. Колко има? 

# 198
Не зная колко деца има. Скоро бях чела за дъщеря. Колко има? 

Официално тези две:

Третото, за което се пишеше по време на сватбата, не било негово, според кръвния тест.

# 199
Порових се малко за Алберт - две признал и за други две се съмняват, едното от които станало , след като вече имал връзка с Шарлийн.

Тук са и майките на децата:
Скрит текст:

# 200
Албер ми е адски неприятен визуално.  ooooh!

# 201
Ако роди дете, това би й дало допълнително сила и увереност.

Аз също смятам, че липсата на дете е причина за тъжните и очи......Предвид извънбрачните деца на Алберт......

# 202
М,да,явно той може да стане родител.Сега следва и Шарлийн да се докаже на това поприще.

# 203
Аз предполагам, че на такива високопоставени двойки предварително им се правят изследвания преди да сключат брак. И ако има неразрешим проблем с осигуряването на наследник на трона, просто бракът не се сключва. 

# 204
Аз пък се чудя, при толкова много деца, как Алберт не направи дете на Шарлийн преди сватбата?
При монарсите, децата идват до година-две след сватбата. Шарлийн закъснява.

# 205
Аз пък се чудя, при толкова много деца, как Алберт не направи дете на Шарлийн преди сватбата?
При монарсите, децата идват до година-две след сватбата. Шарлийн закъснява.

Ми явно Шарлийн е бройкана за съпруга още от началото на връзката им. Защото, ще-неще, Алберт трябва да има официална съпруга. А досега няма случай  наследник на трона да се е появил от съжителство без брак.

# 206
На мен ми се струва, че не е толкова заради дете.
По-скоро е преглътнала някакви неща, набухала се е в цялата тази система, като си е мислела, че ще прости, ще се оправят нещата, че ще са щастливи.А сега осъзнава, че се е лъгала.
На много хора им се случва след сватбата да се разочароват, да осъзнаят, че сватбата не е била изход и лек за проблемите.
А и той наистина е неприятен като излъчване.

# 207
И аз допускам, че липсата на наследник е причината за тъжните очи на Шарлийн, защото на снимките от спортни събития се вижда, че там погледът й живва, тя е бивша спортистка и това е част от нейния живот. Но както се казва "не сме им светили" в леглото за да знаем колко секс правят, защото непорочното зачатие е само фикция Sunglasses А и да не забравяме, че принцът е на 55+ години Sunglasses

Но да се върнем към Кейт Heart Eyes
Днес се появи информация, че бебето й ще е момче (досега се говореше за момиче), поне така е казал бъдещият чичо Simple Smile
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5743451

Последна редакция: пн, 06 май 2013, 01:27 от malko_z

# 208
Кейт пазарува с майка си (30.04.2013):

Скрит текст:

# 209
Е,сега на Хари му се иска племенник,посто защото така повелява традицията-първородното да е син,ама нали промениха закона за онаследяване-важното да е живо и здраво Hug

Общи условия

Активация на акаунт