Кралски работи и клюки - 2

• 68 138
  • 714
  •   1
Отговори
# 210
Ако роди дете, това би й дало допълнително сила и увереност.

......Предвид извънбрачните деца на Алберт......
Но не е имал много претенции към външността на майките...

# 211
Явно-страст и въпрос на предпочитание.За законният наследник обаче,не може каква да е майка Embarassed

# 212
Е,сега на Хари му се иска племенник,посто защото така повелява традицията-първородното да е син,ама нали промениха закона за онаследяване-важното да е живо и здраво Hug

От двореца официално съобщиха преди седмици ,че бебето е момчеPeace

http://www.vsekiden.com/132925

# 213
Предаваме се,щом официално са съобщили Hug

# 214
Предаваме се,щом официално са съобщили Hug

И как се предполага че ще изглежда бебока  Peace

newsm07   

# 215
Каква Кралица само!!!!!!

Скрит текст:

# 216
  • Русе/София
Каква Кралица само!!!!!!

Скрит текст:
истинска

# 217
И Камила тук не е зле!

Скрит текст:

Не е ли време вече Елизабет да се откаже от престола? Май тежко започва да й става, пък и Чарлз да поцарува малко!

# 218
Нела, Нела.......Приказка са тези снимки....приказка......Всичко царствено има в тях - лукс, бижута, красота, дрехи......

Не ми е на сърце Камила - пристрастна съм към Даяна......Но...не мога да не отбележа какъв огромен скок е направила - като поведение и визия - в положителна посока.....И...си отиват много с Чарлз.......Питам се - как ли би изглеждала сега Даяна?

# 219
  • Пловдив
Тук има още снимки от откриването на Парламента:

http://www.spletnik.ru/buzz/monarchy/41683-koroleva-elizaveta-ii … i-parlamenta.html

# 220
Много тържествено си откриват Парламента! Красота, величие, традиция - всичко е много хубаво.
Аз харесвам Камила. Даяна също харесвах. Може би сега щеше да е съпруга на Доди Ал Файед. И Чарлз харесвам - много ми е приятен гласът му. Но времето си върви и ми се иска да го видя крал, че остаряха и те.
А Елизабет и Филип са опасни старчоци! Елизабет се е хванала за трона и не пуща. Всъщност, тя била помазана за кралица и отказа й от престола би означавало отказ от бога. Затова сигурно ще е кралица до смъртта си (или нещо подобно, защото богопомазването и помазването за царство са различни неща - първото е тайнство, другото е банален обред, който и не е толкова важен за англичаните в сравнение с коронацията..
А Филип прилича на Кашчей безсмъртни (прочетох го в един руски форум - Cупруг королевы прям Кащей бессмерный). Но пък е бил много красив мъж!  
И още нещо от форума - музей на динозаврите!  Mr. Green

Последна редакция: ср, 08 май 2013, 22:55 от nela_66

# 221
Kралят на Мароко, съпругата му и 10 годишният им син-много красиво семейство, особено жената. Кралят е на страхотна почит в Мароко, буквално навсякъде в страната висят негови портрети.

# 222
Принцеса Шарлийн: Вече съм готова за деца
http://life.dir.bg/news/detza-printzesa-sharliyn-13844927

# 223
# 224
Според мен причината за изражението на Шарлийн е в ботокса. На едно място е направила сериозен опит да се усмихне, но просто изражението й не може да се изкриви по нужния начин.
При толкова други начини да се коригират бръчки, този е най-загрозяващ, защото отнемеш ли мимиките на човек, отнемаш му целия чар.

Общи условия

Активация на акаунт