Домакини - първи сезон / четвърти епизод

• 27 569
  • 722
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Мари, аз съм я написала там на едната снимка рецептата. Не е трудна, защото за блатове използвах козунак.Аз си го правих, но спокойно може и с купен да стане. Ако не ти отваря снимките ми пиши и ще ти копирам рецептата.

Аааа, честита печка на  QueenBee, да си я ползваш със здраве! И най-вече с желание!

Последна редакция: сб, 09 фев 2013, 17:47 от Валенцето

# 556
  • Талант на 2012,2013 г.
Разбрах, Вале, мерси.

А аз съм мрачна. И на аватара личи.

Ще се наложи другата седмица мъж ми да влезе доктора да зашие раната  дето не зараства и откъдето тече... Sad

В понеделник ще питаме за повече подробности.

Ноо доколкото спомена ще бъде с обща упойка и в операционната... Sad

# 557
Марѝ, ще мине и това!  Hug Захарта пречи...Мама /светла й памет/беше диабетичка,та съм запозната... Praynig
QueenBee, и от мен честита печка! Благодат са тези керамични котлони-бързо загряват,а бавно изстиват! Много хубави мигове край новата печка!
Валенце,фантастична е тортата! Аз нямам профил във фейсбук,ама я видях на сина ми през този! Laughing
Уютна вечер желая на всички ви!  Hug

# 558
  • София
Много хубаво изкарахме с приятелките, в края момите разстроиха Петьо, като са тръгнали почна да рита всичко, аз му се скарах и рева 2 часа Sad...

Честита печка на  QueenBee, да си я ползваш със здраве!

Валенцето, ще я пробвам някой ден рецептичката Peace

Мари, миличка  Hug

# 559
  • UK
Привет момичета
аз днеска голямо хойкане му дръпнах, направо нямам равна Joy
Мари и това ще мине Hug
Куини честита ти придобивка, да си твориш с удоволствие на нея Hug
Валенце тази торта и аз смятам да я пробвам тея дни още Crazy
прочетох за некви Тибетци newsm78 ама не схванах Shocked за ко иди реч, са ще се върна по-подробно да изчета Joy
Някоя, има ли машина за кисело мляко? Събирам отзиви, кой модел, доволни ли сте? Искам да си взема и такваз джаджа Mr. Green

# 560
  • София
Аз имам. Ползвах я много години. Взимахме си дълго време мляко от млекомата в Банишора май беше. И от един човек от Филиповци взимахме домашно мляко, ходеше мъжа ми всяка неделя и чакаше да издоят кравите.В последно време децата нещо не искат никакво кисело мляко и спрях. Но моята е някаква обикновенна безмаркова Laughing. Купих я от един магазин ТСМ преди време. Снаха ми си взе Мулинекс и е много хубава, но на нея бързо и имина мерака и вече рядко я ползва.

Мари, кураж...то най-страшното мина! Hug

# 561
  • UK
Валенце  Hug аз на Мулинекс Shocked даже не съм виждала, че има такива машинки, виж има на Тефал тука, ама са 180 лева, малко ми е странно, т.к преди година-две бяха 150 лева и вместо да поевтиняват Thinking те яко дръпнаха напред в цените newsm78

# 562
  • София
Мале, да не съм те подвеля....утре ще и звънна да я питам дали и нейната не беше Тефал. Но съм убедена, че не струваше повече от 70лв.
А иначе ето това намерих:
http://zora.bg/ariete/85-yogurella/20464

# 563
  • UK
Мале, да не съм те подвеля....утре ще и звънна да я питам дали и нейната не беше Тефал. Но съм убедена, че не струваше повече от 70лв.
А иначе ето това намерих:
http://zora.bg/ariete/85-yogurella/20464
Оооо Валенце Hug тази също си е супер, утре ще ида на нашата зора тук, да я погледна, че и като цена е супер   bouquet

# 564
  • София
Хайде да се похвалиш после!
В Готварника има много хубава тема за тези машинки и съобще за домашното кисело мляко, ако не си я чела го направи.
Ще даваме съвети, ще правиш хубаво мляко, сигурна съм!

# 565

Някоя, има ли машина за кисело мляко? Събирам отзиви, кой модел, доволни ли сте? Искам да си взема и такваз джаджа Mr. Green[/color]
Имам ръчна плюс няколко буркана.  Crazy Дори не подозирах, че и машинка са измъдрили. Joy

# 566
  • София
Машинката не прави нищо друго, освен да поддържа оптимална температура за подквасването. Това просто никой не може да ме убеди , че става под  юргана или  във фурната...пробвала съм по всички начини. Млякото в машинката ставаше плътно, гъсто, буквално съм го снимала как обръщам отвореното бурканче надолу с главата и млякото си стои там.

# 567
  • Fort Worth, TX
Аз онзи ден квасих за нас по неволя.Днес квасих на баба ми.Тръгнаха спешно за болницата оказа се, че е получила инсулт.Утре ще ходя да сготвя на дядо ми и чичо ми.Карам си по стария метод с одеалата.Рядко квася и не бих си купила такава машинка.Съседката ми донесе от тяхното село мляко.При други обстоятелства щях да го направя я на карамел, я на бисквитена торта, но съм на диета и никакви сладкиши през този период.

# 568
На мен не ми се е налагало досега да квася, тъй като баба ми ми кваси всяка седмица. Тя си кваси по стария начин, и млякото и става страхотно   chef
Креми, съжалявам за баба ти, дано се възстанови бързо  Hug

# 569
  • Талант на 2012,2013 г.
Момичета днес /вече 10.02/ е Света Валентина. Освен, че искам да честитя на нашето Валенце имения ден искам да пожелая и на моят съпруг да се възстанови колкото се може по-безболезнено...Както знаете и той се казва Валентин...

За Валенцето...

Общи условия

Активация на акаунт