Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са възможните причини за появата на червени петна по кожата по време на бременност?
Какви са възможните причини за кафевите петна и положителния тест за бременност?
Какви са причините за косопад след раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са възможните причини за появата на червени петна по кожата по време на бременност?
-
Какви са възможните причини за кафевите петна и положителния тест за бременност?
-
Какви са причините за косопад след раждане?
-
Какви са възможните причини за кървене по време на бременност?
-
След 28-та седмица от бременността колко често се препоръчва да посещавате пренатални прегледи, ако няма проблеми и специфични указания за чести прегледи?
, като количество беше доста, естествено го пипнах беше лепкаво и еластично но не се късаше, не е като бяло течение. След това се измих и вече 10-15 минути няма нищо, нито течения нито води... Въпроса ми е - възможно ли е това да е тапата (нямаше кръв,а си беше чисто прозрачно), какво ще ме посъветвате да направя след като няма изтичане на нищо, да вървя ли на лекар или да изчакам да видим какво ще последва. Има ли някаква опасност за плода, ако само тапата е паднала. Надявам се на вашия бърз отговор, тъй като умирам от притеснение и ме е страх да мръдна дори
Нямаш причина да изпадаш в паника, няма опасност за плода от падането на тапата, но не се препоръчват сексуални контакти, за да се избегне рискът от инфекции.