От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 9

• 51 650
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
Курса на Ук е пристигнал ден по рано  smile3508

# 76
 и аз забелязах и равносметката  за мен е -10 дни по-късно пуснати пратки с укто пристигат преди габковите - колкото и странно да е - нали пътуват по един маршрут
ох ,дано тая седмица да си взема пратките от габко ,дано да раздават в събота и да приключа с тая одисея

# 77
  • София
и аз забелязах и равносметката  за мен е -10 дни по-късно пуснати пратки с укто пристигат преди габковите - колкото и странно да е - нали пътуват по един маршрут
ох ,дано тая седмица да си взема пратките от габко ,дано да раздават в събота и да приключа с тая одисея
Ох, дано да приключите по-бързо с Габко, че вече ми писна  ooooh!

# 78
ти кои ползваш
NellyR

# 79

И аз да се подпиша под това пожелание  Mr. Green Всички сме разбрали, вече чак ми дожаля за гъбите, не че аз съм много доволна от тяхната мудност... Но някои прекаляват  Whistling

# 80
  • София
КД ползвам, защо?

# 81
  • Бургас

И аз да се подпиша под това пожелание  Mr. Green

Аз също. Laughing  Mr. Green
Сори за спама ама не се трае вече. Whistling

# 82

И аз да се подпиша под това пожелание  Mr. Green

Аз също. Laughing  Mr. Green
Сори за спама ама не се трае вече. Whistling

И аз Simple Smile

# 83
За пръв път поръчвам на немския адрес на Габко, нормално ли е пратка, която е получена с DHL на 25.01 да я няма отразена при тях като получена? И има ли шанс да бъде в курса, тръгнал на 29.01, нищо че нямам мейл?

# 84
За пръв път поръчвам на немския адрес на Габко, нормално ли е пратка, която е получена с DHL на 25.01 да я няма отразена при тях като получена? И има ли шанс да бъде в курса, тръгнал на 29.01, нищо че нямам мейл?
"Пратките от Германия се отразяват в профила, когато бъдат получени в България" - това ми отговориха от ГабКо.

# 85
Супер! Тоест не е супер, че не знаеш къде ти е пратката, но пък се радвам, че най-вероятно, моята скоро ще си я получа  Simple Smile.

# 86
Препоръчвам ти да погледнеш темата за френските превозвачи,
ще се учудиш колко са бързи.  bouquet

Това не е оправдание за други превозвачи да правят същото.
За мен не е нормално подобно забавяне, но както и да е.
Да не говорим, че Франция не е на разстояние като Англия....
Всичко което опитах да кажа бе в кръга на шегата съжалявам ако съм те засегнала.  bouquet

# 87
Здравейте на всички! Прочетох последните две теми за доставките от UK, но покрай някои скандали в темите и доста оплаквания от една от фирмите, доста се обърках и ще трябва да питам. Интересува ме коя фирма бихте препоръчали, която може да купи от мое име и да достави? В случая за мен е важно времето, което отнема доставката, а цената на доставката е на второ място. Затова и задавам въпроса, тъй като се ориентирах добре за цените от темите, но не толкова за времето. Голям плюс ще е ако фирмата е софийска, за да платя на място.

# 88
ТОВА ЛИ Е АДРЕСА НА КД???Да не би пък да съм сбъркала адреса и да съм зарадвала някой друг с  таблет за 150 лв? Shocked

Цитат
Your order was sent to:
Desislava Dimitrova,KD/Desislava Dimitrova-KD
Oxagon
125 Cherry Orchard Road
CROYDON, Surrey CR0 6BE
United Kingdom

# 89
  • София
ТОВА ЛИ Е АДРЕСА НА КД???Да не би пък да съм сбъркала адреса и да съм зарадвала някой друг с  таблет за 150 лв? Shocked

Цитат
Your order was sent to:
Desislava Dimitrova,KD/Desislava Dimitrova-KD
Oxagon
125 Cherry Orchard Road
CROYDON, Surrey CR0 6BE
United Kingdom
това е

125 Cherry Orchard Rd, Croydon
Kd
CR06BE
CROYDON