Домакини - първи сезон / четвърти епизод

• 27 893
  • 722
  •   1
Отговори
# 480
Добро утро!
Честит ти рожденик, Мари! Да е жив и здрав! Хубав празник на цялото семейство  Hug
Станала рано - зарана съм днес. Малкия още спи, а аз седя и се наслаждавам на тишината. Много обичам да съм сама, направо изпитвам физическа нужда от време на време да остана сама. Не че ми се случва много често, особено напоследък  Rolling Eyes

# 481
  • при късмета
Мари
Честит рожден ден на момчето ти   bouquet
Пожелавам ви да посрещнете още много лични и общи празници заедно и да имате цялото щастие на света!

# 482
Мари, да ти е жив и здрав рожденика! Нека е все така борбен и много късмет и щастие на цялото ви семейство! Весел празник   bouquet

Коконче, свинските каренца ги начуквам леко и ги овкусявам с пипер и сол. Подреждам в съда ред каренца, парченца масло и парченца топено сирене, отгоре пак така, докато ти свършат каренцата  Wink
Малко вино, малко водичка /добре е да имат сос, защото сиренето се разтопява и става вкусен/ затваряш ги и на около 160 градуса във фурната. Лесна манджа, ама за една вечер  Wink

Аз сложих леща за днес. Мъжът ми хич няма да е доволен  Mr. Green

# 483
  • Талант на 2012,2013 г.
 Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Добро утро и благодаря. Hug Flutter

# 484
Добро утро!
Марѝ, да ти е жив и здрав рожденика и 100-годишнината му,да посрещнете заедно и да се обичате все така!  newsm51
Много хубав ден ви пожелавам!  Hug

# 485
Мари  Hug От сърце пожелавам да е здрав! Hug
Днес и майка ми има рожден ден!   bouquet

Голяма торта, да има за всички  Laughing

Вио, разбирам те. И аз изпитвам такава физическа необходимост да съм сама. Понякога имам чувството, че ще се пръсна. На мен пък хич не ми се случва. Едните баба и дядо в София, другата баба тройно по-далеко. Ако сега се гътна няма кой да дойде да ми гледа децата. Ходя с тях или най-малко с малкия, че големия обикновено е на градина, навсякъде! Онзи ден лекар-физиотерапевт буквално ме изгони от кабинета си заради малкия и не ме прегледа, а ще ми назначава лечение, но да се обадя по телефона за да ми каже в колко часа да отида. За какво лечение?! Ами ще видим ... Е не съм се обадила.

Аз вчера им направих кюфтета с бял сос по настояване на големия (най-злоядия). ММ уж не ги обича, но изяде две чинии - прецедент невероятен! Той е от изключително рядката порода неядящи мъже. Мога да си го нахраня за вечеря с купичка постна картофена супа без салата, мезе, месце или каквото и да е друго. Най-много да изяде и филия хляб  Laughing
За днес сигурно ще им направя свинско с грах.
ММ никога не знае и няма идея какво да сготвя, никога нищо не му се яде. Веднъж го питах ако мен ме няма, а той трябва да измисли и какво ще ядем като се прибера какво би сготвил, ако  можеше да готви де  Laughing . Отговорът: Миии, тебе те няма, така ли? Еее, аз ще намеря какво да ям.
 Crazy

# 486
Добро утро,домакини!Не мога да ви изчета,много сте писали Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Мари,и от мен да ти е жив и здрав рожденика още много,много години.
Аз днес  нямам часове и ще си стоя вкъщи цял ден и ще си почивам.Миналите дни бяха много динамични,ама не са вече за мен.В средата на 6-ти месец съм и тежи,лесно се изморявам,все ми се спи.
Усмихнат ден на всички въпреки мрачното време!

# 487
  • при късмета
Булка Марулка , Честит рожден ден и на твоята майка  bouquet,
как тоя "доктор" няма да те приеме, само за това, че си с дете Shocked физиотерапефт нищо не може да каже по телефона, за тая работа трябва индивидуален преглед.
(Ох. пак се ядосах на докторите, не ми обръщайте внимание, паля на четвърт на тая тема)
Моя мъж и той не е капризен на ядене, малкия и той не е от злоядите.И аз имам твоя проблем, по-трудно ми е да го измисля от това да го направя, като питам мъжо-същото.Детето от време на време помага с някоя идея.
За днес ми е поръчал мусака, обаче без заливка и в тенджера.В тенджерата ми става по-бързо отколкото във фурната и без това.
Sta_di , на мен през цялата бременност ми се спеше невероятно, нищо че всички казваха, това е до 5/6 месец

# 488
  • Талант на 2012,2013 г.
Булка,
Честит рожден ден на майчето ти... Жива, здрава и щастлива да е...

Таз торта , че тя само за мен... hahaha Joy Blush

# 489
Здравейте момичета,
Благодаря ви за милото приемане. Hug
Темите, които дискутирате са ми близки и интересни, но нещо не мога да се организирам да пиша редовно.

Ангелче, дъщеря ми беше купила миналата година за малкото и бебенце такава грейка-
- нагрява се в МВ фурна и се ползва. Нещо ми се върти в главата, че е около 20-тина лева. Много бяха доволни.
Много ти съчувствам мило момиче, ако няма кой да те отменя поне за кратко в грижите за бебка.
Съвет от мен - при всяка възможност отделяй и за себе си време за почивка. Ама ти си знаеш, само не се преуморявай, щади се повече .

Мари, честит рожден ден на съпруга ти!
Не съм запозната с всичко, което изживявате, но стискам палци, по-скоро всичко да се оправя и дълги години да изживеете заедно в здраве, любов и разбирателство.
.

Ма14, свързахме се с лекарката, скоро ще приеме  съпруга ми за консултация  и преглед.
Много не ми се вярва като гледам сегашното му състояние, да се размине с ограниченията и всекидневното пиене на лекарства, но каквото-такова.

Луси, Валенце, Ерма, Вио, Мама-Коко, Славка, Мрс. Л, Булка-Марулка (извинения, че ви пиша с кирилица всички) и другите домакини, които не споменавам , защото в момента не се сещам  - пишете много образно и ,,живо'', усещам излъчването на думите и се радвам, че дори и да не пиша редовно, вече няма да ми е неудобно, че  понякога влизам тук и ви чета.
Пак казвам, много полезни теми, поне за мен,  разисквате, а преди ми беше неудобно да ,,надничам'' без да съм част от вас. За мен е недопустимо  и нередно да ,,воайорстваш'' в едно ,,затворено общество'', без да се представиш и да  те приемат.

Оставям ви за сега.
Ще ми е приятно да ви чета, а ако нещо ви интересува, моля, питайте.

Хубав ден на всички!

П.П. - още рожденици днес....
Булка-Марулка, честит рожден ден на майчето ти!
Здраве и  късмет!!!

# 490
  • Fort Worth, TX
Добър ден.Живи и здрави да сте,Мари!

# 491
мама-коко прие ме тя, ама като видя какъв е бяс малкия и ме изгони   Rolling Eyes по тел ще ми назначавала процедурите. Хем не ми е как да е положението и упорито натяквах, ама ... Друго време в друг свят ще е моята физиотерапия  Laughing

Мари  Laughing
Айде да допълня, че да стигне  Laughing

Аз една такава мога сама да я изям  Rolling Eyes  Laughing

А ако можеше наистина да ви ги сервирам ... Супер щеше да е!

# 492
мама-коко прие ме тя, ама като видя какъв е бяс малкия и ме изгони   Rolling Eyes по тел ще ми назначавала процедурите. Хем не ми е как да е положението и упорито натяквах, ама ...
Луда работа, то по телефона ако ставаше ....... Rolling Eyes Уф айде да не паля и аз по темата, че много имам за писане.
Булка Марулка, честито да ти е майчето!
П.П. Докато пишех горния пост, Ванко си извади якето и шапката и си донесе ботушките Simple Smile Ще излиза детето, ама майка му като е такава загори - тенджера, какво да прави  Grinning

# 493
  • UK
Добро утро и от мен Hug то станало добър ден де  Mr. Green ама аз, чак сега отлепих Joy
МАРИ ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕННИК! ДА ТИ Е ЖИВ, ЗДРАВ И МНОГО, МНОГО ДА СТЕ ЩАСТЛИВИ!  bouquet Hug

МАРУЛКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАМА ТИ. ЖИВА И ЗДРАВА ДА ТИЕ И ДЪЛГО ДЪЛГО ДА Е С ВАС И ДА ВИ РАДВА!  bouquet Hug
Ама и аз намерих, кога да се включа Mr. Green като по поръчка след тортето hahaha
Mrs. L много благодарско за рецептата   bouquet Смятам за Св Валентин да я приготвям Mr. Green
Мама ми, напълни вчера кутиите има манджа, ама днес видях, че ми е сложила и едни кюфтенца, които днес само ще изпържа, ще направя и едни картофки соте за гарнитура към тях и охаааа гала-вечеря Blush
Вио, Марулка ако знаете аз как бленуваам да съм на ваше място и да нямам минута дори сама свободна Crazy сегам само такива часове имам предимно, а как искам, как искам да е обратното:roll:

# 494
  • при късмета
Момичета, и аз като камилата със закъснение, ама да питам.
Да ви върна на козунака, доколкото разбрах избирам си рецепта слагам в хлебопекарната на програма "тесто".Продуктите в нужната последователност и температура и яйцата разбити.
За фтасването ми е питането- веднъж го оставям да втаса след като го извадя, да стане двойно. После премесвам, разточвам, слагам плънка и като го сложа в това в което ще го пека ПАК да стане двойно- правилно ли съм разбрала?
Великден далече, ама като гледам времето може да остане време да се пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт