Домакини - първи сезон / четвърти епизод

• 27 365
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
  • Fort Worth, TX
Пожелавам ти успех... Обаче ако може баба да ти го гледа...
Защото често децата почват да боледуват, тогава трудно ще е да се готвиш към изпитите...
Може да дадеш детенцето след изпитите на градината...

Как ти е кракът?

Добро утро от мен!

Аз от днес започвам 8-часова диета....
Най-добрата, най-новата. В събота видях фората на по 66 и двама. ЗА 2 месеца отслабнали с по 10, а жената с 15 кг....  Идеята да се яде само 8 часа на ден, избирам по себе си. Например от 9:00 до 17:00. Мъжът ми - ще е от 12:00 до 20:00(така му е по-удобно). Важно към 8 час да сте приключили с яденето. Няма ограничения в храната и количеството... Peace

Идеята е 8-часа ядеш, 16- почива стомахчето, нищо освен вода.
Мисля, че не е сложна... Peace

Добро утро.Не вярвам аз Лус на такива диети.Ти тъпчи 8 часа калорийни бомби пък чакай да отслабнеш.Аз лично тези дни съм свалила поне 1 кг.1 седмица съм спряла всякакво сладко, тестено , газирано и нат сокове не пия.Единствената газирана напитка , която обичам е сода и естествено бира. Mr. Green Mr. Green Mr. GreenСега си купувам някъв хляб Вита-без брашно.Много е вкусен.Идва малко скъп за 400 гр 1.34лв.Има малко ккал.Наблягам на салата.Обаче от приема на канела всяка сутрин имам зверски апетит.Някъде четох , че канелата увеличава метаболизма, та затова май съм все гладна. newsm78 newsm78 newsm78Днес като заспи малкия яхам велоергометъра като за начало 20 мин. Mr. Green Mr. Green
Да се похваля, че тази сутрин се събидих с кръвно 120/80.Лека и здрава седмица на всички. Hug Hug

# 616
  • София
Ще я видим тази диета....

Отивам да закусвам, последното ядене ще ми е в 17:00.

След седмица ще се отчета, започвам от 68 килца...

# 617
  • UK
Луси и аз и аз ще се пробвам с нея Mr. Green Само дето ще гледам да ограничавам и храните (без тестяно, предимно зеленчуци, плодове, млека -кисело, прясно, извара и сирена повече)!
Креми и ние  с мъжа ми си правим кисело мялко с канела, започнахме да го ядем така всяка вечер ние по скоро за кръвното при него и за захарта при мен, за метаболизма незнаех, че действало също newsm78 Обаче, аз не забелязвам вече 3 ден да съм по-вече огладняла сутрин от канелата newsm78
Аз, токущо закусих една чаша топло мляко с овесени ядки, това си закусвам аз от години Mr. Green Та Crazy започнала съм днес съм 8.30 с кафето  Joy

# 618
  • София
На Милена много й боли гърлото, добре, че я оставих вкъщи...
Утре ще я заведа на доктор, че днес няма да успея да се върна до 12:30...

# 619
Ха, добър ден и от мен!
Детето не е на училище и малко избягах от делничния ритъм.
Лус и Волен започна уж само с гърло, а ако знаеш сега как зловещо кашля  Sad Днес вече е по-влажна кашлицата, та се надявам да се оправя. Вчера имаше температура, но не много висока и ту я вдига, ту смъква... странна работа. Днес чух, че правели пневмонии от този вирус и съвсем ми се сви всичко  Confused

Диети, а  Mr. Green Чудно си хапвам напоследък, чак се плаша.

Хайде спорен ден и седмица от мен. По-късно пак ще се завъртя насам Hug

# 620
  • при късмета
Добро утро,
поне за мен.Май и ние ще подкарваме нещо, сутринта малкия се събуди с разкървавена уста, напукала му се през нощта.Друго нямаше, ама отиде кисел на градина, а аз заспах като се прибрах. Да спя през деня ми се случва само при температура над 38.5, уж нямам.За сега никой не кашля, ще видим.
Кокона, мерси за снимките   bouquet
При мен ядене-неядене е силно свързано с ПМС (понякога съм като Чарли Чаплин с  кокошката  hahaha, всичко свързвам с глад). Трудно пазя диета, с кръвно 80/60, като огладнея и ми се завива свят.
Болните да се оправят

# 621
  • UK
Ееееее много болни бе! Що тъй, я се стегнете! Hug
Навремето като ходех и аз на у-ще с болно или не гърло, мама ми Crazy си ме пращаше на у-ще Peace
Нямаше пет-шест, бонбоните за гърло и сиропа в джоба и марш на даскало, днешната младеж малко "гевезе" Thinking ама, кой, както иска си гледа децата, казвам как беше с мен.
Сега да не се обидите, както Луси Hug въпреки имотиконите за смях  Joy се "върза" за учителката по физ.въз Mr. Green
Хади Mr. Green пляскам си една маска на лицетУ и сядам с една книжка, ша са прая на многУ красотна :35
:

# 622
Здравейте, приемате ли нови във вашата дружина?
 Много ми хареса темичката, прочетох малко назад, ама реших да се запиша, че нямам много време. Като новодошла ще ви черпя с козуначета, че гледам правите напоследък Simple Smile
И аз много обичам, правя по Великден от няколко години, с променлив успех. Записах си рецептата от тук, ще я пробвам скоро.
 Ох, и още исках да кажа - много съм дебела, от началото на годината съм на това хранене, за което говорите, но е 5/19, т.е. в 5 часов прозорец се яде, имаше тема във форума (интервално хранене), ама май вече никой не пише там. Все още не мога да си нагласям яденето правилно, ще ми се да ям първо салата/плод, после основно и накрая, ако има място, десерт. Това пък е от една друга диета  Mr. Green Та всъщност исках да кажа, че се сваля, ама бавно. Дори и аз, дето искам 35 кила да сваля, от 4 януари до сега съм свалила  3,7кг.
 После ще пиша пак, че много се оливам  Mr. Green
 Приятен ден и много усмивки ви желая!  bouquet

# 623
Привет
Добре дошла на новата домакиня.
Отдавна не съм писала,ама постоянно вися на балкона и ви чета.То няма и нищо ново де.Е,записах се в БТ и толкоз.Хем ми се иска да почна работа,хем не ми се оставя дребното да се гледа с баба си.Ми...не ми харесва как я гледа-казвала съм какво давам,какво не давам,ама тя пак си прави квото си иска.Е,миналата седмица й се кара/пред мен!/ защо държи флумастера с лявата ръка.Аз й казах да я остави и да рисува както иска,но тя не и не.Мести го в дясната,детето пак в лявата и така до безкрай.Не трябвало да борави с лявата ръка,че не било хубаво,левичарите били опаки хора,в техния род нямало нито един.Аз й казвам че в моя пък има и то не един и това,което казва са измислици.Ми ако ще и с левия крак да пише,важното е да ми е добре детето. Crossing Arms та се схапахме хубаво се.Пък и много не й се тича след детето и ако има как от дупе цял ден да вика подир нея или да я сложи на компа да стои мирно.Затова при всяка възможност е с мен и гледам да не я оставям.Малеее,олях се,ама много се паля на тази тема.Иначе не е лоша,ама...

Последна редакция: пн, 11 фев 2013, 13:45 от bonbolina

# 624
  • в сърцата на децата <3
Коконче, сърцето ми пропусна няколко удара като видях снимките... Толкова ми липсва този град.. И един определен човек в него... И гледката на вълнолома от спалнята му... И да съм пак на 21...
http://www.youtube.com/watch?v=loWXMtjUZWM

Бонболина, много ми е позната тази ситуация... При нас, обаче, различното е, че става въпрос за храната основно. Племенничката имаше алергия като малка от свинско и телешко месо - дупенцето ѝ ставаше ужасно червено, обриваше се цялата, повръщаше... Да, ама "любящите" баба и дядо (на мъжа ми родителите) като беше при тях при всяка възможност ѝ даваха! Ако беше моята дребосъчка при първия такъв "инцидент" щеше да им е последното виждане! Как пък може да има такива хора! Да не говорим, че бабата като ѝ оставят малката да я гледа и нея вятър я вее. Уж я гледа, но по някое време се сети, че примерно са ѝ свършили цигарите. Зарязва малката (а тя тогава беше на 2 години) да си играе на двора самичка и отива до магазина. Връща се след половин час!!! Малката я няма (ние с мъжа като я видяхме самичка и я взехме на разходка с нас). Ама да не си помислите, че се е разтревожила? Хич! Пристигнала след малко майката на дребната (т.е. сестрата на мъжа) и питала къде е. Милата ми свекървичка казала "А, не знам, аз бях до магазина и като се прибрах я нямаше, сигурно някой я е взел да я погледа!"  #Crazy #2gunfire И как да си оставя бебето на няма седмица да го гледа тая... айде да не използвам грозни епитети...

Последна редакция: пн, 11 фев 2013, 13:53 от ♥snow_angel♥

# 625
  • при късмета
Скарлет, добре дошла   bouquet
bonbolina, свекърва ти ме вбеси. Моя също е левичар. Писах и в някоя друга тема по този повод, само на чичо ми не давам да се занимава с детето. Братовчедка ми и тя е левичар и учителите едно време го караха да й връзва лявата ръка, като си пише домашните, че да се научи да пише с дясната #2gunfire. Тя естествено си остана левичар, обаче баща й до ден днешен е убеден, че даскалите са били прави и тя не се е научила, защото правела на инат ooooh! А за това, че дава на детето храна която ти не даваш изобщо няма да коментирам. Много е гадно, като бабите не се съобразяват с майката. С право не ти се оставя детето на бабата.

# 626
Коконче, сърцето ми пропусна няколко удара като видях снимките... Толкова ми липсва този град.. И един определен човек в него... И гледката на вълнолома от спалнята му... И да съм пак на 21...

Ангелче, гушкам те много  spoko
Бонболинче, какви опаки хора я гонят тая ваша баба, как ще се кара така на детето! Ужас, аз не бих издържала и ако трябва ще се скарам с нея  Naughty
Всички болни да оздравяват, бързо!
Ние от сутринта до сега сме минус не знам колко лева, ама е трицифрена сума, какво става с тези пари, не знам! Всичко се вдига, като вляза в магазина и оставям буквално още от вратата 20 лв., без да съм купила нищо Tired
Добре дошла, Скарлет О*Хара  Hug
Тази диета сега ще я потърся, интересно звучи. Аз напоследък съм застопорила едни килограми, и няма мърдане. Добрата новина е, че поне не пълнея (засега). А пък такъв апетит ме гони, нямам думи! Или съм в ПМС, или съм бременна, средно положение няма  Mr. Green

# 627
  • Fort Worth, TX
Цитат
Или съм в ПМС, или съм бременна, средно положение няма 
E то средно положение няма. Mr. Green Mr. GreenАко не е едното ще е другото.Дано си.Нали искаше второ?

# 628
Е а дано, ама надали  Rolling Eyes
Сега видях, че нашата пчеличка - QeenBee си има рожденик днес. Да е жие и здрав, винаги усмихнат и щастлив малкия Бобо, който днес навършва цели 2 годинки! Весел празник!

# 629
Добър ден,дами!  Hug
scarlet_o_harra, добре дошла! Hug Благодаря за почерпката! Страхотни са тези малки козуначета!
bonbolina, според мен,децата са най-щастливи,когато си ги гледат майките /ако семейният бюджет позволява,де /. И най-старателната баба на света,не може да замени майката.Много силна е тази връзка!
Като малка и аз бях левичарка,по онова време беше много неприемливо...Сега съм като неандерталец-служа си еднакво с двете ръце,ама много ми е кеф като видя левичар.  Hug Особено пък и да пише с лява ръка...
luss, успех с диетката! Лесничка ми се видя,ако има резултат при тебе,да взема и аз да пробвам... newsm78 Да не се хабя напразно!  Grinning
Чета за болни гърла...Дано лекичко да мине при всички. Моя приятелка,която е лекар,много похвали клеевата тинктура-и за болно гърло и превантивно при грип. Кой знае? Може пък и да се избегне АБ в някои случаи?  newsm78
Мари, Praynig от сутринта ви изпращам положителна енергия!
Много хубав ден и късметлийска седмица на всички!  Hug
И да добавя,сега видях  Embarassed
Честит рожден ден на слънчицето на QeenBee ! Да е здраво,щастливо,радостно дете! newsm59

Последна редакция: пн, 11 фев 2013, 14:39 от Ерма

Общи условия

Активация на акаунт