Кралски работи и клюки - 2

• 68 057
  • 714
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря ви! Впечатлена съм от Херцогинята на Алба, имотите и и правата и! ooooh! Дали мога да се кандидатирам за осиновяване - ще слушкам много!

# 76
Благодаря ви! Впечатлена съм от Херцогинята на Алба, имотите и и правата и! ooooh! Дали мога да се кандидатирам за осиновяване - ще слушкам много!
Grinning
Всичко вече е при децата й, надали е останало нещо. Ама няма лошо човек да пробва де, пък ако стане - стане, ако не, здраве да е.

# 77
  • София
Е сигурно си е оставила някой и друг замък и няколкостотин милиона за харчлък Simple Smile

Това за коня в Севилската катедрала е много забавно - дали някой Алба се е възползвал някога  newsm78

ПП Аз и само на севилската резиденция бих била доволна Simple Smile

Последна редакция: нд, 10 фев 2013, 15:51 от Lana

# 78
  • На земята, която е всъщност звезда.
Херцогиня Алба като млада:

С част от синовете си:

Пред портрета на именитата си предшественичка, любовницата на Гоя:

# 79
# 80
Видях сега някаква снимчица на Уилям и кралицата  LaughingСтрува ми се, че е от отдавна, младичък е тук.
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/6549585_460s.jpg

# 81
  • На земята, която е всъщност звезда.
30 смешни снимки на Уилям:

http://www.huffingtonpost.co.uk/2012/06/20/prince-william-funny- … tml#slide=1121241

Тук ми прилича на кон  Laughing:

# 82
Уилям ми е много симпатичен. Особено го харесвам на тази фотосесия:
Скрит текст:

Британците мразят Камила. Сега я вкарали в някакви тъмни игри против Кейт. След сватбата на Уилям и Кейт говорела , че Кейт е безплодна. Сега пък я съветвала да яде вредни за бременността й плодове. Намерени били подслушвателни устройства в дома на Уилям и Кейт и пак - Камила отговорна за това. Изобщо не вярвам на тия простотии. 

Последна редакция: вт, 12 фев 2013, 00:06 от nela_66

# 83
Заприличва на Чарлз, затова се е оконил. Той и на баба си има. 
Преди беше точно чаровния принц от приказките.Но пък и сега е чаровен и си го харесвам.Кейт до него му придава и някаква свежеат, въпреки конската мутра.
Но пък Хари е голям сладур, грозното патенце.  Сега той е чаровният принц, даже мисля, че е по-съблазнителен от Уилям и ролята му на бъдещ крал.   

И аз не вярвам за Камила.Защо не оставят жената намира.  Не е Даяна, ама не мисля, че пък е лоша.

# 84

Ето и статията с още 4 снимки.

# 85
  • Русе/София

# 86
И от мен няколко снимки:

Скрит текст:

# 87
Катрин е прекрасна , направо сияе  Heart Eyes

# 88

Много хубаво "кралско" коремче, Катрин изглежда чудесно наистина!  Heart Eyes

# 89
  • Русе, у дома
Ако се проследи съвсем малко назад във времето, мисля, че ставаше въпрос за периода преди и мало след първата световна война, има едно семейство, кралска фамилия, с 7 или 8 деца  Laughing . Та тези 7-8 деца са женени насам-натам из цяла Европа, заздравявайки връзките на държавите. И така рано или късно общо взето почти всички крале си се оказват братовчеди.

Имаше филм по history channel точно за тази фамилия, но не помня нито име на филма, нито пък име на ... поне бащата  Laughing .
"Тъста на Европа" се казваше документалния филм, който аз съм гледала. Мисля, че за датска фамилия ставаше въпрос. Беше изключително интересен.

Общи условия

Активация на акаунт