От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 9

• 51 650
  • 733
  •   1
Отговори
# 150
  • Къде ли не
Може и да имат но взели ли са я на някого реално тази такса? Защото на мен не!

Последна редакция: пн, 04 фев 2013, 01:21 от enimna

# 151
Първо да уточня, че не искам да мрънкам, а просто да сондирам мнения дали е нормална практика за фирмите-превозвачи. Винаги съм използвал Габко, не съм претенциозен, никога не съм им звънял или писал мейли, използвам ги за пратки, за чиято доставка не бързам, не държа да знам къде се намират пратките ми, но не ме кефи, че ми надписват килограми. За 1-2, при по-тежки няма проблем, но за последната платих за 8 кг, тя беше 4,870. Тази, която е пристигнала сега са я измерили 19 кг, при условия, че според подателя е около 12, а тарикатлъкът на дребно винаги ме е дразнил. Да бяха вдигнали цената, нямаше толкова да ме издразнят, тъй като поне щях да мога да си направя сметката. Другото, което ме интересува, коя фирма предлага възможно най-голям срок за взимане на пратката от техен офис, че Габко днес ти казват - ела утре или вдругиден, но често работата не ми го позволява.

Сега разгледах, че в http://www.uktobg.com/ имат промоция, а и без промоция, цените са по-добри. На моите изисквания (не държа да си говоря с тях Simple Smile ) май отговарят, имат ли други минуси спрямо Габко?

Благодаря на отзовалите се с отговор!
Поискайте да ви измерят пратката на място в офиса, и ако има разлика да коригират сумата. Все пак може да са сгрешили при меренето. Който не работи не греши.   Peace

# 152
  • софия
УК в Пловдив имат такса 3 лв/ден при престой над 3 дни от датата на раздаване.

Peace Аз за това и не съм разбрала Laughing Или не смеят да кажат на мъжа ми. Той ходи. Но и аз не съм прекалявала с размерите.

# 153
УК в Пловдив имат такса 3 лв/ден при престой над 3 дни от датата на раздаване.
Peace Аз за това и не съм разбрала Laughing Или не смеят да кажат на мъжа ми. Той ходи. Но и аз не съм прекалявала с размерите.
Закъснявала съм, но никога не са ми ги взимали тия 3лв, май е повече за сплашване  Mr. Green

# 154
  • Къде ли не
Да, най - вероятно е така. Не ми се е случвало често, може би два пъти, да изчакам и следващия курс и тогава да ги взема на куп, Но момчето никога не е споменавало за допълнителни пари. Виж друга работа е с личната карта на мъжът ми дето методично си ми я изисква всеки път, защото акаунта е на негово име! Mr. Green

# 155
  • Варна
Виж друга работа е с личната карта на мъжът ми дето методично си ми я изисква всеки път, защото акаунта е на негово име! Mr. Green

Ееее, най-после някой да каже, че му искат лична карта при получаването на пратките. Браво на тази фирма. Винаги съм се чудила как раздават всички на юнашко доверие - отиваш, казваш едно име и готово  ooooh!. Много бих искала да съм сигурна, че без личната ми карта няма да дадат пратката на никого.

# 156
  • В реалността
Някой получил ли е грешен мейл от КД? Вчера са ми пуснали, че имам изпратена поръчка по Еконт, а от Еконт още нямам съобщение. Досега винаги до 9,00 ми пускат. НО, аз им бях писала да ми обединят две пратки, които всъщнос са пристигнали в Англия на 28 и 29,01 и няма как дори едната да е тръгнала с този курс. А и не знам дали сайта им се е бъгнал, но не мога да пусна ново запитване към същата поръчка.  ooooh!

# 157
Jáne ღ , аз вчера получих пратка, която е била на адреса на КД на 28-ми. 

# 158
  • В реалността
Ами това означава, че информацията за курсовете на сайта им не е вярна! Най-вероятно ми е пристигнала едната пратка само. Най-накрая успях да си пусна запитването и то два пъти  Crazy след многото опити да го публикувам.
Ще видя сега какво ще ми отговоря, дано е по-скоро

# 159
  • София
И аз мислех, че една пратка ще е в следващият им курс, защото е получена в понеделник, но явно камионът е тръгнал по-късно този път Peace

# 160
  • София
извинявам се, за курса от 27-ми на КД ли сте получили мейли, защото аз имам пратка, получена на 25-ти на техния адрес, а мейл още нямам /получавам с Рапидо, може би затова има забавяне  newsm78/

# 161
Дзвер, да. Даже и пратката си получих. Попитай ги, тъй като моите пратки от предишния курс бяха забравени или задържани.

# 162
  • София
благодаря ти, сега ще ги питам   bouquet

# 163
  • софия
Понеже УК нещо не винаги пращат мейли, да кажа:
Цитат
КУРСОВЕ #8 и #9 ЩЕ СЕ РАЗДАВАТ  В гр.СОФИЯ на - 5.02. и 6.02.2013г. - от 11.00 до 19.00ч. , а В гр.ПЛОВДИВ - от 10.00 до 18.00ч.

За малко и този път да пропусна да си взема нещата.

# 164
  • В реалността
Е бясна съм на КД. Сега получих СМС от Еконт и мъжа ми взе само едната поръчка. Писах им едно гневно съобщение и май ще ги сменя. УК нали работеха на същия принцип с Еконт - за пощенска пратка.

Общи условия

Активация на акаунт