Строеж - къде, как, колко? Тема за взаимопомощ 25

• 45 466
  • 743
  •   1
Отговори
# 735
Нервите са ни опънати, а се отразява и на децата.

Коал, много добре изглежда. Наблегнете на хубавите емоции.  Hug

Благодаря за мненията. Ще си останем с каквото сме си проектирали значи.  Peace

# 736
SvetlaK , поискай си от архитекта да ти ги направи на диск или пък архивирани на мейла.
На мен отначало така ми връчиха по 1 брой от всички папки за оферти, но като попитах за електронен вариант ми изпратиха архитектура, конструкция и ВиК, включително и кол. сметки. Направо ги пращах на мейла на фирмата за оферта. Оказа се, че повечето фирми гледат основно кол. сметки.
Назад имаше питане за цветовете , тук може да си разиграете всякакви варианти
 http://labs.tineye.com/multicolr/#colors=adc43f,e7402d;weights=50,50;

# 737
  • София
Заповядайте в новата тема  Hug
Ако искате нещо да се добави или промени, пишете на ЛС Peace

# 738
Грешка

Последна редакция: ср, 24 апр 2013, 09:59 от Rени

# 739
Личното ми мнение е, че сега проектантите прибягват до стоманобетонова наклонена плоча на покрива, защото им е по-лесно да я проектират.
Изобщо не е по-лесно. Направо се изприщвам, когато трябва да правя конструкцията на такава покривна плоча, особено ако е с разни екстри като капандурки тук там, повечко ръбове и улами .... Ужас е да се покаже на чертеж армировката с всичките чупки и дължини. Не знам по какви съображения собствениците все по-често настояват покривът да е със стоманобетонова плоча

# 740
  • густо майна Филибето
Аз съм изчертала доста армировка,знам че е сложно, но обикновено конструкторите( и архитектите) не са добре запознати с проектирането на дървена конструкция.
 Моята къща ще е дървена по индивидуален проект и извървях определен път докато стигна до общината, затова имам разни впечатления.
А собствениците си искат, защото хората много обичат да си правят вечни имотите. Laughing

# 741
Ехаааа, колежка  Hug Ама така е като се мотам из пазарските теми и клюкарника  Grinning Права си за дървените конструкции. А една единствена къщурка с дървена конструкция съм правила, но беше като старите паянтови, така си я искаше човека. Определено трябва проучване

# 742
# 743
 Имаме къща, строяща се, в Горна баня и твърдо се решихме да я топлим с термопомпа. Идваха от няколко фирми и най-накрая се спряхме на Геосолар на Коликовски. - www.geosolarv63.com Той самия дойде и ни обяснява цели два часа какво ще се прави и кое е най-разумно. Май ще се спра на него. Ако имате повече инфо дайте го.

Общи условия

Активация на акаунт