От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 9

• 51 636
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте!
Имам следното питане, ще се радвам, ако някой може да помогне!
На 12.02. от Лондон са ми пратили колет до БГ с royal mail. На сайта им като въведа кода ми излиза това съобщение:
A delivery was attempted for your item with reference RU***********GB in BULGARIA before 11:33 on 20/02/13.
If redelivery or collection is unsuccessful, the item will be returned to the UK.

Какво означава това? На 20.02. са се опитали да ми я доставят?
Въвеждам същия код на сайта на БГ Пощи, но не разпознава такава пратка. Ако действително е в БГ, къде да си я търся?
Ако някой може да помогне със съвет къде да си търся пратката ще бъда много благодарна!

# 481
Пратки от Рoyal mail напоследък ми ги носят Интерлогистика. Спиди, също са ми носили тяхна пратка.
Провери и в Булпост или на място в пощ. клон на БП, макар, че ако е при тях едва ли биха предавали инфо към royal mail.  Mr. Green

# 482
  • Варна
Тiffany, пробвай тук : https://gls-group.eu/EU/en/parcel-tracking   Ако в сайта на БГ пощи няма такава пратка, най-вероятно е в Интерлогистика.

# 483
Тiffany, пробвай тук : https://gls-group.eu/EU/en/parcel-tracking   Ако в сайта на БГ пощи няма такава пратка, най-вероятно е в Интерлогистика.
Благодаря!   bouquet
На този сайт излиза, че е в БГ. Но била доставена на грешен адрес  Rolling Eyes
В понеделник ще им звъня да проверя как ще ми я доставят!
Още веднъж, много благодаря!

# 484
  • Варна
Благодаря!   bouquet
На този сайт излиза, че е в БГ. Но била доставена на грешен адрес  Rolling Eyes
В понеделник ще им звъня да проверя как ще ми я доставят!
Още веднъж, много благодаря!

В такъв случай, прочети тук : http://hardwarebg.com/forum/archive/index.php/t-219232.html  , за да знаеш какво да очакваш.

П.П Някой има ли информация  КД кога ще раздават във Варна?

Последна редакция: нд, 24 фев 2013, 12:00 от k a t r i n

# 485
Някой поръчвал ли е до английски адрес на посредник от сайт извън EU?

Казаха ми, че ако поръчката е под 15 евро би трябвало да отиде на адреса, а не както в България - в пощата.

Сайтът е www.silvershake.com

Аз не съм. Но в темата за Fragrancex /USA/ едно момиче писа, че редовно си пуска поръчките до UK, адрес на превозвач, и няма никакви проблеми.

А от сайта, от който се интересуваш конкртено, съм пазарувала преди, когато имаха доставка до БГ и бях безкрайно доволна. Още си нося нещата.

Да, и аз съм си поръчвала от тях и много се ядосвам, че спряха доставките до БГ! Трябва да измислим начин пак да поръчваме. Разглеждах темата за превозвачите от USA, но комисионните им ми се струват крайно неясни и завишени и за всеки има поне по 10 негативни мнения..

# 486
  • Варна
Момичета, КД закръглят ли килограмите или мерят точно? newsm78

# 487
# 488
  • София
Закръглят как - ако е 1,200, пишат 2 кг Peace

# 489
Не е вярно. На мен ми ги теглят съвсем точно.

# 490
И на мен ми ги теглят. Само първият кг закръглят, ако е по-малко от 1кг.

# 491
  • Варна
Може би зависи от хората в офиса - мен ме интересува за Варна. Rolling Eyes

# 492
  • София
Не е вярно. На мен ми ги теглят съвсем точно.
Ами сега скоро имах около 1,100 гр. и платих 4,40 или там колко беше за 2 кг Peace

# 493
  • Варна
Те ми отговориха по е-мейл междувременно - не закръглят. Peace Ето отговора им:
Цитат
Здравейте,
цената за доставка до Варна е 2.60лв на кг.Тегли се на точни килограми т.е, ако пратката Ви тежи 1.200кг се тарафира 1.200кгХ2.60лв ,не се закръгля на 2 кг.
Лека вечер!

# 494
  • София
На мен тогава защо ми взеха толкова пари? Аз не съм я мерила, ама във ф-рата от магазина имаше точни  килограми Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт