Кралски работи и клюки - 2

• 67 979
  • 714
  •   1
Отговори
# 615
  • София/Горна Оряховица
Оп! Опала!
 Laughing

Наминавам само, спокойно, да се раздвижва темата. Ни Васил, ни Величка още ...

Знаеш, че всички очакват да видят, че е родила, и всяваш смут  Mr. Green .

За да не спамя много, ей ви на - една коралова бременна дукеса:

Скрит текст:

# 616
  • София
Оп! Опала!
 Laughing

Ще видиш ти опала и тралала, като си навия алармата за 3 ч. през нощта, за да се разпиша в темата.  Joy

# 617
Оп! Опала!
 Laughing

Ще видиш ти опала и тралала, като си навия алармата за 3 ч. през нощта, за да се разпиша в темата.  Joy

Joy Joy Joy Joy

Ама пък Васил-чо се роди.....вие какво знаете......

Сергей Станишев станал татко на момче днес...... http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2137189 - има все още шанс да празнува чрд с кралско бебе........

Обаче....в последният 1 час - принц Хари - т.е. този, който отговаря за фейса му - пусна 3 снимки на Кейт...Той и друг път е пускал нейни снимки, ама в такъв момент.......дали пък няма търпение да стане чичо???????

# 618
  • София
Мамо Цоцоланке, стари снимки ли са? На мен ми е интересно да видя някоя снимчица на Кейт от последните дни, но знам че много искам.  Grinning

# 619
Ха честито на Станишев! Наистина ли е Васил? Отивам да гледам Хари какво е качвал...

# 620
Питам се обаче.....Дали във Войо не са произвели новината 7 дни преди ефир за кралското бебе? Някой да е гледал?

Мамо Цоцоланке, стари снимки ли са? На мен ми е интересно да видя някоя снимчица на Кейт от последните дни, но знам че много искам.  Grinning

Само лице е......

И един колаж -
и текст към него - Also Dad-to-be Prince William is on cloud nine, he is lot excited to be a dad himself.

Нееееееееееееееее....не е Васил.......не пише име....

# 621
  • Бургас
Дайте го тоя фейс и аз да гледам

# 622
  • UK/София

Сергей Станишев станал татко на момче днес...... http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2137189 - има все още шанс да празнува чрд с кралско бебе........

smile3513Този е за темата за мафиотите, що го изтипосахте при кралските особи!
 Да ви кажа, че вие се вълнувате в пъти повече отколкото англичаните. Simple Smile

# 623
  • Бургас

Ама това лице лежи ли на магарето  Laughing

# 624
Дайте го тоя фейс и аз да гледам

Prince William-Duke Of Cambridge

Prince William

Kate Middleton - Duchess of Cambridge

Harry Windsor - Prince Of Hearts

Prince Harry

Prince Harry

То има и други кралски фейс страници, могат да бъдат видяни като харесани в горните страници.....

Този е за темата за мафиотите, що го изтипосахте при кралските особи!

И СС е крал.....

# 625
# 626
Maлко статистика.

Аз все си мисля, че ще е момче.

# 627
Малко остана и ще разберем.Все ми се струва,че Кейт знае Rolling Eyes

# 628
В същото време, холандците днес са на официално посещение при Елизабет:

А Пипа чака кака да роди за да обяви годежа с приятеля си. Принцеса Беатрис и тя ще обявява годежа си след това дъъъълго чакано раждане.

# 629
tonkabonka не е свирила бой в 3ч., всичко е спокойно и под контрол в темата.....Бебето все още го очакваме.....И ако съдя по писанията - май ще си го почакаме още.....Прочетох, че бебето се очаква средата на юли и Кейт прави последни приготовления.......

Само да и подскажа, че има българско поверие, че ако започне да чисти прозорците до 2-3 дни е родила....И ако се интересува и от други бабини деветини - можем да помогнем - теми бол...Но и да и кажа, че аз държа на датата 13 юли!

Общи условия

Активация на акаунт