Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 22 ~

• 39 015
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Привет девойки  Hug Hug Hug

# 676
Ха ха на Ханденцето нещо и подпари, като разбра че Емир може да види видеото.  Mr. Green Mr. Green

# 677
Неви,коя е Джейда(Хандето ли)

# 678
Романтичка, ти искаш да ме доубиеш - не е ли вярно, ми нали и Ради каза, а и някъде другаде четох, че са им обтегнати взаимоотношенията...на селин и чаги

# 679
не джейда гюненч, те явно са живели заедно и после тя го напуснала и се изнесла, и той много бил страдал - .тъпак, дано Ради не намеква, че страда и досега за нея, така ми се иска да е изживял нещо с Хазал, ми толко ли не разбирам аз и половината свят, те си го изживяха пред нас...

# 680
# 681
Не знаех,че са им обтегнати,явно съм пропуснала, но не бих се и учудила.

Само споделих,че не виждам туита на Дениз,а само на фенската й страница са писали някакви неща. Simple Smile

Не мога да говоря от името на Ради,но тя не е казвала никакво име,тъй че не знам за кого говори Simple Smile

# 682
Диди привет! Можеш ли да кажеш как превеждаш заглавието от статията дето Татарова е постнала по-горе, моля? Гизем какво казва точно....

# 683
Ех този Емир Хандецето вратата ще разбие той спи ли спи..........

# 684
# 685
Ех този Емир Хандецето вратата ще разбие той спи ли спи..........
Laughing

# 686
Диди привет! Можеш ли да кажеш как превеждаш заглавието от статията дето Татарова е постнала по-горе, моля? Гизем какво казва точно....
Чаатай беше първото момче което обикнах !!!....

# 687
Уф,Емко как страшно гледа Laughing

# 688
Уф,Емко как страшно гледа Laughing
+1  #2gunfire

# 689
На-великата реплика на този филм : Не им се залепвай!

Общи условия

Активация на акаунт