Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 20

• 47 150
  • 1 034
  •   1
Отговори
# 915
Да, но прочетох, че при цветната бременност това зацапване е в рамките на ден-два.
Не е задължително. Зависи от продължителността на нормалния ти цикъл. Има жени, при които той е 3-дневен, но има и такива, при които кървенето продължава седмица, та и повече. При втората група 5-дневно зацапване по време на цветна бременност си е скъсено и намалено кървене.

# 916
Дай Боже всичко да бъде наред и за мен и за другите майки! Благодаря ви!  Hug Hug

# 917
не можеш ли да отидеш в някоя болница? от къде си?
кафеникавото зацапване често означава нисък прогестерон. дано всичко е наред  bouquet

# 918
  • София !
От къде си ?? Не може ли да отидеш на частно или пък все ще има някой дежурен ако много се притесняваш ?? Надявам се всичко да е наред  Praynig  Hug

# 919
От Пловдив съм, но аз направих теста на 30 април (вторник), а от сряда всичко живо почива. Реших да ида след празниците, но като прочетох това-онова и ме обзе страх.. Моята майка ми каза, че в "нашата" поликлиника работят само спешни кабинети. Не знам дали ще ме приемат. Ще чакам..  Cry, но дано новините да не са лоши след това.  Praynig

# 920
От Пловдив съм, но аз направих теста на 30 април (вторник), а от сряда всичко живо почива. Реших да ида след празниците, но като прочетох това-онова и ме обзе страх.. Моята майка ми каза, че в "нашата" поликлиника работят само спешни кабинети. Не знам дали ще ме приемат. Ще чакам..  Cry, но дано новините да не са лоши след това.  Praynig

Отиди в някоя от АГ болниците, те работят 24/7 Peace
Не се шашкай, може и нищо да не е, но трябва да те види доктор по-скоро

# 921
ЗДРАВЕЙТЕ,АЗ СЪМ МЛАДА МАМА НА 43 ДЕНА СМЕ,ИЗЦЯЛО СМЕ НА КЪРМА , ВОДА НЕ И ДАВАМ,ПРАВИЛНО ЛИ Е,С СВЕКИТО ,ИМАМЕ СПОР ПО,ТОЗИ ВЪПРОС,ДАЛИ ТРЯБВА ,ДА СЕ ДАВА ,ВОДА ПЪРВИТЕ МЕСЕЦИ,ВИЕ ДАВАТЕ ЛИ,??

# 922
  • София
Oт ден 1 вкъщи давам вода Peace в тия жеги...без вода...а така ми казаха и от родилното.

# 923
ЗДРАВЕЙТЕ,АЗ СЪМ МЛАДА МАМА НА 43 ДЕНА СМЕ,ИЗЦЯЛО СМЕ НА КЪРМА , ВОДА НЕ И ДАВАМ,ПРАВИЛНО ЛИ Е,С СВЕКИТО ,ИМАМЕ СПОР ПО,ТОЗИ ВЪПРОС,ДАЛИ ТРЯБВА ,ДА СЕ ДАВА ,ВОДА ПЪРВИТЕ МЕСЕЦИ,ВИЕ ДАВАТЕ ЛИ,??

Ако кърмиш достатъчно често, може и без вода, според мен - предложи на бебето, ако откаже не го насилвай. Но си имай винаги под ръка едно шишенце, може и да поиска по някое време.

# 924

Ако бебето е изключително кърмено на поискване, по принцип няма нужда от допълнителни течности. Детето ми е родено през август и не беше пило вода до 6-месечна възраст.

# 925
  • Италия
И ние сме родени също през лятото - юли. Дъщеря ми три месеца беше изключително кърмена на поискване, след това минахме на АМ. Предлагала съм вода, но така и не пожела. Започна да я пие около 1 месец след началото на захранването.

# 926
  • Варна
Ако бебето е изключително кърмено на поискване, по принцип няма нужда от допълнителни течности. Детето ми е родено през август и не беше пило вода до 6-месечна възраст.
Моето също. Кърмено е на поискване.

# 927
  • Бургас

Ако бебето е изключително кърмено на поискване, по принцип няма нужда от допълнителни течности.

Точно така.
Но не пречи да му се предложи, ако иска и има нужда ще пие, ако ли не - кърмата му стига /а това става ясно по пълните памперси... вече ако не пишка достатъчно е проблем/.

# 928
  • София !
Аз давам вода от както сме се прибрали от родилното , тя си пие не отказва , дори сега в жегите доста набляга на вода  Simple Smile

# 929
  • Varna
дАно всичко да е наред! Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт