Домакини - първи сезон / четвърти епизод

• 27 575
  • 722
  •   1
Отговори
# 540
  • София
От вчера ли, от он ден ли си хортувате за болежки. Що не опитате с петимата тибетци? Grinning Нищо време, нищо усили, после кипиш от енергия и болежките се отмиват.

Луничке, светни за тибетците... Thinking

# 541
От вчера ли, от он ден ли си хортувате за болежки. Що не опитате с петимата тибетци? Grinning Нищо време, нищо усили, после кипиш от енергия и болежките се отмиват.

Луничке, светни за тибетците... Thinking
Това е първия линк от гугъл, а има и други - с разяснения и картинки.  Grinning
Скрит текст:

П.П. Тук е обяснено добре. И не е изпуснато въртенето в началото на упражненията.  Grinning
http://adyulgerov.blogspot.com/2010/07/blog-post_30.html

# 542
Я кажете за тия тибетци, и аз не съм чувала нищо  newsm78
Луне, писали сме заедно. Сега ще разгледам, заинтригува ме.

# 543
Аз не съм върл враг на АБ.
Надявам се по-бързо да се оправи, че имат доста за учене и не ми се ще да отсъства много от училище.

Абе я и аз да го разгледам този Медовик  Whistling

# 544
  • София
Да, знам  за тези тибетци. Правя ги всеки ден от 3-4 години.

Не е задължително 21 път. Започваш да правиш всеки ден (няма болен, няма нищо). Започваш от 3 повторения и увеличаваш до 21.
3 - най-малко от повторения, 21- най-голямоо.
Аз правя в момента по  9, когато съм в цикъл по 3.

# 545
  • София
Аз не съм върл враг на АБ.
Надявам се по-бързо да се оправи, че имат доста за учене и не ми се ще да отсъства много от училище.

Абе я и аз да го разгледам този Медовик  Whistling

Страшен е, толкова е вкусен, направих го точно за 1 час - месене, печене, намазване и посипване...

# 546
Да, бързо ще стане така като гледам  Peace
Даже се сетих и в какво мога да го изпека. Следващата седмица ще направя  Peace Сливите малко ме притесняват, тъй като синът ми не близва такива неща, а ми се ще да ги сложа  Thinking
Някой пробвал ли е без сливи?
Другия вариант е да направя част от тортата без сливи  Mr. Green

# 547
Добър ден и от мен!  Hug
luss, аз съм правила "Медовик" по "дългия" начин,но задължително ще опитам тази рецепта. Какви плодове сложи към сметаната?
 А за тибетците, и аз ги правех по едно време,ама нещо се отпуснах напоследък... Embarassed ,трябва да започна отново,действат невероятно на тонуса.
За ставните болежки и гимнастиката на Норбеков върши чудеса! От опит го казвам!  Peace
Коконче, Hug,радвам се много! Този път ще е успешно,аз вярвам в това!  fingerscrossed
Прекрасен ден и много хубав и релаксиращ уикенд ви пожелавам!  Hug

# 548
  • София
Да, бързо ще стане така като гледам  Peace
Даже се сетих и в какво мога да го изпека. Следващата седмица ще направя  Peace Сливите малко ме притесняват, тъй като синът ми не близва такива неща, а ми се ще да ги сложа  Thinking
Някой пробвал ли е без сливи?
Другия вариант е да направя част от тортата без сливи  Mr. Green

Аз вообще не слагах нито сливи, нито орехи (може да е алергичен някой.

Аз направих така - сметана, захар, ванилия.
Когато намазах долната част, сложих помалко навсякъде сладко от касис (ще върви всякакво слако, което киселее), просто трепач стана... Спязах краищата на тортата, натроших ги и посипах тортата Hug

# 549
 Hug Благодаря много! Аз имам сладко от малини /от касис нямам/,предполагам,че ефектът ще е същия!
В най-скоро време ще я направя и ще докладвам!  Peace

# 550
  • София
Аз съм я правила всякак- и със сливи, и без сливи...все е прекрасна. Те сливите не се усещат въобще.
Обаче като я направих  и я занесох при едно гостуване на племенниците ми, и трите деца там въобще не я харесаха. Не било торта, а киселяш Laughing. Те под торта разбират мнооого шоколад.
Обаче вкъщи предизвика фурор, а и за гости я правих няколко пъти- също много се хареса.

А днес моята торта с козунак стана невероятна...чак да не повярваш. Ще я снимам по- късно и ще покажа.

# 551
Ей, ще ме навиете и мен да я пробвам тая торта Медовик. Ама вече другата седмица, че днес и утре нямам намерение да се въртя край печката.
Ние излизахме с Ванко за малко, без детската му количка. Това дете така се радва, вървя по улицата и чак викаше от удоволствие  Heart Eyes Сега спинка блажено, а ако времето позволи, следобед пак ще го изкарам да потича на воля.

# 552
  • София
Момичета, моята импровизирана торта с козунак стана нещо божественно. Мъжът ми я оприличи на еклерова торта. Пускам ви да видите, ако желаете, и рецептата съм написала там:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=4662191070215&set=a.2 … ype=1&theater

Аз за съжаление не мога да ям заради диетата, обаче децата направо такива звуци издаваха, докато се хранеха, че се наядох само с това. Laughing

# 553
Добър ви ден!

Ние от сутринта добре се разкършихме с Половинът, едно чистене му ударихме, на мен се падна "честта" един час да гладя пердета!  Tired За утре има още да не ме мислите!  ooooh!

Бързо оздравяване на болничките!  Hug

Аууу, забравих да се похваля - имам си нова печка с керамични котлони!  Flutter

Вале, чудна е тортата!  Peace

# 554
  • Талант на 2012,2013 г.
Честита печка!

Вале страхотна торта. Дай моля рецептата ако не е трудна де...

На всички останали Hug

Общи условия

Активация на акаунт