АПРИЛКИ 2013 - тема 17

• 28 708
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Добро утро,

Ние оправихме и сега ще ходим на гости при баща ми, че мрънка че от 2 седмици не сме ходили да го видим. Та ще отидем и хем малко ще се поразходим сред природата, че само тук в София не си е работа.

presley - много съжалявам за случилото се  Sad Надявам се скоро нещата да се наредят и просто да е мъжка нервна криза от бременността ти. Моя понякога има такива кризи, ама бързо му минават.

dandeto - не се притеснявай и не се шашкай от хорските приказки. Ако наистина ти е много притеснено може да отидеш в някой спешен център и да обясниш....сигурна съм, че ще ти обърнат внимание и ще ти кажат как са нещата. Ако не ти се разкарва изчакай и утре питай твоят лекар.

Хубав ден и до по късно  bouquet  bouquet

# 406
Добро утро!
Той и моят корем е по-ниско с тази бременност, със синковеца беше доста високо. Не се притеснявам. Вчера например ми казаха, че бил много малък, а за мен не е малък. Отделно бебето е по-голямо за тези седмици, всеки да си говори каквото иска. Не ги слушам, не ме вълнуват.
Мирама, много поспалива твоята щерка Wink.
Прерових и продавалника за люлки, само две има нови и модела, който искам, питах за кг. Останалото само шезлонги, или по-обикновени люлки. Ей, ще бера ядове с тази люлка.
Почти съм на финала с поръчката на детската стая, и другата седмица трябва да започвам с проучването за ПУ.  Голяма драма ми е и там. Харесала съм 1-2 училища, но там няма ПУ, а да ходи в едно училище ПУ, а после в друго 1 клас.........ДГ едва ли ще ни я лицензират, или по-скоро може да е късно, не в срока до който избера.  Лично аз, предпочитам да си остане на 1/2 ден в ДГ, водят ги на плуване, харесва му на дребния, но ще го мисля...........или да рискувам и го оставя в нелицензираната ДГ?
Отиваме в парка.

# 407
здравейте коремчета  bouquetмного слънчев ден е днес и ние ще излезем на разходка.за спането вече привикнах да спя по малко,вярно е че малко изнервящо   rotfImaoно няма начин.аз утре съм на лекар да видим бебките колко са пораснали и дали всичко е наред.Четох мартенската тема и там има вече 2 бебчета родени,малееее дано да устискам до края на февруари Praynig

# 408
ние рано, рано станахме в 6.30, в 8.30 вече бяхме "събудили" едните баба и дядо, че им отиваме на гости Wink че мъжът ми майстореше нещо тук...
сега пък го пратих него с малката да видят другата баба, да си почина малко. много гаден вятър, иначе е тооолкова топло...
и много ме мързи, сякаш пролетна умора ме наляга  Crazy
просто картинката вън ми напомни пролет  Heart Eyes

presley, много съжалявам, за това, което преживяваш в момента.
не знам каква е историята, но можеш да споделиш, такава загуба се преживява. не се отчайвай и започни да строиш живота си без господина, ще имаш дете, най-голямото щастие на света, и отговорност, за която си струва да се бориш и да живееш. някои се връщат след години,съм чувала, сега не го мисли толкова, ще се справиш и сама сега!
ако може тук да сме ти от полза, аз съм в София, Люлин, ти къде си?

надявам се да сте добре, стискам палци утре за прегледите, и аз съм утре на ЖК след работа...
вие кога мислите да правите голямото пролетно почистване, която от вас прави?
ние се чудим  newsm78

# 409
jos ние направихме пролетното почистване тази седмица,впрегнах мъжо да помага,че ставам по тежкотоварна  rotfImbo rotfImbo rotfImboи да съм готова за всичко.а и сега е хубаво времето.И аз като пекне хубаво слънчице имам признаци на пролетна умора но като дойдат бебите  baby_neutral baby_neutral baby_neutralникаква умора.

# 410
Принципно го правя пролетното почистване от средата на март, до РД на синковеца гледам да съм приключила, +- някоя седмица, но гледам да се вместя в този период.
Обещали са детската стая да е готова до края на март, и първо нея ще почистя, прозорци, пердета и т.н. Най-ми е тегаво в кухнята и хола, защото вадя всичко от шкафовете, местя канапета........При добра организация мога и целият апартамент да свърша за 1 седмица.
Ние бързо приключихме с парка, вятъра щеше да ни отнесе.

# 411
Мале, като гледам какъв вятър духа на вън, никак не ми изглежда топло. Дано греша, че трябва да ходя на пазар... Вчера се отдадох на пазаруването за бебка, но днес трябва да готварствам и домакинствам. Добре че братчето ми помага, развозва ме с колата, пазарува с мен и най-важното чистии и мие чиниите!  Mr. Green

# 412
Мале, като гледам какъв вятър духа на вън, никак не ми изглежда топло. Дано греша, че трябва да ходя на пазар... Вчера се отдадох на пазаруването за бебка, но днес трябва да готварствам и домакинствам. Добре че братчето ми помага, развозва ме с колата, пазарува с мен и най-важното чистии и мие чиниите!  Mr. Green
Еййй това е брат давай го насам де  Grinning

# 413
Еййй това е брат давай го насам де  Grinning

Абе той колкото е добър, толко е и лош, ама не си го давам де! Добре че ми е той, иначе съвсем не знам как щях да се справям сама с всичко, особено сега, когато съм леко извън габаритна!  Laughing

# 414
И ние у нас разместваме спални, лепим тапети в детската стая.... Имам още неща,които искам да свърша до края на този месец и да съм си стегнала куфарчето за болницата.  Grinning През март да се отдам на чакане макар,че преди 01.04 поне се надявам да не реши да излиза,за да си качи хубаво килограмите.

# 415
Пролетно почистване веднага след като ми завърши сесията. хубаво е, че боядисвахме къщата преди 1 месец и прашоляци, легла дивани и шкафове няма да местя.
Ще измия прозорциите, ще изпера всички пердета, постелчици, килимчета, китеничета, покриивчици, ще подредя за последно кухненските шкафове  #Crazy
Началото на март, ще изпера всики чершафчета одеалца, тензухчета (вчера купих 10м.) завивчици и всякакви бебешки щуротии. дрешки, ще изгладя и подредя всичко в един шкаф, а най-необходимото в чекмеджето на кошарката.
Мама ще ми помогне с прането на килимите.
А след 2 седмици, започвам да си сея цветята и да оправям двора. Днес купих райграс, и пръст за китките. Искам някакви висящи и цъвтящи тази година. Crazy
 Tired Как ще се справя не знам. Мъжо дано си дойде преди да съм родила, че.... #2gunfire

Понеже храня уличните котки на  нашия двор, една се беше изкендзала рядко баш пред вратата. досега чистих и така ми се догади.  Sick

Последна редакция: нд, 03 фев 2013, 16:06 от Шаварче

# 416
Добре сте захванали с почистването, аз сега само си правя планове - ще го захващам началото на март събирам килимчетата, пътечките, зимните одеала и айде на бара (това е лесната част), ако можеше и прозорците  Laughing Laughing Laughing там ще е голямо гъзене и чекнене  #2gunfire

# 417
Шаварче, някои имаме навика да ядем пред компа.
Добре, че нямам килими, пътечки и подобни екстри

# 418
и мен това с цветята ме притеснява, не мога да се свия да ги насадя (нали сме в къща с двор)
Момичета успокоих се почти, но все пак утре като ходя за болничния ще питам, може и да съм прекалила с внушаването заради приказките. Поразходих се хубаво днес моя отиде на риба сутринта, а ние със сестра ми минахме до Св. Мина, после и ние на гьола, и се разходихме и до Джъмбо. Взех една хавлийка, одеалце и гащеризон от там - бавно, но славно пазаруване  Laughing

# 419
Ох, при мен няма да е кой знае какво почистването... но все пак смятам да се заема началото на март по-сериозно с тези дейности. Октомври пребоядисах навсякъде и се радвам, че ми се махна това от главата. Бях се хванала да бъркам разни цветове, комбинации, направих си стаята в два нюанса синьо 2 по 2 стените... измъчих се много!!! Смених си и изцяло обзавеждането в стаята, но нещо художествената половина в мен натделява и се чудя дали да не изрисувам стената до която е кошарката на бебка...  Mr. Green и да я направя като морско дъно, нали все пак е синя... но още го обмислям. А с почистването на двора ще трябва брат ми да се заеме, с евентуална помощ от майка ми.

Общи условия

Активация на акаунт