От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 9

• 51 636
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
На мен тогава защо ми взеха толкова пари? Аз не съм я мерила, ама във ф-рата от магазина имаше точни  килограми Rolling Eyes
Ти не разчитай на това Simple Smile
Миналата седмица получих кашон, на който пишеше 39 кг, че тежи  Crazy Обаче тежеше 22 реално  Laughing И всичко си му беше вътре... Пишат си ги и те както си искат  Rolling Eyes
И обратното съм получавала - кашон, на който пише 2 кг (това на етикета от подателя отбелязано).. тежи 18 кг реално Laughing

# 496
  • София
Закръглят как - ако е 1,200, пишат 2 кг Peace
Не е вярно. На мен ми ги теглят съвсем точно.

Peace

# 497
Здравейте, имам проблем .На 11.01 са получени на адреса на Гъбите 3 рокли. Но те така и не стигнаха до мен. В отговор на моето запитване  ми казаха че нямат такъв служител АЛЛЪН (който се е разписал на пратаката ) Помолих ги да  намерят роклите или да възстановят  сумата от 90 лв
 но ни вест ни кост  .Какво да правя? КАК МОГА ДА СИ ВЪЗСТАНОВЯ СУМАТА ?

# 498
Загубих диспута в пей пал . Защото  роклите са получени на адреса.

# 499
  • София
Хах честито! Гъбите според мен са затрили много пратки от този период. Не знам защо не излезнат и честно да си признаят, следователно поемат вината си?! Naughty Аз ги чакам до края на деня днес и пускам жалба към КЗП.   Друго не мога да те посъветвам.Peace

# 500
Мога  ли да се присъединя към твоята  жалба или трябва да пускам  отделна?

# 501
Загубих диспута в пей пал . Защото  роклите са получени на адреса.

Извинявай, но ти защо си отваряла диспут?  ooooh! Ако роклите са с тракинг, то какво друго трябваше да реши пейпал? Не дай боже това да се случи пак -  първо питай тук  Peace защото сега имаш черна точка от пейпал, те го раздават много сериозно. Може дори да ти баннат, ако събереш повече точки...

За гъбите не знам какво да кажа  newsm78 На всичси ли загубени пратки този Аллън се подписал?

Последна редакция: пн, 25 фев 2013, 12:34 от fandango

# 502
Може ли някой от Русе да каже дали е намерил по-изгодна фирма от Гъбите за доставка от Англия?
50гр.ги закръглят към горната сума,но пък със Спиди е по-евтино,ама това закръгляне не ми харесва. Не смятам,че е коректно. За първия кг. да,но за следващите е прекалено.

И да питам имате ли мейли за курс 168 вече?

# 503
Момичетата имате ли информация за получени пратки на адреса на Габко в Англия.При мен няма никаква информация.Едната си пратка я получих днес,а за другата нямам инфо.

# 504
  • Сливен
При мен този път нещата са наред. Чакам 10 покупки - 3 от тях бяха отбелязани в курс 169 на Гъбите, като този курс вчера тръгна към БГ. Днес имам още една пратка отбелязана за пристигнала , вече към курс 170. Съдейки по датите на изпращане, пристигането и отбелязването на покупките ми от Гъбите, нещата са в норма.   

# 505
  • София
Аз имам пратки във всички курсове до 170 вкл. (имам проследяващи номера, всички са получени на адрес срещу подпис), но нито една отбелязана в сайта. Нямам драма обаче, ще си ги получа ...

# 506
В интерес на истината искам да се похваля-поръчах си чрез КД дрехи ( в общите им поръчки) и вече не миришат на цигари. Нормални ,все едно съм ги взела току-що от магазина.

Не знам тук ли четат,или са се самосезирали,но много ме устройва и съм доволна .

# 507
При мен също пратките са отбелязани в сайта на гъбите за 169 курс.  и имейла си получих за тръгване на курса. Но пък миналия път до последно ми стоеше само една пратка, но всичко пристигна. Другите пратки още не са напуснали и магазините, само една е на път към тях.
 Ще видим, надявам се всичко ще е ОК)

# 508
пуснах диспута защото нищо не съм получила а и Гъбите  отричат да са го получили(нали не е техен служител) скоро  пак имах проблем с едно яке което беше с тракинг номер и  дойде стериопор вместо яке  и спечелих диспута. Н е съм от тези който пускат за щяло и не щяло  диспути.Просто си търсих  правата.Сега ще се опитам да  се разбера с Гъбите . ако  ми вдигнат телефона. А иначе има  фирми в Русе но   само за големи пратки .

# 509
И аз съм имала пратка подписана с английско има от гъбите и си дойде! Настоявай да намерят пратката ти!
Ти какво си виновна, че те не разпознават такъв служител. Нали е отишла на техния адрес и го пише в проследяването. Копира ли им го да видят? Диспут няма как да спечелиш,щом пратката е пристигнала. Гъбите трябва да си поемат отговорността!

Последна редакция: пн, 25 фев 2013, 23:34 от sasi6

Общи условия

Активация на акаунт