Защото често децата почват да боледуват, тогава трудно ще е да се готвиш към изпитите...
Може да дадеш детенцето след изпитите на градината...
Как ти е кракът?
Добро утро от мен!

Аз от днес започвам 8-часова диета....
Най-добрата, най-новата. В събота видях фората на по 66 и двама. ЗА 2 месеца отслабнали с по 10, а жената с 15 кг.... Идеята да се яде само 8 часа на ден, избирам по себе си. Например от 9:00 до 17:00. Мъжът ми - ще е от 12:00 до 20:00(така му е по-удобно). Важно към 8 час да сте приключили с яденето. Няма ограничения в храната и количеството...

Идеята е 8-часа ядеш, 16- почива стомахчето, нищо освен вода.
Мисля, че не е сложна...

Днес като заспи малкия яхам велоергометъра като за начало 20 мин. Да се похваля, че тази сутрин се събидих с кръвно 120/80.Лека и здрава седмица на всички.
започнала съм днес съм 8.30 с кафето 
Днес вече е по-влажна кашлицата, та се надявам да се оправя. Вчера имаше температура, но не много висока и ту я вдига, ту смъква... странна работа. Днес чух, че правели пневмонии от този вирус и съвсем ми се сви всичко

, всичко свързвам с глад). Трудно пазя диета, с кръвно 80/60, като огладнея и ми се завива свят.
ама, кой, както иска си гледа децата, казвам как беше с мен.

та се схапахме хубаво се.Пък и много не й се тича след детето и ако има как от дупе цял ден да вика подир нея или да я сложи на компа да стои мирно.Затова при всяка възможност е с мен и гледам да не я оставям.Малеее,олях се,ама много се паля на тази тема.Иначе не е лоша,ама...
И как да си оставя бебето на няма седмица да го гледа тая... айде да не използвам грозни епитети...
А за това, че дава на детето храна която ти не даваш изобщо няма да коментирам. Много е гадно, като бабите не се съобразяват с майката. С право не ти се оставя детето на бабата. 

от сутринта ви изпращам положителна енергия!