От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 9

• 51 637
  • 733
  •   1
Отговори
# 375
Днес си взех следващите неща от Укто, но както и да смятам 1,40 на кг не се получава. Платих 9 лв. като за Еконт бяха 3,95 лв., останалите 5,05 са за Укто за 2.90 кг. Това е втория случай, при който нещата се разминават с посочените цени в сайта  на Укто. За първи път използвах фирмата/досега използвах гъбите/ за поръчка от 04.02, тогава за 1,05 кг платих 2 лв, но реших че е някаква еднократна грешка, но вече дойдоха и следващите, и нещата пак не излизат.
Като дръпна чертата няма разлика с цената на Гъбите, по скоро Гъбите ми излизат по тънко - там опцията задържане е от съществено значение, разбира се и честото обединяване на курсовете. По експедитивни са Укто, но 4-5 дена не са ми проблем.
Но всъщност ще използвам занапред и двата превозвача, вече в зависимост от броя пакупки и време ще решавам към кой да препратя Thinking

Нали 1.40 лв е цената без ДДС.
Т. е. в твоя случай би лседвало сметката да е следната - 2.90*1.40*1.20=4.87 лв. Пак е по-малко от 5.05 лв, но се доближава.

Аз миналата седмица също получих пратка по Еконт от тях - платих 9.10 лв, от които 3.95 лв за Еконт. За жалост не можах да претегля кашона, т.к. единственият в офиса кантар, беше затрупан с кашони, а бързах. Но пратката не е била повече от 3 кг. Мисълта ми е, че може да има лек елемент на закръгляне.

# 376
Никога не съм теглила нещата, които получавам от Укто, но при тази ниска цена и бърза доставка не ме бъркат някакви си 20-30ст. примерно.
Ако нещо се съмнявате, просто им пишете и се разберете.
Имайте предвид, че и в Еконт си ги теглят едно към....и си определят сумата за тях.

# 377
Аз вчера получих първите си пратки с Укто  и съм много доволна от бързината .Имах няколко пакета измерих ги в Еконт  и всичко с килограмите беше ок.За 9 кг пратки платих към 22 лв,като над 10 лв бяха за Еконт .Доволна бях и от Гъбите,но напоследък са мнооого бавни ,а при последният опит да се свържа с тях ми отне повече от 2 дни постоянно звънене на телефона и писане на мейли.

# 378
  • Сливен
Днес си взех следващите неща от Укто, но както и да смятам 1,40 на кг не се получава. Платих 9 лв. като за Еконт бяха 3,95 лв., останалите 5,05 са за Укто за 2.90 кг. Това е втория случай, при който нещата се разминават с посочените цени в сайта  на Укто. За първи път използвах фирмата/досега използвах гъбите/ за поръчка от 04.02, тогава за 1,05 кг платих 2 лв, но реших че е някаква еднократна грешка, но вече дойдоха и следващите, и нещата пак не излизат.
Като дръпна чертата няма разлика с цената на Гъбите, по скоро Гъбите ми излизат по тънко - там опцията задържане е от съществено значение, разбира се и честото обединяване на курсовете. По експедитивни са Укто, но 4-5 дена не са ми проблем.
Но всъщност ще използвам занапред и двата превозвача, вече в зависимост от броя пакупки и време ще решавам към кой да препратя Thinking

Нали 1.40 лв е цената без ДДС.
Т. е. в твоя случай би лседвало сметката да е следната - 2.90*1.40*1.20=4.87 лв. Пак е по-малко от 5.05 лв, но се доближава.

Аз миналата седмица също получих пратка по Еконт от тях - платих 9.10 лв, от които 3.95 лв за Еконт. За жалост не можах да претегля кашона, т.к. единственият в офиса кантар, беше затрупан с кашони, а бързах. Но пратката не е била повече от 3 кг. Мисълта ми е, че може да има лек елемент на закръгляне.
Така нещата си идват на място, но от всичко прочетено останах с впечатлението че 1.40 е крайна цена, т.е. с ДДС, както и 1.70 в общия случай. Явно аз нещо не съм доразбрала ooooh!

# 379
Айде пуснаха го УК курса за раздаване утре... Аз ви казах, че чакат да минат датите за предните курсове..
Фууу ще помърморя утре като взимам пакетите друг път да не правят тъй  Crossing Arms

# 380
Чудя се между УК и КД кои да избера? Помогнете ми с избора Simple Smile УК имат ли офис във Варна?

# 381
Чудя се между УК и КД кои да избера? Помогнете ми с избора Simple Smile УК имат ли офис във Варна?
УК нямат. Сметни си примерно за 2-3 кг (зависи какво и колко смяташ да поръчваш) и ще разбереш с кой Simple Smile Иначе до БГ возят заедно  Peace

# 382
Някой от тези посредници при самото плащане, плаща ли с английска карта? Защото КД само ми загубиха две седмици в посредничеството си и нищо не свършиха.

# 383
  • Пловдив
Някой от тези посредници при самото плащане, плаща ли с английска карта? Защото КД само ми загубиха две седмици в посредничеството си и нищо не свършиха.

Да, където се приемат само английски карти посредникът плаща.На мен КД са ми я вършили тази работа.

# 384

Да, където се приемат само английски карти посредникът плаща.На мен КД са ми я вършили тази работа.

Да, точно и аз заради това трябваше да ползвам посредник. След 2 седмици без никакво инфо и два emailа от моя страна, Кд ми съобщиха, че са им поискали да платят по банков път, не ставало с карта. За сметка на това същия ден като им пуснах парите, ми съобщиха, че поръчката е направена. Това въобще не знам как да го коментирам, но в момента не ме вълнува толкова.
 Та лично аз не знам с каква карта точно се опитват да плащат, а сайтът е на световно известна марка.

# 385
  • Пловдив
Може ли да видим сайта?

# 386
Здравейте,
Някой ползвал ли е услугите на тази фирма?
http://www.dostavka-anglia.com/

Моля за отзиви.

# 387
# 388
Аз днес си взех втора поръчка с UKtobg , при това и двете бяха големи и съм крайно разочарована от отношението на момчетата в склада в Пловдив  Rolling Eyes.И двата пъти бяха супер криви! ThinkingПреди това съм ползвала КД , от които съм страшно доволна , но ме поблазни , това че УК имаха по-често курсове през този месец .Мисля ,че цената не е толкова различна за мен , тъй като КД са ми доста наблизо ...а УК доста отдалечени/разликата в цената така или иначе ми отива за бензин/

# 389
Как може да им е толкова дървен сайта на тези KD?!  ooooh! В крайна сметка за Варна 2.60 на килограм ли е? И къде да им видя  ук адреса, който трябва да попълня?

Общи условия

Активация на акаунт