АФК~181~Процесът на израстване на една личност изисква определена цена.

• 59 524
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
# 631
Здравейте  Hug

Леле  Heart Eyes систърче, развихрила си се нещо, много хубави песнички си пуснала.  Party Party

Охооооооооо, Вани-систър  Crossing Arms какви са тия глезотийки за Маминка, а за мен  Crossing Arms
Ревнувам, само се глезите една друга  Crossing Arms а за мен нищо, тЪй ли Thinking hahaha

# 632
Ооо систър  Hug Много си ми хубаво-натъкмена-мъркаща  Grinning Кажи какво ти е на душата и ще го изпълним с Миленчето  Wink

Миленче, тази не бях я слушала,но сега си я пускам за 2-ри път  Laughing

# 633
Вили,систър  Hug за тебе
Скрит текст:

# 634
маминка,благодаря за кафенцето и снимките  Hug Наде, Hug Киара, Hug систър, Hug 
Скрит текст:
  Mr. Green  да не ви се прийска и на вас  Mr. Green 

Aмии,не знам newsm78 Laughing Heart Eyes

# 635
Ооо систър  Hug Много си ми хубаво-натъкмена-мъркаща  Grinning Кажи какво ти е на душата и ще го изпълним с Миленчето  Wink

Миленче, тази не бях я слушала,но сега си я пускам за 2-ри път  Laughing
систър тази последната е малко старичка,но е много хубава  Party

# 636
Абе то и аз не съм много младичка,но не съм и аз за изхвърляне  Laughing

Добре,че си ти ,за да ме образоваш малко  Hug  Laughing

# 637
Здравейте  Hug

Леле  Heart Eyes систърче, развихрила си се нещо, много хубави песнички си пуснала.  Party Party

Охооооооооо, Вани-систър  Crossing Arms какви са тия глезотийки за Маминка, а за мен  Crossing Arms
Ревнувам, само се глезите една друга  Crossing Arms а за мен нищо, тЪй ли Thinking hahaha

Виолетке,маминко Hug Hug HugАми тебе като те няма никаква.Сега и тебе ще поглезим,само кажи детенце мило Heart Eyes

# 638
Вили,систър  Hug за тебе
Скрит текст:

Оле, оле  Heart Eyes Crazy Heart Eyes Crazy систърче благодаря ти  Hug

Страшно оформление на песни, направо ме разби  Heart Eyes точно в моя стил музика, направо е трябвало по рано да те взема за сестра  Laughing hahaha

Вани, систър, искам от всичко по две tooth
Радвам се че ти харесва премянката ми за новата играе  Flutter

# 639
И аз така предположих,усеща се все пак и твоят стил  Wink

Систъра е опасен DJ  Grinning

Липсват ми и тези двамата.  Heart Eyes

# 640
Маминко Hug Hug ами ревнувам си Embarassed

Миленче, систър, веднага искам да ми дадеш профилите си в музикалните сайтове  Heart Eyes Heart Eyes искам всичко в този стил да слушам  Party Party

# 641
Вили,систър все пак на време ме взе   hahaha много си ми хубавка обожавам котенца пуфкафки  Heart Eyes

# 642
А,така ли стана,ще си давате тайно профили-мрофили тайно от мен.  Naughty  Simple Smile

# 643
Вили,систър все пак на време ме взе   hahaha много си ми хубавка обожавам котенца пуфкафки  Heart Eyes
Мъррр Crazy имам много да наваксвам със сестричките си  Heart Eyes Hug

А,така ли стана,ще си давате тайно профили-мрофили тайно от мен.  Naughty  Simple Smile
Whistling Whistlingсистър няма се сърдиш не ти отива Hug веднага ти давам всичко мое на лични  Hug

# 644
Вили,систър нямам профили с музикално оформление просто си ги знам и си ги пускам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт