Кралски работи и клюки - 2

• 67 973
  • 714
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Мама Цоцоланка, усмихна ми целия ден.   bouquet  Joy

Кейт ако получи ищах да мие прозорците, предвид броя им, ще роди за броени часове, не за дни.  Grinning Уилям ще се наложи да галопира като луд с коня до болницата (нали е на поло турнир).

Тия холандци баш сега ли решиха да цъфнат при кралицата, брей, че несъобразителен народ.  Mr. Green

# 631
И аз всеки ден надничам в темата, за да се информирам за кралските особи

Много харесвам Кейт и Уилям  Blush
С нетърпение очаквам да се роди наследника - да разберем най-накрая момче ли е, момиче ли е Simple Smile Все пак ще правя планове да пращам моята госпожица в същия университет  Mr. Green Пък, ако се окаже момиче, веднага почваме с мъжа да правим момче  Mr. Green

Дано раждането мине нормално и после ще се радваме на снимков материал...

# 632
Аз обаче все още не мога да разбера дали 13-ти е терминът или дата за секцио?  newsm78 То всичко така е обвито в мъгла, че едва ли се знае, ама да си питам... Защото по едно време така упорито се твърдеше, че ще ражда на 13-ти, пък ако това е терминът, може още бая да си почакаме...

# 633
tonkabonka не е свирила бой в 3ч., всичко е спокойно и под контрол в темата.....Бебето все още го очакваме.....И ако съдя по писанията - май ще си го почакаме още.....Прочетох, че бебето се очаква средата на юли и Кейт прави последни приготовления.......

Може и да е свирила, ама аз имам проблеми със съня- спя много яко!

Ей, честит му Васко на Серго- дъ кинг! Мафийоти, мафийоти, ма и те души хранят и управляват. Нали тъй?

# 634
  • София
Може и да е свирила, ама аз имам проблеми със съня- спя много яко!
Значи имаме еднакъв проблем.  Wink
И с кран не мож` ме вдигна у три посред нощ.

# 635
Е, що се заканваш тогаз?!  Crossing Arms

Че то и 13-ти е близо бе, дами! Дишайте дълбоко, ей го- на, почти дойде!

# 636
  • София
Е, що се заканваш тогаз?!  Crossing Arms
Е, що - за да ви е гадно.  Mr. Green

# 637
Тогаз аз пък да споделя какво прочетох в личния фейсбук на особата /понеже разбих кода/- Кейт се отказа да ражда. Писна й!
А, да видим сега, на кой ще му е гадно!  Mr. Green

# 638
Тогаз аз пък да споделя какво прочетох в личния фейсбук на особата /понеже разбих кода/- Кейт се отказа да ражда. Писна й!
А, да видим сега, на кой ще му е гадно!  Mr. Green
И продължение - вместо нея Уилям ще ражда.  Grinning Laughing

# 639
Че то и 13-ти е близо бе, дами! Дишайте дълбоко, ей го- на, почти дойде!

Дишаме, дишаме......Както писа една дама в друга тема - за последно чула думите - Дишай, дишай - когато раждала........

Та.....кой ще го роди бебето - да вземат в крайна сметка да се разберат в кралския двор - и да дишат кога трябва.......И в събота чакам почерпка от тях......

Скрит текст:
На СС бебето се казвало Георги......Ей и нашето бебе тук може да е Джордж.....

# 640
Ейй, така вече го мисля това раждане, че тая нощ сънувах, че аз раждам  Laughing

# 641

Тия холандци баш сега ли решиха да цъфнат при кралицата, брей, че несъобразителен народ.  Mr. Green

Е защо да са несъобразителни? Тя Кралицата си следва дневния ред и програмата, няма тя да ражда, я!  Laughing

# 642
  • Бургас
Аз обаче все още не мога да разбера дали 13-ти е терминът или дата за секцио?  newsm78 То всичко така е обвито в мъгла, че едва ли се знае, ама да си питам... Защото по едно време така упорито се твърдеше, че ще ражда на 13-ти, пък ако това е терминът, може още бая да си почакаме...

На 13-ти е терминът. Не съм срещала инфо какво ще е раждането. Но дори и да е с операция не вярвам да кажат точната дата.

# 643
Тук  пише,че терминът е днес  newsm78  Дали няма да ни изненада?!  Laughing

# 644
Аз залагам, че 15ти ще е датата. А за името - Джордж - като на Станишеви.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт