Домакини - първи сезон / четвърти епизод

• 27 576
  • 722
  •   1
Отговори
# 525
И от мен стиснати палци и положителни мисли за успех,Коконче  bouquet

# 526
Момичета  Hug  bouquet стопляте ми сърцето, благодаря на БОГ Hug че ви има и че сте до мен, дано се зарадваме вече и ние  Praynig
Бягам да пържа кюфтаците, 2-рата пералня се извъртя и току-що събирам едно пране, та закачам друго Joy

Ще се зарадваш.  Grinning

# 527
  • Бургас
Коконче,изпращам-и-аз-положителни-мисли! Praynig Hug

# 528
  • Талант на 2012,2013 г.
Коконка, я виж в какъв ден са ти се обадили...

Късмет, мила моя! Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 529
Коконче, и аз стискам палци всичко да е наред!  Praynig  Hug

Булка Марулка, честит рожден ден на майка ти, да ти е жива и здрава!  Hug

Мари, честит рожденик! Много здраве и късмет!  Hug

# 530
Mari От здраве да не се оттърве рожденника,че и вие покрай него!
Булка марулка честит рожден ден на майка ти!Жива и здрава да е !

# 531
Коконче, да не ни забравиш сега, да ни държиш в течение...  Heart Eyes
Тази вечер реших да не вечерям. Реших аз, обаче мойта свекърва спретнала една прелестна копривена супичка, и....ойде коня у ряката. Ама ми стана едно такова пролетно, ммм, чудно  Wink
Люс, как са гостите?
Ангелче, дано да нямате много колики тази вечер и да е спокойна малката!
Гуш на всички от мен  Hug

# 532
Днес правихме изследвания на малкия за 3 път.Стискайте ми палци понеделника да е на градина.
Ако изследванията са ок ще ходи за 2 седмици на частна за да имам време да уча.Имам 2 изпита.

# 533
  • в сърцата на децата <3
Вио, колики нямаме, но е странно нервна и от 11 е будна. За капак таткото беше на кръчма с приятели и като се прибра прилично почерпен и легна, така хърка, че и умрелите ще събуди! И малката тъкмо заспи - той се разхърка. Разбутам го да спре - малката вече се ококорила... Следващия път в който я събуди му бия шута и да ходи да спи на хотел!

Тити, стискам палци изследванията да са ок!

# 534
  • София
Здравейте, момичета.

Коконче, страхотна новина, стискам палци и вярвам, че скоро ще ни зарадваш с добра новина!

Закъснях с отговора за цвеклото, то се вари около 1 час.

Вчера мъжът ми доведе гостите с 1 час по-рано, добре, че не легнах да отпочина Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Мина страхотно, дори успявах да се включвам в разговора... Кат пийнахме - май ми се "отключи" знанието и смелост да говоря английски. Неочаквано весело беше. Peace

Искам да се похваля, вчера за сефте направих торта медовик, малииии, това ще ми е тортата за гости и хубави случаи. Днес тя е още по-вкусна(то по рецептата трябва да престои 24 часа...)

Днес поканих приятелките с деца за "дояждане" Wink, защото мъжът ми излезе, че хората му заминават в неделя сутрин... Peace

На всички приятен ден!!! Hug Hug Hug

# 535
Коконче, прекрасна новина! Късмет ти пожелавам и ще чакаме хубави новини  Hug

Синът ми е с температура вече и кашля доста. Пие антибиотик  Confused
luss, след чаша вино ти е дошла граматиката, а?  Mr. Green Понякога нещо трябва да подбутне самочувствието  Simple Smile

Спокойни почивни дни, момичета.

# 536
  • София
Луси, по онази рецепта ли  янаправи, бързата? Казах ти аз , че няма да съжаляваш. И да, като престои е още по-вкусна.
А аз тая сутрин останалия отпреди няколко дни козунак го направих на нещо като торта. Не знам какъв вид ще има, ама мисля, че ще е вкусно.
Ангелче, сега събота и неделя мъжът ти като е вкъщи му връчи детето и лягай да почиваш.
Коконче, стискам палци и на краката!
Тити, дано са добри резултатите!
Mrs. L, щом сте започнали с АБ ще се оправи скоро детето.

Последна редакция: сб, 09 фев 2013, 10:39 от Валенцето

# 537
  • София
Антибиотик ще помогне Peace

Колко и да има много противници на антибиотици - аз съм "за" тях. И дори без лекарско предписание, когато децат ми почнат да боледуват изчаквам дълго, но почват ли да влизат в кризата - антибиотик. Аз живея на този свят благодарение на антибиотици. Лекари ми давали срок - до училище.... Е каква съм здрава, права (не говоря за болести кръст, хем***иди и други).  Hug

Да, Валенцето - от темата на форума: медовик за 1 час - божествен е!!!

# 538
  • Fort Worth, TX
Добър ден!Ще го направя и аз този Медвик в скоро време.След като всички така го хвалят.Ние отиваме до Метро и Джъмбо.Ще купувам на дребния нов строител.Имам  и на идея за мен да си купя нещо,ама ще видим. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 539
От вчера ли, от оня ден ли си хортувате за болежки. Що не опитате с петимата тибетци? Grinning Нищо време, нищо усилия, после кипиш от енергия и болежките се отмиват.

П.П. Клавиатурата ми яде "я"-то. Слагайте го мислено, дето липсва. Joy

Общи условия

Активация на акаунт