АФК~181~Процесът на израстване на една личност изисква определена цена.

• 59 515
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
Сега като се загледах,май сте прави. 

# 46
Тинче, благодаря за новата тема и новините!   bouquet

Тинче, благодаря за новата тема  Hug Винаги подбираш точните заглавия и изглед на самата тема!
newsm10

# 47
ТинчеHug мерси за новата тема.  bouquet

Оф тая Селин,дано Чаги сега да може да се отърве от нея по някакъв начин.

Дано.... Praynig ама като гледам май се качи в нейната кола... Sick

Къде другаде? Явно и нейните връзки са си казали думата. Peace

Аз лично не вярвам в невинността му, но въпреки всичко, много искам да си вземе поука и да не повтаря същата грешка.

Последна редакция: пн, 28 яну 2013, 21:53 от ·٠•Snejka•٠·

# 48
И на мене ми се стори,че се качи в една с аблата,но може и да бъркам Peace
Лека нощ от мене Simple Smile

# 49
Добро утро! Hug

Ето едно интервю с Чаги от блога на Теленовелас! Peace

Чаатай Улусой: Свикнал съм да възприемам екранните си половинки само като приятели
Реакции:     

”Огледален свят” (Adini Feriha Koydum) постига голям успех в Турция. Чаатай Улусой изиграва героя Емир Сарафолу и това му донася голям успех. За отрицателно време той става една от големите звезди на Турция. Чаатай разказва за тайната на успеха още в ранна възраст и говори за живота си.

Едва на 22 години си,но постигаш голям успех още в началото на кариерата ти. Имаш много фенове които биха дали живота си за теб. Според теб, на какво се дължи това?
-Трябва да си в правилният проект и да изиграеш правилната роля. Аз играя главен герой. Това,което харесват в Емир е неговата доброта и честност. (Разбира се не на последно място поставят сексапила на Чаатай.) Още седмица след старта на сериала момичетата започнаха да ме спират по улиците и да ме прегръщат. “Какво става?” си казвах аз, а те ми казваха:”Обичам те!”. Никога не съм искал да разочаровам феновете си, за това и не съм се опитвал да бягам от тях. Получавал съм какво ли не от феновете си, подаръци, съобщения,даже и кола. –смее се актьорът.

Как успя да пробиеш в такава продукция като Огледален свят? Какво трябва да направи един човек на твоята възраст за да има твоя успех?
-Преди три години за първи път спечелих конкурса “Най-красив модел” и това сложи начало на кариерата ми. Бях много щастлив. После от Шоу ТВ ме повикаха на кастинг за Емир Сарафолу. Вечерта ми се обадиха и казаха “Вече имаш работа.”  И тази нощ живота ми се промени. Бих казал на всички да следват мечтите си, както направих аз и бъдете сигурни – един ден те ще се сбъднат.

Какво се промени в живота ти след участието в сериала?
-Стандартният ми живот не се е променил. Това което се промени е,че започнах да обръщам повече внимание на външността си, дрехите и местата на които ходя. Ние(актьорите) не трябва да прекаляваме с яденето, но и не трябва да изоставаме. Трябва да спазвам и диети, за да изглежда тялото ми така добре. Ние постоянно трябва да правим промени в себе си. Трябва да сме много отговорни.

Какви жени харесваш?
-Принципно брюнетки. Да не е много висока. Очите й да са хубави. Трябва да действа логично и да не е импулсивна. Харесвам емоционални момичета,но не такива които плачат за всяко нещо.Като цяло най-важното е да ми покаже любовта си. Също и да не ревнува от мен.

Би ли се оженил за актриса?
-Това би било голямо предизвикателство за мен,но бих го направил,стига да се обичаме. Аз съм малко ревнив и не бих издържал да я гледам как се целува с други. Се пак аз смятам,че трудно би се възродила любов у двама актьори,чиито герои имат любовна връзка в сериала. Би било неловко за мен и доста необичайно. Свикнал съм да възприемам екранните си половинки само като приятели.

Получавал ли си предложение за брак от фен?
-Да, често се случва. По принцип го правят когато ме видят на улицата,но съм получавал и доста писма. Оставяли са и бележки на колата ми. След като разбраха къде паркирам най-често колата си започнаха да я обсипват с рози. Един ден цялата кола и около нея беше пълно с рози. Много е забавно,когато правят така.

Въпреки,че си много млад ти печелиш много пари. Какво правиш с тях?
-Дори не съм си помислял,че ще имам толкова много пари. В момента искам да си купя магазин, а после и къща. Добре ще е да бъде в центъра. Благодарение на наема ще имам по-голяма възвращаемост. Опитвам се да инвестирам.

Кой ти помага да разбереш кое е добро и кое лошо в живота?
-Всички около мен ми помагат да изграждам характера си правилно. Освен красотата човек се нуждае и от ум. Опитвам се да се доизграждам максимално. Като цяло съм доволен от себе си.

# 50
"Ако ти си станал необходим на другия, ако си станал неотменима част от въздуха край него, от мислите му, никой не може да те изскубне от живота му... Никоя, и най-красивата съперница не е в състояние да ми го отнеме. Ако аз съм успяла да стана негово минало, настояще и бъдеще, той е мой... Всяка нова жена е опасна дотолкова, доколкото аз съм слаба и изплашена."

Добро утро!  Hug

Заповядайте:

Зори  Hug

Неви беше споделила,че във фейсбук се правели сравнения между колите и феновете разбрали,че не се бил качил в нейната.

Снощи ми беше много странно да гледам епизодите,когато дрогираха Фериха.Беше ми доста мъчно като слушах думите на Емир,които порицаваха Фериха,също така и думите на Корай,че това не е шега работа.

Хубав ден ви желая!

# 51
  • в очите на дъщеря си
Здравейте Hug Hug Hug

Вани,  bouquet

Зори,  bouquet

# 52
 Hug

Ясно се вижда, че тапицерийте са различни.

http://www.youtube.com/watch?v=47D6ii9ibYE&feature=youtu.be

# 53
Ангелче,Вани,Саси,Наде,привет!

Вчера имахме много емоции и бяхме на стенбай да реагираме,ама...нейсе...всичко свърши добре!

# 54
Здравейте момичета  Hug
от много време не съм писала ,но си сменях работата и ми беше малко натоварено.Отварям новата тема и какво да видя  ooooh! Чаги в съдебната зала  ooooh!

Къде другаде? Явно и нейните връзки са си казали думата. Peace

Аз лично не вярвам в невинността му, но въпреки всичко, много искам да си вземе поука и да не повтаря същата грешка.

Снежка и аз си мисля същото ,защото там където има дим не може да не е имало и огън  Whistling
Дано само да не му се повтаря и да си вземе поука Praynig

# 55
Вани,   bouquet  bouquet  bouquet за изключителната Блага Димитрова!

Зори,   bouquet

Татарова, дано да е свършило!  Praynig Peace

# 56
Здравейте Hug Hug Hug

Виждам, че ситуацията е по - спокойна вече и са се нормализирали нещата.  
Всяка от нас има мнение, което е споделила, което е много хубаво. Някой го оправдават, други го осъждат, трети просто му дават шанс за развитие, четвърта нещо друго и т.н. За мен са смесени нещата, само човек, който е бил пряк участник във всичко това може да бъде обективен. Кой, какво чул, кой какво е прочел, на кой какво му се иска да бъде...и всичко това, не е точно на фона на всичко, което се е случило. Аз като разбрах, първата ми реакция беше да си помисля, този Чаатай какъв глупак е и плътно заставам зад тези си думи. Трябва да си много глупав, да те въвличат в такава ситуация, а и наивен. Peace Безсмислено е да коментирам, част от средата му. То покрай такива хора не знам, дали има вариант да не си въвлечен в някакъв скандал, поне това е моето мнение. И най- голямата му вина е именно за това. Какво прави сред тях. Били му приятели, били му мениджъри и т.н..., е сега си сърба попарата от това приятелство.  Средата за мен винаги е била водеща и определяща и човек винаги трябва да се стреми, към така наречената златна среда. Наистина не винаги лесно се намира, но винаги човек може да я търси, до като не я намери, а не просто да се самозалъгва.
Предполагам изминалия уикенд е имал добра възможност да си помисли, да си направи сметка и да си равносметка. Да притегли везните и да си вземе поука. Измъчения му вид е показателен, не толкаво мисля, той е вследствие от факта за дадената ситуация, а по - скоро как е попаднал в нея. Другото на това място, дори и светец, като по седи малко почва да се съмнява в своята невинност. Тази неизвестност, това подтискащо място просто няма как да не дадат отражение. Именно по - този начин съседите много успешно успяват да пречупят, своите задържани.
Различни версии се тиражират, сигурна съм, че истината е някъде по - средата както винаги, особено чрез медиите.
За мен, по - важното, че не е магистралка. И теста за наркотици/ т.з в последните 72 часа не е пипал и докосвал, какъвто и да е наркотик/ и пробите на кръвта са му отрицателни / значи в последния един месец не може да е имал консумация/, дори на намерените симуланти в дома му няма негови отпечатъци. / явно са останали в завещание от някой от копончетата в последните дни в домът му/. Ако е съдействал за разбиване на някакъв канал и за това са го държали, за да изкопчат информация и разбира се, ако е споделил повече подробности бих се радвала, защото тези хора са най- ужасни. / аз живея близо до френската гимназия, повярвайте ми страшна е картинката, която наблюдавам всеки ден, та това са деца, а разбира се те са нашите деца, моите са малки но ще пораснат, това ли ги очаква/. Пристрастяването не от възпитанието в домът, а от средата. Peace
Прочетох, че сте коментирали, че Гиземката е била карана от него да се друса имало и такива коментари. Аз доколкото разбрах, тя е включена в програма за лечение, още преди да почне ПЕ и да бъде близка с него и именно за това и се е разминало.
За Албата, каквото и да напиша пак ще бъде малко Mr. Green Добре, че има надежда да не негова мениджърка.

За този случай много може да се пише и коментира, но...
За мен е важното, че и аз самата се замислих за много неща и си дадох сметка.Дано всяка от нас е извлякла най- доброто за нея си.

П.П Според мен трябва да се отърси от преживяното и да си почине и задължително да си намери една жена, която да го дърпа на горе, а не обратното. Докато имаше сериозна приятелка всичко беше ок, от както преживяха личната си драма и не можаха да я превъзмогнат и се разделиха, всичко се обърне срещу него.
Жените движат светът, така че, да лази по земя, за да си я връща или да търси нова, каквото и да реши, ама да покаже, че си е взел поука от това.

# 57
  • Стара Загора
Седеф и Хазал

Ради  Hug
Съгласна съм с всичко, което си написала. Ако сега не си вземе поука Чаатай, по-нататък може да се забърка в нещо много по-лошо и едва ли тогава ще му се размине.  Close

# 58
Иве Hug радвам се да те "видя". Абсолютно, а вече е и влезнал в контигента, което ще рече, че сега му проучваха всичко, дори и финасовото му състояние, а тогава направо по същество ще подходят, без да го бавят. Peace

# 59
  • Стара Загора
Иве Hug радвам се да те "видя". Абсолютно, а вече е и влезнал в контигента, което ще рече, че сега му проучваха всичко, дори и финасовото му състояние, а тогава направо по същество ще подходят, без да го бавят. Peace

Сега би трябвало да преустанови всякакви връзки с тези, които го въвлякоха в тая помия и да си потърси друг мениджър. Тази Селин в началото още не я харесах, но сега като се е пребоядисала в черно съвсем на дявол ми заприлича и на онова клипче, на което говори като ги пуснаха колко е усмихната и спокойна.  ooooh! Не знам как спят спокойно тези хора. Но най-интересното е, че 4-ма от екипа на ПЕ бяха задържани. Гиземката, Юсуф, онзи играещ Камил (от охраната на Явуз) и Чаатай, който не ми изглеждаше толкова тъп, но явно външния вид лъже. И от Юсуф не съм го очаквала, какви скрити лимонки били нашите.  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт