АПРИЛКИ 2013 - тема 17

• 28 713
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
То от целия проект още не е ясно как ще профитира самата ни фирма  Crazy
Иначе по принцип плаща добре, за всеки проект взимаме прилични бонуси. Но аз си имам достатъчно проекти към момента.
Много неясноти има, да видим дали изобщо ще тръгнат нещата, но началните стъпки трябва да се правят сега, а не след два месец - но става въпрос за сътридничество за години напред.
Ще се договоря за пари естествено, ама то пари, пари, пък бебето си иска своето.
Току-що говорих за още един проект, но той е къд-къде по-лесен Simple Smile))

Миличка, парите са си пари, но малкото човече ще има нужда от теб, така че добре си помисли дали си струва да работиш толкова.

# 286
Аз съм лятно бебе, значи съм свикнала на топло. Не съм кърмена изобщо. За боледуването - доста рядко боледувам - веднъж на няколко години, изключение беше, че се разболях преди Коледа, но колежката ми беше много болна и ме зарази. Така че няма точна формула.

Е и аз това писах - пари, пари, ама бебето си иска своето. Не бих го пренебрегнала за проектите на фирмата, но ще се включвам колкото мога. Не мога и напълно да оставя всичко. Времето ще си покаже.

# 287
Момичета, да се похваля днес поръчахме количката от ebay , ето я http://www.ianbibian.com/dvojna-detska-kolichka-baby-jogger-city-mini-black-grey, дойде майстора за кошарките , скрина , стелаж с етажерки за баткото и контейнер с чекмеджета. Много съм доволна!
Миличка, честито, количката е много сладка Simple Smile
Аз също да се похваля днес успешно завърших сесията си и съм много доволна от себе си  Grinning
Поздравления за количката и за успешната сесия  Simple Smile
Сега нещо друго се присетих към мамите които вече имат дечица - как сте ги къпали първоначално и къде - местите ваничката в стаята или директно в банята, питам защото аз си мислех директно в банята да си я къпя от самото начало във ваничката, обаче като споделих на свеки и тя като отвори една уста - Не, щяло да настине детето да го местя постоянно от една стая в друга, и некви такива, да съм я забърсвала само в началото с кърпички, нямало нужда да се мие след всяко наакване дупето, можело да се бърше, а аз си мисля ако имам възможност защо да не си я мия след всеки памперс какво като ще я разнасям, и какво ще и стане докато я пренасям с хавлията от банята до стаята, дори да има разлика в температурата 5 градуса за 10 секунди не мисля че увита нещо може да настине и т.н.  Thinking

# 288
охх да се запиша и аз най-накраяч. страхотна е темата както винаги  Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug

# 289
оф тия свекита  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfireмоята много нерви ще си имам с нея  newsm61 fightсамо да не изтрещя че  smile3538

Последна редакция: чт, 31 яну 2013, 17:40 от kamito24

# 290
  • София
Ааах, тия свекърви! Любимата ми тема!  Mr. Green Никога не съм къпала на друго място, освен в банята. Само дозатоплях вътре предварително с една духалка, защото си беше по-студено зимата. А миенето на дупе да не трае един час, че да не ида до мивката... кажи й да си гледа работата!

# 291
  • Варна
Сега се връщам от едно тъпо и абсолютно неползотворно заседание на асоциацията, на което ми умряха краката от студ. Но от другия път шефа ще се наложи сам да си ходи, а не все мен да набутва през последните 4 години... да види какво е загуба на време като имаш куп работа Naughty Оплаках се.

За топлото - ние поддържаме 22градуса в дневната зимата, спалнята обаче до момента не сме я топлили нито един път (това в новия южен апартамент). Предполагам, че е към 16-17 градуса.
Пролетта със сигурност ще е малко повече, така че там не мисля да топля допълнително.
А на зима ще видим поне 18-19градуса мисля да я поддържаме, по-хладно е по-добре за сън.
Лятото обаче не знам как ще сме с този южен апартамент, това ще е първото ни лято тук ooooh!.
Моят апартамент е североизток за 5 години в него, всяко лято ни се събира по максумум седмица, през която от време на време да пускаме климатик и то обикновено на по 26 градуса го държа.
Ще видим..

За къпането - в банята няма да ни е удобно, много е малка. Затова мисля върху голяма хавлия  да слагам коритото на масата в дневната и там да го къпем, но това е само като идея... не знам как ще е на практика.

Момичета стискайте ми палци, утре сутрин ще се наливам с глюкоза, дано нямам гестационен диабет, а просто да е въпрос за по-строга диета Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: чт, 31 яну 2013, 17:34 от yara

# 292
Здравейте,ние сме добре.Поспахме днес до 9.30ч. и в нас,че времето лошо-вали-духа.Малката се ианти и ми вдига нервите-понеделник я натирвам на градина Mr. Green

# 293
Alexiana, виждам че и ти и шефа ти си нямате представа как точно се гледа дете и се върши работа както преди. )))
Аз съм от тези, които и работеха по време на майчинството. Но за не повече от 2-3дни и то чак след като щерката стана на около 3-4месеца. Тоест на възраст, в която спокойно мога да я оставя на някого за няколко часа.
Ако ще работиш от в къщи, пак не е толкова лесно. Лесно може да е ако детето е спокойно, спи в диапазона м-у хранения, заиграва се само и т.н.
Иначе...почти абсурдна работа, изисква си постоянно обръщане на внимание, разходки и т.н.

Последна редакция: чт, 31 яну 2013, 19:04 от Mirama

# 294
хахахахаха как можеше да се паднем само в един ден да подписваме.
...в ритуалната зала на ул. Кракра.

Ей, на това му се вика съвпадение - за малко да сме на една дата и то в една и съща ритуална зала.  Laughing
Нашата сватба ще е след вашата.... в същата зала.  Heart Eyes Избрахме много ранен час - 11 часа.  Mr. Green Дано сме свежи... поне да кажем да или не.  Joy

Ако кумата ти не дойде - веднага може мен да викнеш.  Laughing (това в кръга на шегата) Просто живея наблизо.  Mr. Green

# 295
Alaska, виждам че и ти и шефа ти си нямате представа как точно се гледа дете и се върши работа както преди. )))
Аз съм от тези, които и работеха по време на майчинството. Но за не повече от 2-3дни и то чак след като щерката стана на около 3-4месеца. Тоест на възраст, в която спокойно мога да я оставя на някого за няколко часа.
Ако ще работиш от в къщи, пак не е толкова лесно. Лесно може да е ако детето е спокойно, спи в диапазона м-у хранения, заиграва се само и т.н.
Иначе...почти абсурдна работа, изисква си постоянно обръщане на внимание, разходки и т.н.

Този отговор не се отнася за мен обаче  Grinning

# 296
Alaska, хаха, вярно, коригирах. ))))

# 297
Аз ходя на безплатните лекции (в София са доста: в Mall of Sofia, в Лабиринт, в The Mall, в НДК, а има и към много от болниците). Готиното е, че почти винаги раздават разни мостри и рекламни материали (те все пак заради рекламата са безплатни Wink ). Имам вече всякакви видове кремчета, няколко биберона-залъгалки и т.н. Ще мога да пробвам кое как ще се отрази на бебето и после да си избера вече какво да купувам.

ани, на кое училище раздават мостри? Само съм чувала за това, но бях на 2 училища (в the mall) и там не даваха нищо...само разни списания (от миналата година). Но пък лекциите са интересни и мисля като изляза отпуск/болничен да посетя повече лекции Simple Smile

# 298
  • Калифорния
а, добре че ми казваш че в The Mall не раздават нищо Simple Smile Че всеки път се чудя между него и Лабиринт, но явно не съм се минала много  Twisted Evil

Аз досега ходя на две: в мола на Стамболийски (Mall of Sofia) и в Лабиринт. В Лабиринт всеки път дават разни неща, дори когато лекцията няма нищо общо с рекламите. Обикновено, когато спонсорът е банка за стволови клетки раздават най-малко, но пък в Лабиринт винаги се стараят да има два спонсора и поне единия да дава подаръци. Така че аз от тях съм най-доволна.
В мола на Стамболийски също дават ама не винаги. Те пък имат някаква томбола дето ще се тегли в началото на март и явно затова не се стараят с мостричките.

Сигурно ще ви се стори смешно, че толкова държа на тези подаръци, ама самите лекции досега не са ме впечатлили особено. Говорят се същите неща дето може и във форума да се прочетат. Ако случайно показват нещо (примерно кърмене или масаж), то обикновено не се вижда след втория ред. Така че на мен понякога са ми по-полезни рекламите в началото, а не лекциите, защото досега нямах никаква представа от фирмите за бебешки стоки и така научавам с какво могат да се похвалят, пък после мога да си направя по-подробно проучване за всяка от тях.

# 299
Направо ви завиждам, че можете да ги посещавате тези лекции Sad Аз съм от провинцията и при нас такива неща не се организират, а като слушам от вас е много полезно и интересно. Надявам се март като съм отпуск и аз да дойда до София на някоя по-интересна такава, но да не се каня, защото зависи дали ще мога да шофирам или ще съм станала като син кит и корема ще опира във волана, а крачетата няма да стигат педалите rotfImao

Общи условия

Активация на акаунт