Домакини - първи сезон / четвърти епизод

• 27 893
  • 722
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Ходила съм на кални бани, на физиотерапии и къде ли не. Това са 20 години проблеми с различни стави, а гръбначния стълб е само стави. Временно облекчение, до следващото влажно време.
Ама при мен е хубаво, че първо ме хваща мигрената и като ме заболи главата, не усещам другото Mr. Green

И аз имам различни проблеми с гръбнака. Много ми се иска на юмейхо(сайонджи) терапия, ама все не мога да се престраша, ама и парите не са малко. През февруари всеки чътвъртък има безплатно измерване на... нещо си... - ще отида поне да видя...

Тест мина успешно. Започвам от 4 март - 5 седмици всеки ден по 4 часа сутрин от 9:00 до 12:30

# 466
  • София
Ама, нали да го сваря първо млякото или го замразявам сурово  newsm78?
Сурово, после ще го сваряваш.

# 467
  • UK
Ама, нали да го сваря първо млякото или го замразявам сурово  newsm78?
Сурово, после ще го сваряваш.
Aaaa ясно, аз се опасяваh да не се пресече после, ама ще пробвам  Hug Луси на кое ниво те определиха? Ти в Британика ли, ще караш курса, кaкви пари е? Аз също имам нужда, ама на мен, по-скоро разговорната част ми куца, иначе аз съм уж на B1 Heart Eyes

# 468
  • София
Нивото ми е А2 и ще съм за курс с ниво Pre-Intermediate (четох, превеждах текст англ-бълг, спрягах глаголите, отговарях на въпроси англ-англ, превеждах въпросите бълг-англ.

Ще карам по мързеливия начин - сугестопедичен курс към фондацията на Лозанов(филиала е в английската школа медиа). Не съм карала такова чудо (всъщност опитах, но попаднах на внучката на Лозанов, която нищо не знае за метода, а се ползва с името на дядото си. Похабих време и пари)

Избрах този метод, защото трябва да проговоря.

Утре ще имам гости - всички са англоговорящи, пак ще съм като идиот...Сега превеждам в гугъл рецепти, ако ме попитат от какво - та да мога да им кажа...

Много мразя да се чуствам така, ама не ми е ново чуството... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
В Москва като ходихме на гости при консул или други семейства, компании (български), хората си приказват, смеят се. Аз се усмихвах, кимах с главата и се смеех когато те са се смеели.... Ами... поддържах разговора... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 469
  • при късмета
luss, браво за курса!Не съм се интересувала от нови терапии, научих се за толкова време горе-долу сама да се подържам в движение.Вече знам колко ще е тежко положението отрано.
Ангелче, това ако са грейки които се пълнят с вода, виж по бебешките магазини.Аз имах едно мече-грейка и вършеше идеална работа.От едната страна беше гумено от другата велурено и освен, че му топлеше корема, като го болеше го използвах и за столчето за коритото при къпане.Ако докторката е казала, че няма колики не я прегрявай.
Кокона, замразявала съм и сварено и несварено мляко, няма разлика.

# 470
Минавам да махна с ръка за здрасти  wavey Не съм чела. Днес ми беше натоварен ден. Утре ще пробвам да се поправя   bouquet
Лека и спокойна нощ!

# 471
  • София

Лека нощ!!!

# 472
  • Бургас
Ангелче,сешоар-също-върши-работа.
После-пак-идвам-да-пиша,че-сега-ще-приспивам-Буба.

# 473
  • Талант на 2012,2013 г.

# 474
  • Талант на 2012,2013 г.
В първите минути на 08.02 слагам една почерпка. Моята половинка в живота, моят борбен мъж има рожден ден...Да му е честит! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 475
  • София
Аааааа, Мари, колко хубаво...накараме да се усмихна. Да сте здрави, много , много здрави, друго... ти си го имаш и любовта и уважението. С най-добри пожелания от цялото ми сърце.   bouquet    bouquet
Първа бях, първа бях... Heart Eyes Laughing
ппние с тебе двете сме си кукувици от всякъде ...по нощите сме все още. Крайно време е да си се приберем  по леглата 

# 476
  • Бургас
Ку-ку! Laughing
Ами-аз? Heart Eyes

Мари,да-ти-е-здраво-момчето!Друго-сега-не-ви-трябва.
Толкова-много-се-обичате.Само-да-сте-здравички!Дай-Боже-да-мине-този-кошмар!
Пия-сега-за-здравето-на-мъжа-ти! Grinning

# 477
  • Талант на 2012,2013 г.

Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

До мене си в студени нощи.
До мене си във светли дни.
Създадохме деца и още
във двама пламъка гори.
За тебе пиша даже нощем.
Със теб са дните по-добри.
Обичам те, да знаеш още...
Дори след толкоз много дни.
До мен да бъдеш много дълго!
Да срещаме със теб зори.
Бедите да прогоним мълком
с любов, която ги мори...
Да бъдеш ти и да пребъдеш!
Приятелю, съпруже мой...
В живота никого не съдиш.
Животът си е само твой.
До тебе съм била години.
Ще бъда пак, а ти до мен.
Щастливи нека да пребъдем
защото ти си само мой!

МарИ   bowuu

# 478
  • в сърцата на децата <3
Мари, да ти е живо и здраво момчето! От сърце ви пожелавам още дълги, дълги години да вървите рамо до рамо и заедно да преминете през всичко, което живота ще ви поднесе! Стихчето ти е невероятно...

# 479
  • Талант на 2012,2013 г.
 Hug Heart Eyes Flutter

Общи условия

Активация на акаунт