Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои уебсайтове приемат български карти?
Кои уебсайтове приемат само плащания с английски карти?
Какви са условията за пазаруване от NEXT.co.uk?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои уебсайтове приемат български карти?
-
Кои уебсайтове приемат само плащания с английски карти?
Някои уебсайтове, които приемат само плащания с английски карти, включват Amazon.co.uk, Asos.com, Boots.com, CurrysPCWorld.co.uk, Debenhams.com и John Lewis. Тези уебсайтове изискват плащане само с английска карта при пазаруване на техните продукти или услуги онлайн или в техните физически магазини в Обединеното кралство
-
Какви са условията за пазаруване от NEXT.co.uk?
-
Какви са условията за пазаруване от други сайтове, които приемат български карти?
-
Какви са отзивите на други потребители за доставките на Gabco?
.

Пуснах една поръчка към Габко на 25.02., получили са я на 26.02. според тракинг номера, нито ме уведомиха от Габко, че е при тях, нито дали ще тръгне с днешния курс
На следващия ден изпратих още 2 поръчки, но този път с Укто, доставиха им ги в офиса и веднага ме уведомиха, че са при тях и поне за тези поръчки съм спокойна. Дали има начин да проверя дали ще тръгне днес поръчката ми с Габко? На някой случвало ли му се е да не получи никакво известие и всичко да си е наред?