АПРИЛКИ 2013 - тема 17

• 28 665
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
Ние си взехме ето това комплектче http://largeltd.com/i/98_1.jpg за 14лв, ще добавя само одеалце или пелена и това е Simple Smile

Идеята ви за стикери е много добра - ще се разходя до Джъмбо да разгледам какво се предлага Simple Smile

В сряда съм на ЖК да видим колко е голям вече бебо Simple Smile А другия месец ще ходя на преглед в Пловдив да видим дали ще ме одобрят за водното раждане...дано всичко е наред Simple Smile  Praynig

Много ми харесва зеленото комплектче, от къде е купено?
Като се отлепват после стикерите, не оставят ли поражения по стените и мебелите, ако има такива, ще минем без стикери.

# 496
  • София
На бебешкото легло и аз бях налепила доста стикери, от Джъмбо. Е, като порасна девойката половината ги отлепи. Няма никакви поражения по повърхността, де.
Аз още не съм готова с комплекта за изписване, освен боди и ританки.  Laughing Имам пелени, одеяла, та няма да купувам, остава да си харесам гащеризонче и шапчица, обаче ми е мноооого трудно. Все гледам дрешки за момичета  Mr. Green

# 497
  • Калифорния
Ние си взехме ето това комплектче http://largeltd.com/i/98_1.jpg за 14лв

animal, и на мен много ми харесаха нещата на сайта на този производител. Предполагам, че от Пловдив си ги купила? Дано ги намеря и в София някъде...

# 498
  • София
Ние си взехме ето това комплектче http://largeltd.com/i/98_1.jpg за 14лв

animal, и на мен много ми харесаха нещата на сайта на този производител. Предполагам, че от Пловдив си ги купила? Дано ги намеря и в София някъде...

И на мен ми хареса комплектчето, а и цената. Намерих контактите им от линка: http://largeltd.com/clients.php, има и в София уж.

# 499
фирмата е пловдивска, но комплектчето го купих от Рум-а в Младост 2 в София Simple Smile пак от там си харесах и комплект хавлийки, но имаше само в розово; чакам да заредят с други цветове Simple Smile

# 500
фирмата е пловдивска, но комплектчето го купих от Рум-а в Младост 2 в София Simple Smile пак от там си харесах и комплект хавлийки, но имаше само в розово; чакам да заредят с други цветове Wink Пак там има и много хубави и евтини бодита, а шият и спални комплекти  Simple Smile

# 501
Я споделете  за инфраред термометрите, кои марки позлвате, доволни ли сте?
разглеждам ги сега в амазон и гледам, че има мн евтини за по 10-15 паунда. А марковите разбирасе 30-40 паунда.

# 502
I az se zapisvam:)

# 503
Шаварче, аз имам обикновен, донесе ми го майка ми от Германия. Тоест не е някаква известна марка. В общи линии съм доволна.
Но сега смятам да си купя на Браун, 30п. го има този, който съм харесала в Амазон, намален с 30%.

# 504
Божее какви са тези инфраред термометри, по-добри ли са. Леле колко неща научавам от тук, просто не е истина Simple Smile
Иначе за стикерите по креватчето и аз съм за, просто се позаинтересувах този лазарен принт дали не е изгоден. Аз и до ден днешен действам със стикери- племенницата ми все иска нещо , което вече има, ама да не е точно това а да на Уинкс на не знам си какво и аз действам със стикери, моята приятелка ги прави и ми ги дава готови за печат, аз печатам на фолио и така правиме играчките да са на Уинкс вместо да се купуват нови, същите ,ама с други картинки Simple Smile
И ние още не сме купили комплект за изписване, но майка ми надонесе много неща като идва и може би ще избера някое от тях, те всички са хубави, само порт бебе трябва да купим Simple Smile

# 505
Шаварче, аз имам обикновен, донесе ми го майка ми от Германия. Тоест не е някаква известна марка. В общи линии съм доволна.
Но сега смятам да си купя на Браун, 30п. го има този, който съм харесала в Амазон, намален с 30%.
Може ли линкче? Simple Smile

# 506
Може ли линкче? Simple Smile

Ето го, цената му е повече от супер. )
Но още му се чудя. ) Ако нямах изобщо, грам не бих се замислила. )

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0001D0LMS/ref=ox_sc_sfl_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE

# 507
Ето ме отновов-събудила се в 2.30ч.вчера не успях да почина,сега пак няма спане-после ще съм гроги,а чакам по обед мъжо да се прибере Heart EyesНе коментирам това,което обсъждате,защото за мен повечето неща са ненужни,или има и по-евтини варианти.

# 508
Добро утро и от мен. Комплектчетата за изписване са супер, браво за добрите покупки.
Може ли малко инфо за тези тернометри, каква роля имат, съжалявам за глупавия въпрос, но около мен майките си гледат децата като от преди 15 години и не ползват никакви нововъведения. Добре, че ви има вас, за да науча новите тенденции. Благодаря ви  bouquet

# 509
По повод кремовете за зърна - както обича да казва една приятелка "Баба ти все с кремове се е мазала" Wink. Истината е, че природата си е измислила начин да подготви гърдите и в частност ареолите и зърната за процеса кърмене. По ареолите има едни жлези, които приличат малко на брадавички. Наричат се Монтгомерови жлези и основната им функция е да секретират течност по време на бременност и кърмене, която поддържа кожата на ареолите и зърната по-меки и еластични. Друго характерно за този секрет е, че има аромата на околоплодната течност и така бебето е привлечено към храната Wink.
Затова и препоръчваме на майките, които нямат никакви проблеми да не ползват нищо допълнително за мазане.
А за обтриването на гърдите и предварителното "загрубяване" мога само да кажа, че е с мноооого съмнителен резултат, а си е и много рисковано.
аз се чудех какви са ми тези неща по гърдите и даже разпитвах мама дали няма да пречат при кърмене, а то какво било.
Комплектче и ние взехме подобно на animal от вис виталис около 19 лв беше цвят екрю, обаче с камизолка и бермуди вместо боди, има и ръкавички, взех и едно поларено одеалце от джъмбо и мисля с него да е на изписването, че пелените нещо по не ме кефят, а имам 2

Общи условия

Активация на акаунт