Домакини - първи сезон / четвърти епизод

• 27 566
  • 722
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Мари, честит именик!  Да ти е жив и здрав!!! 
Честит имен ден, Валенце! Много здраве и щастие! 
Куини, честита придобивка, със здраве да я ползваш! 
Креми, дано се възстанови баба ти.   
  kokona20, аз искам снимка!!!
ma14, отдавна искам да е науча да играя бригж..., ама няма кой да ме научи...
мама-коко, браво за козунака Peace

Хубав ден на всички!

# 586
  • София
Благодаря ви от сърце на всички!

# 587
Да са живи и здрави именниците Валето и Валентин   bouquet   bouquet   bouquet

Всичко съм изпуснала! Нямам очи за четене. Сега чета за училища  Tired Догодина имам пърокласник.

# 588
  • UK
Да са живи и здрави именниците Валето и Валентин   bouquet   bouquet   bouquet

Всичко съм изпуснала! Нямам очи за четене. Сега чета за училища  Tired Догодина имам пърокласник.
Привет!
Марулчеееее Hug гледам за едно и също училище питаме Mr. Green да не сме, две съседки-две кокетки  Joy
Луси, Вио  Hug каква снимка бе мацки Shocked Аз се завърнах, ама незнаех, че искате и снимки  newsm78 Трябва да изчакате до др уикенд Crazy че съм далечко от моренцето в момента и няма как да ви го снимам Thinking Ако е за кекса Blush малко ма е срам, т.к е вече на половината и до довечера hahaha се заканват да го довършат Joy

# 589
Коконче, аз съм до Била във Възраждане. Ти някъде в Младост ли си? За кой ти е училище? На тия години дали ще ни вземат първи клас  Mr. Green Аз много искам, честно!

# 590
  • UK
Коконче, аз съм до Била във Възраждане. Ти някъде в Младост ли си? За кой ти е училище? На тия години дали ще ни вземат първи клас  Mr. Green Аз много искам, честно!
Хаххахахаха hahaha и аз много искам hahaha а и училището избрахме, кой кат нас Joy В Младост сме, за племенника питам Crazy

# 591
  • София
ma14, отдавна искам да е науча да играя бригж..., ама няма кой да ме научи...
Ние всяка седмица поне, правим по един дълъг турнир. Трябва да имаш отношение към картите. Да имаш и свободно време, че като седнеш няма ставане. Започваш от 20 часа и докато ти стигнат силите... Може и сутринта да свършиш. Аз играя всичко, имам си и жетони за покер,  а и ми прави удоволствие. Има курсове по бридж, някъде из София.
Коконче, дай една снимка на това море, ей така да си го гледам, да ме успокоява. С часове мога да стоя и да го гледам, никога не ми омръзва. Това ми е релакса.
Много си положително настроена, чак ми прави удоволствие да те чета.
Мrs .L, детенцето по-добре да си стои вкъщи, да се излекува добре.
Ще дойда по някое време пак. На всички ви  Hug

# 592
  • UK
Ма14 Hug опитвам се да гледам Crazy малко по-позитивно на живота иначе, мога да изкукам hahaha
Добрееее Blush една прителка е снела много готино морето, като изгрев ли беше или залез, страхотни снимки, ще видя newsm78 как да и ги "заема" временно и ще кача нещо тук  HugКъде сте всички тази вечер?

# 593
  • София
Днес Миленка каза, че й боли гърло и "намеква" утре да не ходи на училище newsm78, не знам какво да й кажа.... Не искам много да пропуска, че я мързи да гледа...

Иначе все пак изкара добър успех 1 срок... една 4 - по физическо (гаднярка, колкото и да не може момичето, при положение, че не изпуска и се старае - би могла поне 5-ца да сложи, ще ни развали успеха в 12 клас ...), две - 5 - по испански и биология, всичко останало са 6..., браво... Ама нашия татко пак не е доволен, щом няма 6 по испански... (нали учи в 1-ва испанска...) Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 594
  • София
Опааа, 1-ва Испанска  тази до Военна академия ли е? Ако да- госпожата по физическо ми е братовчедка. Mr. Green

# 595
  • UK
Ами, Луси Hug ако не е добре детето Rolling Eyes пък нея пускай на у-ще, ама можеш да я "тровиш" вкъщи с уроците Mr. Green Каква съм гадна, а Joy Joy Joy

Опааа, 1-ва Испанска  тази до Военна академия ли е? Ако да- госпожата по физическо ми е братовчедка. Mr. Green
Петицата е в кърпа вързана  Crazy hahaha

# 596
  • София
 Flutter Не съм казала таквоз нещо Mr. Green Може и да си го помислих, ма не съм го написала!

# 597
  • Талант на 2012,2013 г.
Луси остави го детето... Слушай мене. То като си е умничко ще си навакса. Hug

Коконооооооо... Mr. Green да го остави да си почива... ама че си значи. #Cussing out

# 598
  • UK
Flutter Не съм казала таквоз нещо Mr. Green Може и да си го помислих, ма не съм го написала!

Знам бре Crazy аз го написах hahaha споко  Joy
Луси остави го детето... Слушай мене. То като си е умничко ще си навакса. Hug

Коконооооооо... Mr. Green да го остави да си почива... ама че си значи. #Cussing out
Joy Joy Joy

# 599
  • София
Ами, Луси Hug ако не е добре детето Rolling Eyes пък нея пускай на у-ще, ама можеш да я "тровиш" вкъщи с уроците Mr. Green Каква съм гадна, а Joy Joy Joy

Опааа, 1-ва Испанска  тази до Военна академия ли е? Ако да- госпожата по физическо ми е братовчедка. Mr. Green
Петицата е в кърпа вързана   Crazy hahaha

Да, Мая Филипова се казва, една много стройничка, хубавичка....(да до Военна Академия се намира)

Детето ми каза, че утре в 6:00 като стане и ако й боли гърлото - няма да ходи... Peace

Общи условия

Активация на акаунт