Домакини - първи сезон / четвърти епизод

• 27 566
  • 722
  •   1
Отговори
# 570
Честит празник на Валето и на момчето ти, Марѝ!   bouquet

А той как се чувства? Имам предвид психически.

Поздрави и на чудесното ви синче, направо ме смая колко е свестен, честно ти казвам.  Hug

Моето чавенце стана в 7.30 ч ... На мен много не ми се ставаше, ама кой ме пита ...  Tired

Креми, бързо възстановяване на баба ти!  Praynig

# 571
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро. Hug

Куини, благодаря ти. Ами как се чувства? Вчера беше отчаян от идеята, че отново трябва да влезе в болницата и да мине през операционна за кой ли път...но днес гледам, че е по-спокоен. Поне външно не показва нищо.
Синчето, не че си е наше ама си е свестно отвсякъде. Личният си живот загърби чак за да ни помага/не одобрявам много това и го насърчавам да се разтоварва понякакъв начин/...
А твоето чаве като знам колко е чаровно...от снимката де... Laughing Не можеш да му се сърдиш за нищо. Ако трябва и в пет ще станеш и хоро ще играеш... hahaha Joy

Креми, мила не зная дали ще е бързо и сигурно никак няма да е лесно, но да се възстанови баба ти, това е най-важното... Hug Praynig

# 572
  • София
Благодаря, мили дами!

Мари, специални поздрави за моя съименник!

# 573
Мари, честит именик!    Hug
Честит имен ден, Валенце! Много здраве и щастие!  Hug
Куини, честита придобивка, със здраве да я ползваш!  Hug
Креми, дано се възстанови баба ти.  Praynig   Hug
Хубав ден на всички!  Hug

# 574
 Добро утро!
 Валенце, Честит имен ден! Здраве,щастие и много обич пожелавам от сърце!   bouquet
 Марѝ, честит имен ден и на твоето момче! Всеки ден да бъде все по-добре и по-добре!  Hug
 Хубав ден на всички и весел празник на празнуващите!   bouquet

# 575
  • при късмета
Вале, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН
много да те слушат и радват вкъщи
Мари,Валентин, весел празник ви пожелавам и само здраве  bouquet
Куини, честита придобивка, да сготвиш най-вкусните неща
Креми, дано се възстанови баба ти Praynig
Хубав ден момичета

# 576
Честито на Валенцето и на половинката на Мари! Със здраве да си носят името   bouquet

Куини, честита придобивка и от мен. Много да ти спори готвенето с нея  Wink

Креми, мила бързо възстановяване на баба ти.

След малко трябва да изляза да купя малко плодове и след това започвам да готвя.
Детето все така кашля  Confused Явно все пак утре ще му се размине ходенето на училище.

Хубав ден на всички!

# 577
  • UK
Добро утро
аз като за добро Joy наистина утро  chef спретнах един кекс, като го забърквах Crazy викам да сложа и какао, тук какао, там какао установих, че нямам Crossing Arms (свършило е) и какво, какво айде един буркан сладко домашно, забърках го в тестото след като го бях изсипала във формата и се изпече и стана ммммм не вярвах, че ще вдигне дори предвид сладкото вътре Mr. Green
ВАЛЕНЦЕ Hug ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН МИЛА! ЖИВА И ЗДРАВА ДА СИ  bouquet!МАРИ  HugЧЕСТИТ ТИ ИМЕННИК! ОТ ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕ  bouquet
КРЕМИ баба ти да се оправя бързо  Hug
!
При нас много мрачно тази сутрин, няма изгледи нещо да вали, ама знам ли [/color]

# 578
  • Fort Worth, TX
Добро утро!
Вале, честито мила.Много здраве на теб и семеството ти!
Момичета мерси много сте мили.Ако трябва да бъда честна нямам идея дали изобщо ще е както беше преди.Милата ми баба има сърдечна операция от преди 36 г.Аз съм била ан 2 години когато са я оперирали.Онзи ден са и казали, че трябва да сменя клапите на сърцето, че не изпомват кръв към сърцето.Тя не искаше, щото една такава операция на неината възраст е доста рискована.Реши да кара така пък докогато изкара.Не знам дали това и решение не и вдигна кръвното и от там не дойде инсулта.Явно и аз съм притеснена, че кръвното ми е пак високо.Приятен ден на всички и само здраве ви желая другото се натамънява някак си. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 579
Валенце, честит имен ден!
Честито и на мъжа ти, Мари!
Днес ще ходя на разкрасителни процедури в сестра ми. Нали ви бях писала, че се боядисваме взаимно с нея, та днес е ден за боядисване. Децата ще поиграят, ние ще си побъбрим...какво му трябва на човек  Wink
Креми, милата ти баба  Hug Ти правиш ли нещо за кръвното? Аз пък съм от няколко дни с ниско кръвно, и то го меря след пиене на кафе  примерно, и пак е нисичко... То нито да ти е високо, нито ниско, значи, много е коварно това кръвно  Tired

# 580
  • Fort Worth, TX
Засега нищо освен канела с к.мл.Другата седмица смятам пак да се чуя с лл и да видя какво ще каже.Няколко дни беше супер 120/80 явно от притеснение съм го вдигнала.Имам хапче , ако не спадне ще глътна едно.

# 581
  • UK
Засега нищо освен канела с к.мл.Другата седмица смятам пак да се чуя с лл и да видя какво ще каже.Няколко дни беше супер 120/80 явно от притеснение съм го вдигнала.Имам хапче , ако не спадне ще глътна едно.
Кремчо, какво хапче вземаш ти за високото кръвно? Аз също иначе мисля, като баба ти Heart Eyes На тези години една такава операция си е доста рисковано нещо Rolling Eyes Аз се приготвям да излизаме, мисля да се разходим по морския бряг  Mr. Green няма да се печеме  Joy само ще зяпаме вълните, морето облаците  Crazy

# 582
  • София
Добро утро!  Hug
Все съм закъсняла, но вие сте си ранобудни.
На Валенцето и на момчето на Мари, честит имен ден.Не съм знаела, че има такъв ден, а пък си имам църковно календарче, ама кой да го погледне.
Мари, това което ви предстои е рутинно, не е страшно. Само притесненията и неприятностите остават за вас, но страшното е минало. Ще бъде процедура за неповече от половин час, няма страшно. Но, щом се налага...
А, някой си купил печка с керамични котлони. Много хубаво, да му е честита. Куини, ще бъдеш много доволна, аз имам такава.
Креми, баба да се оправя в най-скоро време. Това кръвно дето ту го вдигаш, ту сваляш, трябва да се контролира задължително. Много си млада за такова нещо, направи възможното и...ще трябва да гълташ хапченца вероятно.
Снощи имах гости, а ние сме си каре картаджии. Играх бридж до късно и сега ми е едно смотано и замъглено.
Ай, чаУ ви.  На всички  Hug

# 583
Коконче, много поздрави да пратиш на моренцето. Не съм го виждала от 2 години, а така ми липсва  Confused
QueenBee, пропуснах да ти честитя придобивката. Със здраве да си я ползваш, да готвиш много и вкусно с новата печка  Hug

# 584
  • при късмета
kokona20, аз искам снимка, дай да го погледнем това море, нищо че не е лято, моляя
Креми, следи кръвното, важно е Hug
Mrs. L, бързо да се оправя детето Praynig
Аз съм с кръвно 80/60, проблем при мен е като го направя "нормално"(едно време доктори ме съветваха да го вдигам). Оставих го каквото е и това се оказа нормалното, за мен обаче.
Забравих да докладвам- козунака в петък много им хареса на мъжо и детето.Трабва да си осигуря по-подходящ съд за печене.Даже си снимах първото такова творение

Общи условия

Активация на акаунт