От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 9

• 51 636
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
Реших да пробвам Укто. Направих поръчка, която все още не е диспачната и се чудя дали не мога да направя нещо за да ми я изпратят на мой адрес и да не се занимавам с превозвачи  и да си късам нермите? Много ще съм благодарна ако някой с повече опит може да ме посъветва?
От магазин ли ? Или от ebay? От къде?
А доставят ли до България?

Като задавате въпроси поне давайте малко информация... Какво да се отгвоори на това  Crazy

# 571
  • София
Оооох,аз май тpябваше да пpочета темата пpеди да пускам поpъчки  ooooh! Пуснах една поръчка към Габко на 25.02., получили са я на 26.02. според тракинг номера, нито ме уведомиха от Габко, че е при тях, нито дали ще тръгне с днешния курс  Sad На следващия ден изпратих още 2 поръчки, но този път с Укто, доставиха им ги в офиса и веднага ме уведомиха, че са при тях и поне за тези поръчки съм спокойна. Дали има начин да проверя дали ще тръгне днес поръчката ми с Габко? На някой случвало ли му се е да не получи никакво известие и всичко да си е наред?

и при мен така.Имам 6 поръчки- 2 от мадъркеър и 4 от ибей.Едната дойде,за другата имам мейл,че е при тях,а след това и че пътува за БГ,но за 4-те от ибей -нищо. Sad

# 572
 При гъбите можете да се пробвате с тракинг, да го въведете и да видете.

при мен до този момент всичките ми поръчки са отразени и уж пътуват...

# 573
Лошото е че повечето пратки от Ибей нямат тракинг. От Габко продължават да твърдят, че нямам пратка, а продавачът е отбелязал че изпраща рекордит, но пък не ми отговаря на съобщенията и сега не смея да пусна и диспут ooooh!
Реших да ползвам УКтоБГ- гледам че условията на повечето фирми са почти еднакви, отзивите са по- добри за тази май  Laughing

# 574
Arven

Ами с рекордед трябва да имаш номер, провери на сайта на роял мейл  Peace

# 575
Arven

Ами с рекордед трябва да имаш номер, провери на сайта на роял мейл  Peace

Продавачът не ми отговаря на съобщенията и не ми дава номера  Peace

# 576
Arven

При такава ситуация дали гъбите са виновни?  Grinning

# 577
  • София
Реших да пробвам Укто. Направих поръчка, която все още не е диспачната и се чудя дали не мога да направя нещо за да ми я изпратят на мой адрес и да не се занимавам с превозвачи  и да си късам нермите? Много ще съм благодарна ако някой с повече опит може да ме посъветва?

Като задавате въпроси поне давайте малко информация... Какво да се отгвоори на това  Crazy

от Спорта... Доставят....
имам тракинг, беше отбелязана в 168, но я няма, сега чакам да видя дали не е в следващия, ако и там я няма ще ми върнат сумата

# 578
  • Къде ли не

имам тракинг, беше отбелязана в 168, но я няма, сега чакам да видя дали не е в следващия, ако и там я няма ще ми върнат сумата

Как курс 168, като са стигнали само до курс 19? Такъв номер на курс гледам, че се спряга за Габко. Ти сигурна ли си, че си заявила транспорт при УКтуБГ?
Ако си използвала УКтуБГ там късане на нерви няма, а цената е несравнимо по - малка от тази, която би платила за доставка от Спортдайрект директно до БГ. Освен ако поръчката не ти е над 30 килограма, тогава излиза едно и също или по - евтино.

# 579
Arven

При такава ситуация дали гъбите са виновни?  Grinning

Ами имам отбелязана пратка в курса им, преди това също имаше разминаване в пратките, тъй че предполагам, че е имало пратка, след като са я отбелязали. И те нищо не ми отговарят и така, да не ви занимавам вече...  Laughing

# 580
  • София
Eййй как мразя да пища,пиша и да си затрия поста! ooooh!

Та, в интерес на истината исках да напиша какво се случи с моята "забавена" пратка от курс 161 на гъбитеStop След като ме игнорираха сума ти и време, когато споменах КЗП ми възстановиха сумата бързо, бързо.  Stop Mr. Green

Не знам какво е случило със злополучния курс 161 - дали е обран, унищожен по някакъв начин или каквото и да е, но гъбенцата избраха нелоша за тях позиция. За голяма част от пратките от ибей тракинг номер липсва. Ако пратката ви е  от  тези пратки,просто пишете на продавача и той  горкият плаща вече пратената пратка.  Stop Ако пък имате тракинг (като мен) почвате да си търсите правата. Докато не ви писне от заетия телефонен номер или неотговаряните имейли и се отакжете.  Stop Е, има и някакви 10ина (сигурно) процента,които накрая си получават похарчената сума. Но не и изхабените нерви. Но и никога няма отново да повярват на гъбите. Жалко! Едно минимум 50ина мои пратки са минали през тях. А може би и повече.  Stop

Моля, момичетата довлни от гъбите да не се чувстват длъжни да ги защитят. И аз бях дълго време доволна от тях, но се почувствах повече от обидена! Stop Дано не се дънят така отново!

И в чест на обащата полза, дано се появят много конкуренти на Г, за да се подобри качеството на посредниците.

Спирам с рекламата на Г. Достатъчно внимание им обърнах!  Naughty
Хубава вечер на  всички!  Hug

# 581
  • София
Да ви се оплача, че от Укто изглежда са ми загубили една пратка. Сега очаквам някакво развитие, но да видим какво ще излезе. Не ми харесват за сега нещата...

На 09.02 поръчах - сет със спирала Ланком, очна линия Ланком и сенки на тази марка - от ибей, от различни продавачи. Т.е. горе-долу еднаква големина имат пакетите. Имах и други поръчки междувременно, но по-обемни и няма как да се сбъркат с тези. Съответно съм получила имейли, че в склада им са пристигнали точно толкова поръчки, колкото и съм поръчала (т.е. няма начин някоя от поръчките ми да не е пристигнала при тях). Съответно получих първо - сета и сенките. За следващия им курс получих имейли за две пратки - едната трябваше да е очната линия, а другата един по-обемен пакет. Отидох да си взема нещата от офиса на Еконт - изненада само по-обемния пакет.  Thinking Съответно им писах, че е трябвало два пакета да получа, не един, а те ми отговориха не много адекватно - колегите им били объркали описанието на пратките. Пратката ми щяла да е в следващия курс. Rolling Eyes Обаче в същото време получавам имейли от тяхната система, че от склада им са изписани две пратки, въпреки че аз съм взела само една. Писах им - не получих отговор. Изчаках и следващия курс - е днес си взех друга поръчка (поръчана на 18.02), а тази прословута очна линия я няма.  ooooh! Да видим как ще реагират, но нещо нямам много големи очаквания.

Винаги до момента много съм ги хвалила от Укто. Били са коректни, любезни и въпреки че има и други превозвачи, които са ми по-близко - останах при тях и освен цената за доставка си плащам и разходите по доставка до офис на Еконт.  И хайде - тази очна линия може и да не е много скъпа, но и доста по-скъпи неща поръчвам.  Rolling Eyes Но да видим какво ще излезе....

# 582
  • София
Реших да пробвам Укто. Направих поръчка, която все още не е диспачната и се чудя дали не мога да направя нещо за да ми я изпратят на мой адрес и да не се занимавам с превозвачи  и да си късам нермите? Много ще съм благодарна ако някой с повече опит може да ме посъветва?

Като задавате въпроси поне давайте малко информация... Какво да се отгвоори на това  Crazy

Как курс 168, като са стигнали само до курс 19? Такъв номер на курс гледам, че се спряга за Габко. Ти сигурна ли си, че си заявила транспорт при УКтуБГ?
Ако си използвала УКтуБГ там късане на нерви няма, а цената е несравнимо по - малка от тази, която би платила за доставка от Спортдайрект директно до БГ. Освен ако поръчката не ти е над 30 килограма, тогава излиза едно и също или по - евтино.

благодаря ти Hug  bouquet

коментирах две пратки...
първата /по-малката/ я пуснах през Г., по тракинг влезе в 168, обработваше се, раздаваше се... Не по получих мейл от тях, че е пристигнала, нито че ще я раздават. На място в офиса им в Ив. Вазов ме препратиха към централен, по телефона ги информирах, че се губи, писах и мейл, на другия ден пак издирфах по телефон, пак писах мейл и така няколко дни..... Накрая им написах едно селоно писмо и  точно след 3 минути ми подпалиха телефона да ме успокоят и да ми дадат някакви предположения евентуално какво е станало. Ще почакам следващия курс и ако не се намери ще ми платят.
Не казвам, че не стават грешки, но ако има добро отношение и информация навреме, ще има и разбиране, а аз попадам в ситуация да се обяснявам кой крив кой прав, а те да се държат безотговорно Peace

втората /около  или над 30/ я пуснах през У. и докато не я бяха диспачнали се чудех дали не мога да сменя адреса на У. с моя, за да си спестя време, нерви и т.н. за сметка на малко по-скъпа доставка.
...
В тракинг инф. на Йодел имам съобщение "If you are out we will leave your parcel with a neighbour, or in a dry, safe place out of public view."

Последна редакция: сб, 02 мар 2013, 10:08 от isita

# 583
  • Сливен
Момичета помня,че имаше коментари относно подобна ситуация, но не помня къде - затова моля ако някоя от вас има опит да го сподели. Става дума за следното - пуснах парфюм от амазон до гъбите, има си съответно тракинг, но днес като влезнах да видя докъде е ми изписва това
The addressee was not available on 2013-03-02 and so item FJ156045938GB is being held at Guildford DO. It will be delivered on the day requested by the addressee
Аз трябва ли да направя нещо или гъбите ще имат грижата<то на последното много, много не разчитам> така де как се процедира в случая newsm78

# 584
DPD mail кой го покриваше в БГ?

Общи условия

Активация на акаунт