Домакини - първи сезон / четвърти епизод

• 27 363
  • 722
  •   1
Отговори
# 630
Да е жив и здрав малкия пчеличко и много да радва близките си,да е щурак и вечно усмихнат!Честит празник и на мама!   bouquet
Вио,докато не дойде лелката винаги има надежда thumbsup
Клеева тинктура давам на малката откакто изкара бронхита.Е,тя си е вкъщи,не е на ясла,но все пак всеки ден излизаме.Когато се сетя и аз пия.Иначе чувах много добри отзиви,а и няколко педиатри я препоръчаха,та я почнах

# 631
  • Талант на 2012,2013 г.
Честит рожден ден на Бобо!   ura

Добър ден. Hug Та значи ето я и нашата сага. В сряда сме на превръзка, в петък мъжът ми влиза отново в Токуда за зашиване на раната.

Междувременно понеже е надвишил дните за болнични сега се мъкнем по едни институции- не е за приказка... ooooh!

Днес ми идеше да душна един доктор Менгеле, smile3527 ама нейсе...

Кашата е пълна и вони отвсякъде... Crazy

Ама ше се оправим викам аз. Mr. Green

Офффф... много съм набрала... забравих да кажа "Добре дошла Скарлет"! Hug

# 632
  • София
Честит рожден ден на Бобо!!!

Мари, ти си мъжко момиче, ще се справите!!!

Скарлет, добре дошла. Hug

Ангелче, как сте с малката?

Ерма, как се пие клеева тинктура? Аз й направих капки за нос(че има и хрема) - 10 мл физиологичен разтвор+5 капки клеева тинктура...

Коконче, то и аз не й се връзвам на Миленката, ама миналата седмица нали и аз бях така, виеше ми се свят, бях на антибиотик... Договорихме се по следния начин - става, вижда как са нещата и ако й е много лошо - ляга да спи. Направи страхотна презентация по география, ще научи урока - жал, ако не отиде, ама няма да я карам...

На 23.02 ще има ЧРД, избра си телефон Самсунг Галакси С3, тъкмо й свърши договора с Мтел, значи може да продължи с преподписването и телефона ще ми излезе по 24,90 на месец...
Ще става на 15 Flutter

# 633

Ерма, как се пие клеева тинктура? Аз й направих капки за нос(че има и хрема) - 10 мл физиологичен разтвор+5 капки клеева тинктура...

По 10 капчици в 50 мл вода или мляко, 30 минути преди хранене, 3 пъти дневно. Стимулира имунната система и увеличава защитата на организма срещу вируси и бактерии.  Peace

# 634
  • София

По 10 капчици в 50 мл вода или мляко, 30 минути преди хранене, 3 пъти дневно. Стимулира имунната система и увеличава защитата на организма срещу вируси и бактерии.  Peace

Благодаря, имам клеева тинктура, ще й направя за преди вечеря...

# 635
  • UK
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОБО!  newsm59 nbirthday newsm67  Gift  Gift  party023  cook newsm38  party041 Tada Tada  bigdance2 Да е здравичък и много щастлив на мама Куини и тати    bouquet

МАРИ Hug защо ли ми звучи познато, тези наши институции, кога ли ще се оправят Thinking Crossing Arms

АНГЕЛЧЕ лятото си заслужава гледката около морето, сега е едно студено и сиво там Blush

Добре дошла на Скарлет    bouquet Hug
Ама тея козунаци hahaha вече на пъпа ми изникнаха Joy Утре, първата ми работа е да изтичам до фурната за един, няма как Joy

Аз да ви кажа, се опитвам да си направя едни серологични изследвания и да си спестя Crazy ако може едни 150 лева Rolling Eyes Засега обаче, удрям на камък Crossing Arms Личната, можела да ми ги изпише да ги направя, ама за целта трябвало да съм бременна ooooh!
Ми то и аз, това искам и казвам, ама оная нейната си знае и туй то Whistling В ХЕИ дето и там уж безплатни правели, ми викат, нямаме г-жо засега такава кампания, може би, след месец два ooooh! Ама, къв месец/два на мен, сега ми трябват Naughty Whistling УжасТ и накрая като си се отвея в лабораторията, че като ги спинсорирам за N-ти път пак Rolling Eyes Confused

# 636
  • при късмета
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОБО  nbirthday
да е много здрав, винаги усмихнат и радостта и гордостта на мама и тати

# 637
  • София
Офф, тези институции, да има човек пари да подминава тях - да си спести време, нерви и да направи това, което му трябва в срок, да му се усмихват(защото плащаш).... и други неща...

# 638
  • UK
Луси има някои уловки в тези телефони, значи то хубаво по 24.90 на месец, това е за телефона защото го вземате на изплащане, обаче месечната такса се променя!
Когато се взема такъв скъп телефон обикновено тарифния план е дооооста висок Crazy
Аз също гледах офертите Blush Аз съм на Глобул, /но зяпах и тези на М-тел и на Вива ком/, та по 25 лева на месец е вноската, плюс обаче, тарифния план, който за този клас телефони на Глобул е в размер на 100 лева ooooh! и става по 129 лева на месец, което на мен ми идва много ooooh!
Така, че първо проверете и тарифния план, който върви за този клас телефони!

# 639
Луси има някои уловки в тези телефони, значи то хубаво по 24.90 на месец, това е за телефона защото го вземате на изплащане, обаче месечната такса се променя!
Когато се взема такъв скъп телефон обикновено тарифния план е дооооста висок Crazy
Аз също гледах офертите Blush Аз съм на Глобул, /но зяпах и тези на М-тел и на Вива ком/, та по 25 лева на месец е вноската, плюс обаче, тарифния план, който за този клас телефони на Глобул е в размер на 100 лева ooooh! и става по 129 лева на месец, което на мен ми идва много ooooh!
Така, че първо проверете и тарифния план, който върви за този клас телефони!

Ами хем е така,хем не е.Факт е,че трябва добре да четат дребния шрифт и добре да слушат като ги лъжат  Laughing
Последните 2 телефона си ги вземах все на изплащане+1 на баща ми.Тарифния план си го запазвах/15 лв/ и за телефон давах по около 25 лв на месец.А бяха все телефони,високи за своя клас и добри.Даже Нокиата все още си я ползвам/тъчскрийн от първите/  Peace

# 640
  • София
Коконче, на мен момчето ми каза, че като се преподпише договора на сегашните й 25,90 или на 34,90, то телефонът за 2 години ще струва по 24,90 или 26,90 на месец. Така че абонаментния план така или иначе плащам 25,90 значи ще е още +25 лева....

Поне така се надявам.... Е, не вярвам,че е повече от 35-40 лева на месец ще излезе телефона....

# 641
Като малка и аз бях левичарка,по онова време беше много неприемливо...Сега съм като неандерталец-служа си еднакво с двете ръце,ама много ми е кеф като видя левичар.  Hug Особено пък и да пише с лява ръка...

И аз така.  Peace Много исках голямата щерка да прилича в това отношение на мен, ама не.  Crossing Arms Да видим сега малката.  Mr. Green

Добре дошла на Скарлет!   bouquet

Честит рожден ден на Бобо!  newsm59

Връщам се да ви дочета, че малко по диагонал минах.  Grinning

# 642
  • UK
Коконче, на мен момчето ми каза, че като се преподпише договора на сегашните й 25,90 или на 34,90, то телефонът за 2 години ще струва по 24,90 или 26,90 на месец. Така че абонаментния план така или иначе плащам 25,90 значи ще е още +25 лева....

Поне така се надявам.... Е, не вярвам,че е повече от 35-40 лева на месец ще излезе телефона....

Луси, вие така или иначе преподписвате договор, нали няма да се местите към друг оператор?! Но вижте, все пак и тарифните планове! Цената за изплащане на месец на апарата е едно към него си има обаче и месечен абонамент /т.нар тарифен план/ Peace Не го казвам просто така, проверила съм нещата иначе, как мислите и бабите ни щяха да са със Самсунг Галакси ХЛ  Joy Naughty

Бонболина
преди 2-3 години имаше такова нещо, аз така се сдобих с НОкия Х6 за едни 100 лева всичко а тарифния план е общ с този на мъжа ми ( аз съм 2-рият телефон дефакто и е 10. 00 лев с ДДС) НО сега към днешна дата има промяна, затова апелирам да четете Crazy

# 643

Луси, вие така или иначе преподписвате договор, нали няма да се местите към друг оператор?! Но вижте, все пак и тарифните планове! Цената за изплащане на месец на апарата е едно към него си има обаче и месечен абонамент /т.нар тарифен план/ Peace Не го казвам просто така, проверила съм нещата иначе, как мислите и бабите ни щяха да са със Самсунг Галакси ХЛ  Joy Naughty

Бонболина
преди 2-3 години имаше такова нещо, аз така се сдобих с НОкия Х6 за едни 100 лева всичко а тарифния план е общ с този на мъжа ми ( аз съм 2-рият телефон дефакто и е 10. 00 лев с ДДС) НО сега към днешна дата има промяна, затова апелирам да четете Crazy

Peace

# 644
  • UK
Сега се сещам, че дребния шрифт се обозначава с една *, където е цената на телефона Wink И там долу на самото им списание или където са им тарифните планове се вижда какво значи таз звезда  hahaha

И още нещо, аз на тия момичета/момичета никаква вяра нямам из тея центрове на моб ни оператори! С Виваком ни се е случвало да ни казват едно (например за месечна вноска за телевизия и интернет, а на фактурата да пише съвсем друго и като ги попиташ newsm78 отговарят  Shockedтрето ooooh! Тааа последствията са си за нас, нали се сещате Crazy
Затова преди да договорите, каквото и да е било четете  Peace

Общи условия

Активация на акаунт