АПРИЛКИ 2013 - тема 17

• 28 421
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
Някоя от вас има ли идея с какво мога да мажа херпес? Онзи ден вечерта ми се появи на устата и става все по зле..  Confused  За сега мажа с паста за зъби и пратих мъжа ми за крем здраве.

аз ползвам Ацикловир - за 2-3 дни херпесът изчезва Wink

Последна редакция: ср, 06 фев 2013, 23:15 от animal

# 616
Ani27 Не съм целяла да се заяждам. Забелязала съм, че си свикнала явно с угаждането няма лошо.  Wink
казах, че е лично мое мнение. И може да съм млада, но вече съм преподавала в частно училище. А дори нямам учителска квалификация. Също така последните 2 години влизам в доста училища, защото водя доброволни лекции. на базата на това градя мнението си, съпоставка между училища в различни квартали, градове, села с различна възраст на учениците, материално състояние и прочие.
И в извод всичко за детето се свежда до семейството, отношение, приоритети ... И учителя в  учебното заведение. Rolling Eyes
Средата не е всичко, не казвам, че няма значение. но каквито са децата в държавните училища, такива са и в частните.

ася20 радвам се за теб и на мен не ми се стои сама накрая, искам някой да ми разтрива краката и да ми прави закуска от време на време.  Crazy

Поздравявам ви с една статия за свободното време. може да разгледате сайта. Прозвуча като реклама  Grinning
http://www.lifeneophron.eu/bg/news-view/127.html
Оотивам да си правя фреш. Crazy

Последна редакция: ср, 06 фев 2013, 21:55 от Шаварче

# 617
Някоя от вас има ли идея с какво мога да мажа херпес? Онзи ден вечерта ми се появи на устата и става все по зле..  Confused  За сега мажа с паста за зъби и пратих мъжа ми за крем здраве.

аз ползвам Ациколовир - за 2-3 дни херпесът изчезва Wink

А този ацикловир става ли за бременни?Аз съм през две седмици с херпеси ,от малка съм си така и ползвам зовиракс по принцип,много ми помага,но ми казаха по време на бременност да не ползвам никакви такива антибиотични кремчета...и аз не смея и си седя така  Sick
Ако това става да си го взема и аз да се мацотя ? newsm78

# 618
За гърдите - по принцип съм с голям бюст, но са мекички стават за възглавнички  hahaha , но от известно време забелязвам, че са натежели и са едни твърди, чак ми пречат, а и това, че от време на време ме наболяват е много гадно. Аз се надявам да си кърмя бебката  Praynig Praynig Praynig , имам огромно желание - моята кума си кърми детенцето до 1,5год и много и се радвам Simple Smile

Офф и да се оплача имам леки признаци за настинка и ММ ме мъчи ей тука с един Тайлол хот, а на мен ми се  Sick Sick Sick от него

# 619
kkaramela не го пий, изпий един парацетамол и един горещ чай, същата работа. В тези прахчета основната съставка е парацетамол + още нещо.

# 620
Ani27 Не съм целяла да се заяждам. Забелязала съм, че си свикнала явно с угаждането няма лошо.  Wink
казах, че е лично мое мнение. И може да съм млада, но вече съм преподавала в частно училище. А дори нямам учителска квалификация. Също така последните 2 години влизам в доста училища, защото водя доброволни лекции. на базата на това градя мнението си, съпоставка между училища в различни квартали, градове, села с различна възраст на учениците, материално състояние и прочие.
И в извод всичко за детето се свежда до семейството, отношение, приоритети ... И учителя в  учебното заведение. Rolling Eyes
Средата не е всичко, не казвам, че няма значение. но каквито са децата в държавните училища, такива са и в частните.

ася20 радвам се за теб и на мен не ми се стои сама накрая, искам някой да ми разтрива краката и да ми прави закуска от време на време.  Crazy

Поздравявам ви с една статия за свободното време. може да разгледате сайта. Прозвуча като реклама  Grinning
http://www.lifeneophron.eu/bg/news-view/127.html
Оотивам да си правя фреш. Crazy
Шаварче, аз пък съм забелязала, че си доста млада и още ненаясно с нещата от живота Wink, още си с идеалистичните представи за живота, има време ще пораснеш.
 Свикнала съм била с угаждането, разсмя ме. Да, обичам удобствата и определен стандарт,  нормален начин на живот си е, това че в Бг не  всеки живее по този начин не  значи, че е угаждане. Знам 2 и 200. Малка си, малка Laughing
В повечето частни училища има доста по-добър контрол и сигурност. Съмнявам се, че в някое от тях може да се случи побой между учениците. Имат униформи, което няма в държавните.
Средата е много, много важна. Ето сега има едно ново дете в градината, на такива неща учи другите Crossing Arms позволяват му да гледа филмчета с вампири и т.н, синът ми, като каже ли нещо ново неподходящо, знам, че Х. го е казала ............ децата се учат копирайки околните, и е много важно да имат добър пример, добра среда.

# 621
  • Варна
Някоя от вас има ли идея с какво мога да мажа херпес? Онзи ден вечерта ми се появи на устата и става все по зле..  Confused  За сега мажа с паста за зъби и пратих мъжа ми за крем здраве.

Цинков крем също върши добра работа, даже и за пъпчици и други раздразнения, подходящ е за бременни Peace

# 622
Момичета използвате ли кремове и продукти със салицилова киселина за лице? Взех си неотдавна един лосион за чувствителна кожа против акне се води без алергени и парабени, но със цинк и салицилова киселина, а сега нещо се разрових да прочета за тази киселина, че е противопоказна при бременност/тъй като няма данни за въздействието над бебетата/, не бива да е по-концентрирана над 1%, и сега се чудя дали не е навредило на бебка, че се мазах с този лосион, и се чудя дали мога да продължа да се мажа поне веднъж на ден ,защото доста ми се поизчисти лицето от този лосион сякаш?  Thinking лошото е че не пише каква е концентрацията на киселината в лосиона, писах на производител дано ми отговорят  Praynig  Все си мисля че ако не прекалявам няма да има проблем, но си ме е страх за бебка  Tired

# 623
Ацикловир не съм ползвала по време на бременност, но ето какво пише в описанието му: http://apteka.-временно недостъпен-/01005270/%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BA%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%80-%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC-5-%D0%B3%D1%80-stada

Последна редакция: ср, 06 фев 2013, 23:32 от animal

# 624
не се отваря ,но нищо де аз ще си го намеря  Hug
Просто трябваше да се сетя да си го потърся преди да питам  Whistling

# 625
# 626

А този ацикловир става ли за бременни?Аз съм през две седмици с херпеси ,от малка съм си така и ползвам зовиракс по принцип,много ми помага,но ми казаха по време на бременност да не ползвам никакви такива антибиотични кремчета...и аз не смея и си седя така  Sick
Ако това става да си го взема и аз да се мацотя ? newsm78

Аз се мазах с Ацикловир в 4ти или 5ти месец, след консултация с лекар, не е проблем, само че херпесът не е просто херпес, а сигнал за слаба имунна система, аз пиех паралелно Биозин мама - имуностимулант за бременни и кърмачки, така че най-добре звънни един тел на док.

# 627
Здравейте и от мен!
Как сте? Надявам се, добре.
Малее 2 дни ме нямаше и сте изписали цял ферман... едва смогнах да ви изчета Simple Smile
Моите гърди ме боляха от 2ри до средата на 4ти месец и после спряха. Не съм забелязала да са се уголемили, тъй като попринцип съм с доста голям бюст за теглото и ръста си. От около 2 месеца насам забелязвам, че имам засъхнали капчици коластра по зърната, но съвсем малко...
Цялото ми лице е станало ужасно... излизат ми пъпка след пъпка и все едни гадни и бавно минаващи Sad
Относно хепесите, когато ми се появи, мажа се с масло (най-обикновено, краве) и успоредно с вазелин (когато не съм в къщи) и сравнително бързо минава.

# 628
barbaletka и аз съм така мн често намажи се с червило не с гланц и ще мине

# 629
Благодаря, момичета, за съветите   bouquet
Започнах да се мажа с крем Здраве (съдържа цинк), ако утре няма поне малко подобрение, може да пробвам с този Ацикловир. Това намерих за него: "4.6. Бременност и кърмене

Няма действие. Може да се приема по време на бременност само ако очакваните резултати от лечението надвишават възможния риск за плода.Ограничените данни от изпитванията при хора показват, че лекарствения продукт преминава в кърмата само след системно приложение.
framar.bg "
Иначе в петък ще се чувам с доктора и ще питам и него.

Общи условия

Активация на акаунт