От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 9

• 51 636
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
  • Русе
zvanche, благодаря ти много. Дано утре имам пратка, че нямам търпение Simple Smile.

# 556
  • София
едно спешно въпросче относно укто, че не си вдигат телефона от няколко часа....
къде трябва да си вкарам IDто, става ли там където е първото име?

# 557
Точно там си го пиша - Име **** Simple Smile

# 558
  • София

Hug  bouquet

в ръководството им е подвеждащо, пише в адреса, а там е невъзможно... затова попитах да не направя гаф  Crazy

# 559

Hug  bouquet

в ръководството им е подвеждащо, пише в адреса, а там е невъзможно... затова попитах да не направя гаф  Crazy

Пише в адреса,защото пък някои сайтове не позволяват символи и цифри в имената.Но дали е в адреса или в името,няма значение.

# 560

Hug  bouquet

Пише в адреса,защото пък някои сайтове не позволяват символи и цифри в имената.Но дали е в адреса или в името,няма значение.
Мда, а някои сайтове имат ограничение и за дължината на адреса и не може и там Simple Smile
Или го разпознава като съвсем друг адрес, ако има и други цифри... и става мазало
И тогава пускам без ИД и няма проблеми.
То като не може никъде как да го сложа  Rolling Eyes

# 561
  • Bulgaria
Оооох,аз май тpябваше да пpочета темата пpеди да пускам поpъчки  ooooh! Пуснах една поръчка към Габко на 25.02., получили са я на 26.02. според тракинг номера, нито ме уведомиха от Габко, че е при тях, нито дали ще тръгне с днешния курс  Sad На следващия ден изпратих още 2 поръчки, но този път с Укто, доставиха им ги в офиса и веднага ме уведомиха, че са при тях и поне за тези поръчки съм спокойна. Дали има начин да проверя дали ще тръгне днес поръчката ми с Габко? На някой случвало ли му се е да не получи никакво известие и всичко да си е наред?

# 562
  • Сливен
На някой случвало ли му се е да не получи никакво известие и всичко да си е наред?
Май на повечето от нас, които ползваме Габко Peace

# 563
И аз използвам Габко до сега са ми изпращали известия за всички.

# 564
  • Варна

Здравейте!
Искам да попитам нещо, надявам се някой по-информиран от мен да може да ми отговори. Пуснах две поръчки до Uktobg вчера и уж разглеждах и разглеждах в сайта им, но не можах да открия кога тръгва курса за България. Може и аз да не съм видяла, ако е пишело някъде, но ще съм благодарна ако някой знае да сподели   bouquet

Тук го пише:
http://www.uktobg.com/Schedule.aspx
На 28-ми е следващият курс.

Нали правилно съм разбрала, че КД ползват транспорта на Uktobg?!
Пуснах няколко пратки до адреса на КД, получени са от тях на 27-ми и 28-ми. Интересува ме дали веднага се товарят получените неща (т. е. дали да ги очаквам с този курс, който е тръгнал днес) или се забавят (Бритс товарят с поне 2-3 дни закъснение - напр. в курс, тръгващ на 20-ти товарят нещата, пристигнали до 16-ти, затова питам).

И още нещо, КД ми писаха е-мейл, че щом съм се регистрирала в системата им, не трябва да ги уведомявам след първата си пратка, че ще ги използвам като превозвач. Така ли е наистина или най-добре да им пиша все пак?! newsm78

# 565
имам пратка в курс 168, който се раздава, но не получих нито и-мейл нито смс. Четох тук, че правят проблем ако се отиде без да има известие!? Следкато е обявено на страницата им, че се раздава мога ли да отивам без да съм получила съобщение?
И при мен е същата ситуация. Пише че имам пратка, но ми отговарят, че няма такава и явно се губи. За съжаление е от Ибей и нямам тракинг номер. Нещо Габко взеха да ме изнервят напоследък с бавенето и губенето на пратки и се чудя с кой да ги сменя. И Укто и Кд ли пращат с пощенска на Еконт или не  newsm78
Сега отивам да прочета малко в условията Laughing

П.С Прочетох условията, но не виждам никъде как изпращат за останалите градове двете фирми. Може ли да ми кажете дали някоя от тях праща с пощенска услуга на Еконт или ползват само куриерска2

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 00:31 от Arven

# 566

Здравейте!
Искам да попитам нещо, надявам се някой по-информиран от мен да може да ми отговори. Пуснах две поръчки до Uktobg вчера и уж разглеждах и разглеждах в сайта им, но не можах да открия кога тръгва курса за България. Може и аз да не съм видяла, ако е пишело някъде, но ще съм благодарна ако някой знае да сподели   bouquet

Тук го пише:
http://www.uktobg.com/Schedule.aspx
На 28-ми е следващият курс.

Нали правилно съм разбрала, че КД ползват транспорта на Uktobg?!
Пуснах няколко пратки до адреса на КД, получени са от тях на 27-ми и 28-ми. Интересува ме дали веднага се товарят получените неща (т. е. дали да ги очаквам с този курс, който е тръгнал днес) или се забавят (Бритс товарят с поне 2-3 дни закъснение - напр. в курс, тръгващ на 20-ти товарят нещата, пристигнали до 16-ти, затова питам).

И още нещо, КД ми писаха е-мейл, че щом съм се регистрирала в системата им, не трябва да ги уведомявам след първата си пратка, че ще ги използвам като превозвач. Така ли е наистина или най-добре да им пиша все пак?! newsm78
Да, и да - всичко товарят веднага. Няма изчакванки Simple Smile
Не е нужно да ги уведомяваш, но ако ще се чувстваш по-сигурна им драсни 2 реда Simple Smile

# 567
  • Сливен
имам пратка в курс 168, който се раздава, но не получих нито и-мейл нито смс. Четох тук, че правят проблем ако се отиде без да има известие!? Следкато е обявено на страницата им, че се раздава мога ли да отивам без да съм получила съобщение?
И при мен е същата ситуация. Пише че имам пратка, но ми отговарят, че няма такава и явно се губи. За съжаление е от Ибей и нямам тракинг номер. Нещо Габко взеха да ме изнервят напоследък с бавенето и губенето на пратки и се чудя с кой да ги сменя. И Укто и Кд ли пращат с пощенска на Еконт или не  newsm78
Сега отивам да прочета малко в условията Laughing

П.С Прочетох условията, но не виждам никъде как изпращат за останалите градове двете фирми. Може ли да ми кажете дали някоя от тях праща с пощенска услуга на Еконт или ползват само куриерска2
Ползвам и Укто-то, освен Гъбите - Укто-то изпращат с Еконт като пощенска, може и със Спиди, но нямат договорката на Гъбите и е по-скъпо Peace

# 568
  • София
Реших да пробвам Укто. Направих поръчка, която все още не е диспачната и се чудя дали не мога да направя нещо за да ми я изпратят на мой адрес и да не се занимавам с превозвачи  и да си късам нермите? Много ще съм благодарна ако някой с повече опит може да ме посъветва?

# 569
  • Русе
Да дам отзив за Укто, току що си взех пратката от Пъмкин, от сайта я дава 1,1 кг (ще пробвам да я претегля, въпреки че я отворих) с пощенска на Еконт платих 4,60 лв от Англия до Русе. Няма как да не съм доволна, при условие, че толкова плащам на бг сайтове и то за скъпи неща (пресен пример стока за 115 лв 5 лв доставка до адрес обаче).

Общи условия

Активация на акаунт