От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 9

• 51 636
  • 733
  •   1
Отговори
# 60
мене любезността на габко никак не ме топли като имат само 2 раздавания в месеца- тоя месец направо се уляха отвсякъде
за беда още ще има да се ядосвам ,надявах се с този курс да си прибера пратките и повече да не си хабя нервите с тях ,но още ще ме гъбаркат
съжалявам че спамя
то ако системата на укто работи добре с информацията няма нужда да им се задават излишни въпроси,въпроси обикновено се задават като липсва информация,както е при габко

кел файда че са любезни?

Последна редакция: вт, 29 яну 2013, 22:36 от not responding

# 61
Запис и в новата тема.

# 62
Аз май ще има рекорд доставка с УК-то за 8 дена. Браво от мен!

# 63
Да се разпиша да следя, макар че няма какво толкова. )

Повече ме интересува читав и надежден превозвач от Германия, и то за големи неща като легло, диван и т.н. от сорта, но като гледам че Габко не могат от Англия да се оправят, няма да ги ползвам и за превоз от Германия.

# 64
Mirama аз ги тествах с дребно нещо и всичко беше наред.
За мен неприемлива е цената от 4лв/кг ooooh! и липсата на инфо докато не пристигне пратката в БГ.  Peace Но пък нямаме алтернатива!

# 65
  • софия
то ако системата на укто работи добре с информацията няма нужда да им се задават излишни въпроси,въпроси обикновено се задават като липсва информация,както е при габко
Абе, от време на време се случва да трябва да попиташ и тогава е весело, но се преживява. Но няма безгрешна система и който не работи, той не греши. Определено имаш много по-голяма информация и по-бързо се получават нещата. Това го пиша не, защото съм се регистрирала по сайтовете на превозвачите и съм видяла-недовидяла, а от преки впечатления Mr. Green

# 66
Имате ли вече имейл от КД и знае ли се кога ще раздават?Обърквали ли са ви пратките към Пловдив или друг град?
Имам съмнения,че имам проблем с пратката си,но да видим...Поръчано е на 03.01 и ако не е с този курс,вече ще си помисля нещо.Вече никакви посредници!То за 1м. трябваше от гъза на географията да е дошла  Sad

# 67
Така като гледам първо ще си получа пратките от укто дето съм ги пуснала 10 дни след пратките ,които вече отдавана трябваше да съм получила с габко.
а габко ще дойдат сигурно на 31 и ще обработват пак -3-4дни-щото камионите са два.
Абе наистина тоя месец се изложиха тотално,ама тотално.Все очаквах забавяне ,ама чак толкова много забавяния всеки курс -не съм очаквала.Правих си план да си взема тая седмица пратките - уж описани ,че пътуват с курс 161,но не би .Ако преди 2 седмици бях бясна,че първото раздаване за годината бе едва на 21 януари ,сега вече направо съм тотално ,ама тотално отблъсната и повече за нищо на света няма да ги ползвам.То да забавиш един път-айде случва се ,ама всеки път да си получаваш пратките след 20 дни нещо ми се вижда непрофесионално .ukto са имали 6 раздавания тоя месец ,великите габко само 2 .После що съм пишела негативно.Ми как да пиша .Ако нямах пратки за получаване нямаше да ми дреме изобщо.И се надвах вече да съм приключила с техните услуги,но не ...бавенето продължава докрай.

Съжалявам ,че за някои това е спам.

Последна редакция: ср, 30 яну 2013, 09:35 от not responding

# 68
Препоръчвам ти да погледнеш темата за френските превозвачи,
ще се учудиш колко са бързи.  bouquet

# 69
Препоръчвам ти да погледнеш темата за френските превозвачи,
ще се учудиш колко са бързи.  bouquet

Това не е оправдание за други превозвачи да правят същото.
За мен не е нормално подобно забавяне, но както и да е.
Да не говорим, че Франция не е на разстояние като Англия....

# 70
Момичета, за пръв път поръчвам с КД(всъщност това е втората ми поръчка с превозвач изобщо) и се питам кога поръчката ми ще се появи в профила ми - засега изписва само "Няма поръчки".
Получена е в английския офис на 22-ри януари.
Трябва да проверявам периодично дали ще се появи в профила ми или просто да очаквам имейл newsm78

# 71
  • София
няма да ти се появи в профила - това май е само за поръчки ако ги ползваш за посредник, ще получиш мейл като дойде в БГ  Peace

# 72
  • София
Момичета, за пръв път поръчвам с КД(всъщност това е втората ми поръчка с превозвач изобщо) и се питам кога поръчката ми ще се появи в профила ми - засега изписва само "Няма поръчки".
Получена е в английския офис на 22-ри януари.
Трябва да проверявам периодично дали ще се появи в профила ми или просто да очаквам имейл newsm78
Пиши им на мейла, аз така правя. Мойте са пристигнали Peace

# 73
Благодаря за отговорите Hug
Ще изчакам ден-два и ще пиша.

# 74
  • Бургас
КД утре ще раздават. Довечера най-вероятно ще пращат и мейлите.

Общи условия

Активация на акаунт