От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 9

• 51 636
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Здравейте , само искам да изразя възмущението си и да информирам всички,които са поръчали с Brits до адреса им в Англия!!!
Сменят си адреса и заявяват,че до 01,03 ще е валиден стария адрес (а не уточняват до коя дата да пускаме на стрия ) и дали ще има някакъв буферен период за изчистване на стари пратки. Аз пускам пор. на 25 и търговеца ми връща отговор днес,че пратката ще е на адреса на 2,03 и реших да се обадя на Brits - Варна,за да ги попитам какво да правя,а господина на телефона така се вбеси и се развика без да обясни дали да канселирам поръчката или нещо подобно,а просто затвори телефона...изключително некоректно...Възмутена съм!!! Да не говорим ,че новият им адрес е некоректно изписан.
Така,че ако някой е адресирал до тях в този период да се поинтересува какво става с поръчките,защото след 1.03 нямало кой да приема поръчките на стария адрес?
И други посредници са сменяли дареси,но е имало винаги буферен  период .

# 541
А как процедирате, когато се окаже надписано теглото от страна на габко - хипотетично..засега.Според мейла им едни ботуши са 3кг - силно ме съмнява, но се замислих как да оспоря, ако се наложи.
Мисля, да накарам Спиди да си премерят пратката и ако се окаже, че има разминаване - какво се случва оттам насетне - с гъбите бърза връзка е чудо непостижимо, ще снимам в момента на меренето какво показва кантара и ако е друго - как мога да откажа плащането на, хипотетичното засега, завишено тегло?

# 542
  • София
anitsa, ако са ти от амазон ботушите е напълно възможно да са ти над 2 кг. Хич не пестят амбалажа. На мен ми бяха сложили една кутия детски обувки в гигантски кашон  и натъпкано с метри и метри амбалажна хартия  Shocked Над две кила го бяха докарали.

# 543
  • София
anitsa, ако са ти от амазон ботушите е напълно възможно да са ти над 2 кг. Хич не пестят амбалажа. На мен ми бяха сложили една кутия детски обувки в гигантски кашон  и натъпкано с метри и метри амбалажна хартия  Shocked Над две кила го бяха докарали.
и при мен така... едни детски обувчици 27-ми номер - 2 кг...

# 544
anitsa, ако са ти от амазон ботушите е напълно възможно да са ти над 2 кг. Хич не пестят амбалажа. На мен ми бяха сложили една кутия детски обувки в гигантски кашон  и натъпкано с метри и метри амбалажна хартия  Shocked Над две кила го бяха докарали.
Най-редовно и при мен от амазон,пък от спорт директ да не споменавам колко каталози и тежки чаши  hahaha.

# 545
  • Петрич
А как процедирате, когато се окаже надписано теглото от страна на габко - хипотетично..засега.Според мейла им едни ботуши са 3кг - силно ме съмнява, но се замислих как да оспоря, ако се наложи.
Мисля, да накарам Спиди да си премерят пратката и ако се окаже, че има разминаване - какво се случва оттам насетне - с гъбите бърза връзка е чудо непостижимо, ще снимам в момента на меренето какво показва кантара и ако е друго - как мога да откажа плащането на, хипотетичното засега, завишено тегло?
това с тия к-ми направо е изнервящо как процедирам. ако няма разлика от 10 кг. във фактурата изобщо не процедирам.не може всичко да е точно на кантар .при мен винаги таксуват на кг.- 1 1,5 2 2,5 и т.н.

# 546
  • Bulgaria
Здравейте!
Искам да попитам нещо, надявам се някой по-информиран от мен да може да ми отговори. Пуснах две поръчки до Uktobg вчера и уж разглеждах и разглеждах в сайта им, но не можах да открия кога тръгва курса за България. Може и аз да не съм видяла, ако е пишело някъде, но ще съм благодарна ако някой знае да сподели   bouquet

# 547
Здравейте!
Искам да попитам нещо, надявам се някой по-информиран от мен да може да ми отговори. Пуснах две поръчки до Uktobg вчера и уж разглеждах и разглеждах в сайта им, но не можах да открия кога тръгва курса за България. Може и аз да не съм видяла, ако е пишело някъде, но ще съм благодарна ако някой знае да сподели   bouquet

Тук го пише:
http://www.uktobg.com/Schedule.aspx
На 28-ми е следващият курс.

# 548
  • Bulgaria
ЛЪВИЦA Благодаря много   bouquet Какво съм гледала та не съм я видяла тази информация не е ясно, но е повече от ясно, че имам нужда от нови очила  ooooh!

# 549
  • София
имам пратка в курс 168, който се раздава, но не получих нито и-мейл нито смс. Четох тук, че правят проблем ако се отиде без да има известие!? Следкато е обявено на страницата им, че се раздава мога ли да отивам без да съм получила съобщение?

# 550
Да, можеш.
То и това остава- да правят проблем при отразена пратка в профила ти...
Ама вече няма да се учудя- то не бяха изчезнали пратки, липса на комуникация, изпращане на смс и мейл - а пратка няма...

# 551
  • софия
УК ще раздават 18 и 19 курс утре и в други ден newsm68

# 552
  • Русе

Ех, дано и по-бързо изпратят по Еконт, че нямам търпение вече.

Пратили са ми такъв мейл: При внезапна промяна на адреса за доставка моля да информирате нашите служители в складовете в България за пренасочване към друг адрес.
Ако имате нужда от допълнителна информация, моля да се свържете с нас на координатите посочени долу в подписа.

Стандартен мейл ли им е или не, защото сменях начина на доставка преди 3-4 дни, след като казахте, че със Спиди е доста скъпо? Пращат ли мейл с дължимата сума или чак от Еконта да очаквам?

# 553
  • софия

Ех, дано и по-бързо изпратят по Еконт, че нямам търпение вече.

Пратили са ми такъв мейл: При внезапна промяна на адреса за доставка моля да информирате нашите служители в складовете в България за пренасочване към друг адрес.
Ако имате нужда от допълнителна информация, моля да се свържете с нас на координатите посочени долу в подписа.

Стандартен мейл ли им е или не, защото сменях начина на доставка преди 3-4 дни, след като казахте, че със Спиди е доста скъпо? Пращат ли мейл с дължимата сума или чак от Еконта да очаквам?
Мейлът е стандартен. Сменила си адреса достатъчно рано. Не пращат мейл от УК за дължимата сума. Чакаш мейла от Еконт Simple Smile

# 554
  • София
Да, можеш.
То и това остава- да правят проблем при отразена пратка в профила ти...
Ама вече няма да се учудя- то не бяха изчезнали пратки, липса на комуникация, изпращане на смс и мейл - а пратка няма...

оказа се, че пратката ми се губи тук, имам ID, сега ще я търсят

Общи условия

Активация на акаунт