Домакини - първи сезон / четвърти епизод

• 27 373
  • 722
  •   1
Отговори
# 600
  • Талант на 2012,2013 г.
 smile3501

# 601
  • София
Луси....тя е Mr. Green, братовчедката...

# 602
  • София
Дъщеричката иска сама да се управи...

Ако все пак към края на годината ще излиза 4-ка, то да знаеш взимам теб - голяма бутилка водка, червен хайвер, бонбони - и отиваме на "поправителен.... Ако трябва аз ще тичам и да скачам, нищо, че съм бая килца.... детето в мен е живо....

А на моята, миличката дупето й тежи за скачане, за тичане, за клякане  ... кашкавалеску на мама, ама се справя с волейбол, баскетбол, жалко, че не плуват... Peace

# 603
... кашкавалеску на мама
Люсииииииии, това много ми хареса, направо ще събудя малкия от смях  Joy Моята племенница и тя такава - кашкавалеску, че и кюфталеску, ама пък е красавица от класа. То не може пък всички да са спортисти, нали така! Ама че госпожа, да остави 4 на детето  Naughty

# 604
  • София
Ами, нали си е мойто... разбира се....

А и не е хубаво предметите като физическо, музика, изобразително да развалят бала на децата. Точно тези стотни могат да не им стигнат при кандидатстване...

Аз не можах да стана лекар точно по тази причина. Имах оценки 5, 5 и 4(нали в русия няма 6) и имах 4 четворки и трите от тях музика, физическо и рисуване... и просто не ми стигна бала за мнооого малко... Peace Е станах инженер... Tired Никога не ми харесвало....

Никога не можах да рисувам....
Никога не можах да пея. Миленка като беше малка ми казваше(когато я приспивах с песничките). Стига мамо си пяла, вече ще заспивам Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А физическото - гадняр, сложи на всички момичета двойки и края на годината всички сме с 4-ки. Обидно е, защото колко награди спечелих за училището... Crossing Arms

# 605
Ами, нали си е мойто... разбира се....

А и не е хубаво предметите като физическо, музика, изобразително да развалят бала на децата. Точно тези стотни могат да не им стигнат при кандидатстване...

Аз не можах да стана лекар точно по тази причина. Имах оценки 5, 5 и 4(нали в русия няма 6) и имах 4 четворки и трите от тях музика, физическо и рисуване... и просто не ми стигна бала за мнооого малко... Peace Е станах инженер... Tired Никога не ми харесвало....

Никога не можах да рисувам....
Никога не можах да пея. Миленка като беше малка ми казваше(когато я приспивах с песничките). Стига мамо си пяла, вече ще заспивам Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А физическото - гадняр, сложи на всички момичета двойки и края на годината всички сме с 4-ки. Обидно е, защото колко награди спечелих за училището... Crossing Arms
Е, това е отвратително, как може да ви ощетят така, и то с оценки от не толкова важни (да не кажа хич, ама да не се засегне някой) предмети!!!
А за рисуването и пеенето - аз съм пълен, абсолютен инвалид и в двете изкуства. По този повод си говорим веднъж с мъжа ми, и аз му се жалвам: "Е как може някои хора да пеят, други да рисуват, трети да танцуват и т.н., а аз си нямам нито един талант"  Confused "Имаш - вика той. Да гледаш деца" Heart Eyes

# 606
  • София
И мой така ми отговаря... Hug

# 607
Честит имен ден на празнуващите Валенцето и Валентин!
Нека са много здрави!Това е най-важното.
     Qeenbee  честита придобивка с здраве и кеф да си я използваш!
Аз чакам нешето татенце да се обади да се чуем и да си лягам.Предстой ни ранно ставане.
Да видим какво ще стане с изследванията и градината.
A да ви кажа днес каква я сварших.Бяхме в свекърва ми от там в майка на гости.
И докато си приказвам с майка,моя син се оакал и оклепан до уши.Измих го и Сестра ми го изкара с 1 кърпа.А аз измих банята и като се подхлъзнах.Ама умната не да падна по-дупе и да се намокря.
А се спрях в мивката и до нея 1 касетка за дърва.Така си посиних и одрах краката.От единия като шурна 1 кръв.И стоя,и се смея,и ми се реве.Явно доста съм извикала в паниката.Сестра ми пристигна и ми се смее с глас. Joy

# 608
  • София
Честит имен ден на празнуващите Валенцето и Валентин!
Нека са много здрави!Това е най-важното.
     Qeenbee  честита придобивка с здраве и кеф да си я използваш!
Аз чакам нешето татенце да се обади да се чуем и да си лягам.Предстой ни ранно ставане.
Да видим какво ще стане с изследванията и градината.
A да ви кажа днес каква я сварших.Бяхме в свекърва ми от там в майка на гости.
И докато си приказвам с майка,моя син се оакал и оклепан до уши.Измих го и Сестра ми го изкара с 1 кърпа.А аз измих банята и като се подхлъзнах.Ама умната не да падна по-дупе и да се намокря.
А се спрях в мивката и до нея 1 касетка за дърва.Така си посиних и одрах краката.От единия като шурна 1 кръв.И стоя,и се смея,и ми се реве.Явно доста съм извикала в паниката.Сестра ми пристигна и ми се смее с глас. Joy

Малиии, големи приключения. Дано утре да не те боли много....

Ние решихме Милена да я оставим утре вкъщи, а малкия да не чуе - и аз не искам!!!! Mr. Green

Да стоят вкъщи тогава и аз ще се наспя поне до 8:00

# 609
Днес съм станала в 7.Приготвих нещата за градината.След малко ще го будя да се оправяме и да потеглим.На обяд ще отида да взема резултатите от изследванията и после при лекарката да му оформи документите.Дано не ни мине черната котка път.Вече се плаша само при мисълта,че нещо може да се обърка и да не почне градина.Имам още 2 изпита.Трябва ми време за учене.Довечера чакам моята баба на гости.Ще дойде да се поразходи и да ни види.Пристига от 300 км.В краен случай може да остане да гледа Емил ако нещо се обърка в план графика.
Коконче вземай ни и  нас на разходка към морето тъкмо ще се  запознаем.
А моя фейс е Тихомира Пъстракова-Манолова някой ако реши да ме намери.
Не разбирам от тоя скрит текст и незнам как да стане номера.
Желая ви лек и успешен ден!

# 610
  • София
Пожелавам ти успех... Обаче ако може баба да ти го гледа...
Защото често децата почват да боледуват, тогава трудно ще е да се готвиш към изпитите...
Може да дадеш детенцето след изпитите на градината...

Как ти е кракът?

Добро утро от мен!

Аз от днес започвам 8-часова диета....
Най-добрата, най-новата. В събота видях фората на по 66 и двама. ЗА 2 месеца отслабнали с по 10, а жената с 15 кг....  Идеята да се яде само 8 часа на ден, избирам по себе си. Например от 9:00 до 17:00. Мъжът ми - ще е от 12:00 до 20:00(така му е по-удобно). Важно към 8 час да сте приключили с яденето. Няма ограничения в храната и количеството... Peace

Идеята е 8-часа ядеш, 16- почива стомахчето, нищо освен вода.
Мисля, че не е сложна... Peace

# 611
  • UK
Добро утро и от мен  Hug
Тите няма проблем, само да пекне някой ден слънцето и отиваме на моренцето, ще се радвам  Hug
Луси тази диета и на мен ми харесва  Crazy Казваш, че няма ограничения в храненето и в храната? newsm78 Аз от една седмица вечер НЕ вечерям! Смъква се доста също!!! Ако припаткам за йедене, ям кисело мляко, чаша прясно, зеленчуци някакви като морков, цвекло, малко ядки ( т.с едно от изброените и малко, колкото да се заситиш) Не, като една дружка hahaha седнала с 500гр ядки hahaha и ша слабее Joy
Ей ви малко снимки от моретУ   Crazy
:

# 612
  • София
Коконче, много са красиви снимките...

Това с невечерянето също става, ама не издържам... Peace

# 613
Добро утро  Hug
Вио, моя пък казва "Е и какво да направим сега?!"  Laughing Да пази Господ да не се наложи аз да нарисувам нещо! Учителят ни по рисуване вдигаше вежди и снизходително казваше "ти имаш абстрактен поглед, затова. Не може всички да виждаме еднакво"  hahaha Обаче ми е твърде абстрактен погледа ...
Лус, как е дъщерята?
Тити, как е крака?
Моето малко ей сега се събуди. Тази сутрин си изпих кафето скорострелно докато и двамата спяха. Днес ще се надяваме да излязат посявките и да видим има ли гадина и каква е. Ще ходим да купуваме сладкарски бои и довечера или най-късно утре трябва да спретна торта, че скоро е 2 рожден ден на дребното.

# 614
  • София
Марулче, не знам, още спи. И двете ми деца са вкъщи и още спят, а аз се събудих в 7:30... Peace

Общи условия

Активация на акаунт