Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 20

• 48 335
  • 1 034
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте момичета, включвам се със въпрос, защото съм доста стресната  Embarassed Embarassed преди малко се върнах от едно часова разходка с моя съпруг и влезнах в тоалетната по малка нужда в момента в който се обърсах на хартията остана едно слузесто нещо  newsm78, като количество беше доста, естествено го пипнах беше лепкаво и еластично но не се късаше, не е като бяло течение. След това се измих и вече 10-15 минути няма нищо, нито течения нито води... Въпроса ми е - възможно ли е това да е тапата (нямаше кръв,а си беше чисто прозрачно), какво ще ме посъветвате да направя след като няма изтичане на нищо, да вървя ли на лекар или да изчакам да видим какво ще последва. Има ли някаква опасност за плода, ако само тапата е паднала. Надявам се на вашия бърз отговор, тъй като умирам от притеснение и ме е страх да мръдна дори  Cry Cry

# 211
ТиаРа, на тапата прилича; може би ще започне раждането скоро, което едва ли е неочаквано за теб, предвид, че имаш 2 седмици до термин.  Wink Нямаш причина да изпадаш в паника, няма опасност за плода от падането на тапата, но не се препоръчват сексуални контакти, за да се избегне рискът от инфекции.

# 212
Алексче  Hug Hug  много много ти благодаря, много ме успокои, първа бременност ми е и най-много ме е страх да не навредя нещо на бебето.  Praynig Praynig Praynig

# 213
Много възможно е да е тапата и единствената 'опасност' за бебето е да се роди Mr. Green На тапата и' викат слузеста запушалка и може да няма кръв,но по-често е белезникаво-розова.
Мърдай си свободно,наблюдавай за контракции и изтичане отново.

# 214
Много възможно е да е тапата и единствената 'опасност' за бебето е да се роди Mr. Green На тапата и' викат слузеста запушалка и може да няма кръв,но по-често е белезникаво-розова.
Мърдай си свободно,наблюдавай за контракции и изтичане отново.
Благодаря, всеки ваш отговор ме успокоява  Hug Hug

# 215
Тиара и аз мисля, че е тапата.При мен също при ходене по малка нужда имаше такава слуз и после чак в болницата продължи да тече.
Хайде леко и безпроблемно раждане и скоро да се похвалиш с добри новини! Hug

# 216
  • София !
Тиара -  Напълно възможно е да е тапата , при мен пада цял ден беше кафеникаво слузесто течение , но пък след това стана точно такова както го описваш ти .. На следващия ден в 16:00 ме хванаха контракциите и пак имах такова течение  , точно по време на контракциите .. Няма нищо страшно освен както са ти казали - бебето да се роди   Mr. Green
Успех дано скоро има добри новини   bouquet

# 217
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Момичета, здравейте!
В 17г.с. съм и съм с неприятния грип, който върлува в момента. Мога ли да пия Проспан за кашлица?
Благодаря предварително за отговорите  Hug

# 218
Можеш да пиеш Проспан,за Стодал също съм чувала хубави отзиви.Но най-разумното е- не пий нищо,което не ти е предписал гинеколога,в крайна сметка той е най-добре запознат с бременността ти и здравословното ти състояние като цяло. Peace

# 219
Ами чак в понеделник ще мога да се чуя с него, а дотогава ще хвана мускулна треска от кашляне - при всяко стягане започна да ме боли корема долу.

# 220
Катенце за съжаление и да пиеш сироп кашлицата няма да изчезне за ден-два.Има сиропи които я потискат,но те не са за теб в момента.Направи си чай,липа например,с мед и лимон. Simple Smile

# 221
Катенце за съжаление и да пиеш сироп кашлицата няма да изчезне за ден-два.Има сиропи които я потискат,но те не са за теб в момента.Направи си чай,липа например,с мед и лимон. Simple Smile

Благодаря за отговора   bouquet Права си за кашлицата, но нали ми е притеснено и бързам да предприема нещо  Simple Smile

# 222
Катенце, най-добре пий коластра, или по-точно си я ръскай в гърлото, страшно много помага. Аз така се оправям, а и на малката и давам да я смуче, че няма как да и я ръся.. на мен съм си слагала до 10 коластри... и това  е полезно!!! Simple Smile

# 223
А коластра от къде ще вземе,че ми стана любопитно? Thinking

# 224
А коластра от къде ще вземе,че ми стана любопитно? Thinking

Продава се в аптеките  Peace

Общи условия

Активация на акаунт