Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 22 ~

• 38 987
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • в подножието на планината

Добро утро! Hug

Вани,  bouquet

Наде, Hug оздравявай бързо.

Много сте писали вчера не мога да ви изчета... Laughing

Приятен ден! Hug

# 556
Добро утро ,гладни ли сте...закуската е сервирана Grinning

За болните имам специално лекарство , действа безотказно при грип и настинка Mr. Green

Приятен ден и до довечера Hug Hug

# 557
Ох Евита, ще взема и аз да се разболея като гледам какво лекарство изписваш  Mr. Green Heart Eyes

# 558
Добро утро Hug Hug Hug

Романтичка Hug  bouquet

Илда HugЕвита HugГалка Hug

Наде бързо оправяне Hug

Ох как се наспах Laughing

Хубав ден Hug

# 559
Здравейте девойки,пак до късно сте ги мъдрили кой с кого Heart Eyes

ЗАМИСЛИХ СЕ ЗА ПРОТЕСТИТЕ ЗА ФИНАЛА И ПРОВАЛА НА EY. та нали знаете на времето с Дързост и красота се получи,когато Тейлър умря,зрителите пожелаха да се върне и готово...ако искат могат,но в случея е късно Rolling Eyes
За БТВ-може ли да напишете какво режат? все пак да не пропуснем това онова
Mr. Green

Изводи-големи,за това че бедността не е порок,затова че като обичаш трябва да вярваш в любимия,да му показваш и казваш колко го обичаш.....да не си токова горд!

# 560
Добро утро Романтичка  Hug, Илда  Hug, Евита  Hug Рени  Hug

Прекрасен фемирски ден!
Нека седмицата е изпълнена с хубави новини  Flutter

# 561

Клодиии, Hug разбрах, че вече си имаш компания за гледането на ОС... Mr. Green късметлийка... Joy

Добре дошли на новите момичета! Hug

Деми, Hug

# 562
Здравейте Hug и благодаря за чайчетата, кафенцата, закуските. Heart Eyes
Евита, въобще не пречиш никому качвайки снимки на Чаги в темата. Той, Хазал, Джейда, Юсуф  са ключови фигури и колкото повече, толкова по-добре.
anilevIИмаме в предвид, че режат серийте поголовно без никакъв смислен завършек, а не свършват както по турската чийто край да ни държеше в напрежение до следващия Петък. Така се губи тръпката и ни лишават от очакването и вълнението  на следващата серия като режат епизодите и не ги завършват кулминационно.
Приятеля на Дениз/Санем, Cry за тези, които не го познават визуално.

# 563
Здравейте!Кой ,каквото иска,да си взима ...Хубав ден!

# 564
# 565
Татарова:hug:  bouquet

Наде HugНе са Laughingтя сценариската и в туитъра беше писала по време на ареста.

Илда Hug newsm53 ама много разпитва Laughingа Пигита много я обижда Mr. Green

Деми Hug

# 566

Татарова,  bouquet

Наде, Hug Клоди ти е отговорила - не са му прекратили проекта, макар че не ми се иска да участва в този сериал... Rolling Eyes

Клодиии, Hug Пигита си заслужава обидите... Mr. Green

# 567
Добро утро  Hug няма да ви пиша по имена,че пак ще забравя някой да се чувстват всички поздравени ...благодаря ви за закуските,чайчетата и всичко останало и най вече за лекарството добре ще ми дойде както съм схваната  Mr. Green

# 568
Кой би си помислил, че снимки на Чаги ще пречат?! Аз съм никотиново пристрастена към тях Simple Smile

# 569
Добро утро  Hug няма да ви пиша по имена,че пак ще забравя някой да се чувстват всички поздравени ...благодаря ви за закуските,чайчетата и всичко останало и най вече за лекарството добре ще ми дойде както съм схваната  Mr. Green
HugМен ме пропусна сега Mr. Green

Силве Hug

Общи условия

Активация на акаунт