АПРИЛКИ 2013 - тема 17

• 28 410
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
Нямаше спане тази нощ....събудих се в 1.00ч. та до 3.00ч. или до 4.00ч. и щерката не спа и тя половин нощ, нещо напоследък много страхове я гонят и като се събуди да пишка и после не може да заспи Sad 
А от вчера ме боли глава, и сутринта пак се събудих с главоболие... ужас!!!
Вие какво пиете при главоболие?

По въпроса за домашна помощничка, май и аз трябва да взема...лошото е че трудно се намират добри .... ако някой има позната от Варна да свирка.
Хубав ден на всички!

# 76
добро утро Simple Smile
бебо явно към 4 рита повече, и тая нощ беше така.

как сте с коремчетата днес?
аз след малко пак трябва да ходя по задачи ама поне не съм както обикновено по цял ден на офис-стола  Crazy

за облеклото на бебо в началото за мен - т.к. е повече в количката или в пелена загърнато - камизолка, отгоре цял гащеризон с предно закопчаване за по-лесно, с чорапки отгоре да не се свличат, елече ако е студено,
за спане - боди с ританки или пижамка и отгоре пелена и одеало,
за вън - ако е студено - махам елечето и отгоре костюмче ватирано, дищаща материя, и терлички
ако е по-топло жилетка отгоре и върху гащеризона - ританки.
такива съм намислила.
след първия месец ще включвам бодитата, които се обличат през главата.

Монче, парацетамол съм пила в 3ти месец 1/2, можеш и цял.

krasuna, такова използват и по-добре, казваш за инвитрото, трябва да си много отпусната, за по-малко от мин е, и няма да се даваш на акушерки, само АГ ДОК, че не помня кой от нас беше попаднал на акушерка да й взима МБ по заместване.
моят док ако отсъства, го замества друг док. акушерката само подава "средата" за МБ.

# 77
Добро утро и от мен. )

Уффф, добре че поне и проблеми със съня нямам, че иначе хептен щях да го закъсам. )

vitaivan, за киселини си вземи Талцид, всички останали бабини рецепти и щуротии не действат поне при мен.

И аз днес съм на ЖК, ще мина и преглед, че ще ми вземат микробиология, предполагам ще слушаме и тонове, мерки и теглилки (ама то това всеки път).

# 78
# 79
Аз мисля да подредмна, докато взема синковеца на обяд от градината, че съм от 2.00 часа на крак.

# 80
  • София
Добро утро,

Успех на всички, които са на прегледи. При мен също когато ми взимат секрет за МБ само АГ ме гледа със спекулум, а акушерката само и съдейства. До сега никога не ме е гледала акушерката и се надявам и да не ме гледа. Ако АГ-то я няма или ми отменят часа за когато ще е там или ме пращат при колегата и който е на смяна и може да ме поеме.
Оххх тази нощ поне успях да се наспя, че вчера беше ужас - въобще не можех да спя и само се въртях и спях на пресекулки.

Хайде лек ден на всички Simple Smile макар и в това студено време.

# 81
ММММММ да това с уредите за мъчение е мн. гадно.Аз първия път като бях и при нов лекър(за ЖК записване) и като се бях стегнала  EmbarassedBlush,а той ми вика "я малко се отпусни" Blush Embarassed
Гадничко  е но какво да се прави.На мен сега не ми взе МБ,каза чак другия път като ходя за 45 дневния на 25.02 гладна,жадна сутринта в 8:30(че на ЖК ме водят с термин 9.04),та тогава всички изследвания newsm78
То това с термините голяма идилия.Сега на последната ФМ ми казаха 3.04 ooooh!.И аз някой като пита казвам м/у 2 и 9.04 Joy Joy

# 82
vitaivan, за киселини си вземи Талцид, всички останали бабини рецепти и щуротии не действат поне при мен.
Благодаря много, ще си го взема задължително Hug Hug Hug

# 83
  • София
Здравейте и от мен

и аз и бебка си спим нощно  време или просто не я усещам, тя си е кротичка в корема, и дъщеря ми беше така, ама после като се роди определено не беше кротка.

моя доктор от ЖК не използва спекулум, за което съм му много благодарна, че общо взето всеки път ми взима секрет, тая бременност от тези гъбички не мога да се отърва, не знам какво е това чудо, поне други оплаквания и болежки нямам.

Това е от мен. Хубав ден на всички.

# 84
Добър ден!
Алекс, честит рожден ден! Много леко раждане ти желая и спокойно бебче Simple Smile)

Аз забелязвам, че много ми се намали капацитета за похапване. Сутринта разходих кучето половин час и си бях ОК, после изядох половин кисело мляко с протеин и направо едвам стигнах на работа, имам чувството, че ще се пръсна, ужасно тежко ми е. Снощи пак от половин порция манджа ми беше непосилно тежко. Явно ще се намалява яденето, вие как сте в това отношение?
За спането - като пън, както винаги. Към 12 лягам и сутрин в 8 още не мога да стана. Е, има време и това да се промени до края - очаквам да ми е трудно осми и девети месец, поне всички така казват Simple Smile)
За чистенето - наистина трябва да намеря жена и то отсега, ако някой може да препоръча за София - ще чета в темите за това.

За обличането - на първо време съм взела бодита с дълъг ръкав, цели гещеризончета, панталончета като клинчета и блузки, ританки имам само един - два чифта, смятам клинче плюс чорапки да обличам или чорапки върху гащеризончето, както казвате. За отгоре съм купила едно якенце памучно и имам 2 - 3 жилетки сладички, според времето.

Смята ли някой да спазва 40 дена и да не изкарва бебето? Аз мислех, че това е абсолютно глупост, но сега мисля поне две седмици действително да не го изкарвам или да излизаме само пред блока след десетия ден, когато няма хора.

# 85
И аз похапвам по-малко, но пък постоянно. ))))

За бебето, абсурд да се затворя 40дни в къщи. )
С щерката излязохме на 3тия ден след като се прибрахме от болницата, просто толкова успях да издържа. ) Дори още не ми беше пристигнала количката (нали се роди 2месеца по-рано и не я бях предвидила по това време да е с количка) и първото излизане беше просто увита в една пелена и на ръце.
Отидохме да пием кафе с родителите ми в един парк, слънчице, идеално време (края на септември, но топло).

# 86
  • София

Смята ли някой да спазва 40 дена и да не изкарва бебето? Аз мислех, че това е абсолютно глупост, но сега мисля поне две седмици действително да не го изкарвам или да излизаме само пред блока след десетия ден, когато няма хора.

40 дни  Shocked на това хубаво пролетно време, няма шанс, дъщеря ми я изкарах на 10тия ден и то защото чак тогава  температурата стана 0 градуса, а преди това беше минусуви т. За мен това са пълни глупости.

# 87
Хубава темичка   bouquet

Аз не пиша често, но и няма какво толкова. Чета ви когато мога.

Sunny, аз съм с бактериална инфекция от края на 5-и месец и още ме лекуват  ooooh! Вече 4 пъти ползвам антибиотик, като само единия беше перорално, останалите вагинално. Скоро съм на преглед и ще видим имам ли някакво подобрение, че вече се отчаях съвсем  Confused

За сега един път съм имала безплатна микробиология, останалите си ги платих. Надявам се към края да имам още една безплатна, защото знам, че не е само една по ЗК.

През нощта не мога да спя добре, меня страните през 15 минути, иначе започват да ме болят ставите. Много гадно. Нормален сън не си спомням от кога не съм имала.

Относно меренето на тоновете- на мен АГ ми каза, че в 29 г.с ще почне да ги мери. Не ли много рано? И плащат ли се?

ani27, ти ли разбираше от нумерология ?  Simple Smile Аз мисля да раждам секцио и съм в чуденка за дата. Коя е най-добре от 07.04 до 10. 04? Можеш ли да дадеш някаква насока?  Hug

# 88
О, да, и аз се чудя за дата м-у 10ти и 15ти март...) В този период ми каза лекарката да си избера. )

# 89
Аз също мисля, че това за 40 дни вкъщи е отживелица, да не трябва да се прекалява с излагането на бебето на външните условия, но все пак и 40 дни да го държим затворено ми се струва абсурдно, особено ако е топличко.

Общи условия

Активация на акаунт