Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 22 ~

• 39 151
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Привет и от мен...оле то голям студддд вънка.
Много се радвам за Чаги , не знам въобразявам ли си , но много отслабнал ми се видя newsm78

Снощи мъжо уж мрънкаше , че пак съм гледала турски сериали и т.н. и като заседна пред телевизора с мене гледа сериала Mr. Green че и ме разпитва сега тая защо така правила , той защо иначе Joy  довечера ще става все по-интересно , нямам търпение Grinning Усмихнат ден на всички

# 361
Нали Ви бях казвала, че мъжът ми заради мен намрази сериала без дори да го е гледал и само като чуе ФЕмир и настръхва като сиамец. Да обаче, снощи по неволя му се наложи да влезне в стаята при мен където гледах ОС и се загледа, като попадна на сцената в дискотеката и маааалко след това. Само от това, което видя и мигновено се отврати от Ханде.
Сега като се замисля, ми ние на този етап имаме Емир и Фериха, но съвсем скоро, ще имаме ФЕмир, още утре. smile3521
Мерси за сладичкото, вземам си. Толкова много енергия изхабихме тези дни от Петък насам, че е редно да си наваксаме. Joy
Я да си пийнем по едно сокче, момчето на крака ни ги е донесло, че да може да преглъщаме сладичкото.

# 362
Наде, напълно съм съгласна с теб за Ханде  newsm10

А аз снощи като пуснах да гледам Огледален свят и моя ми вика:ааа пак ли Фериха . Хахахаха  Laughing

# 363
Наде, напълно съм съгласна с теб за Ханде  newsm10

А аз снощи като пуснах да гледам Огледален свят и моя ми вика:ааа пак ли Фериха . Хахахаха  Laughing

Пак и пак. Joy
Преди да започне ОС мъжлето ми ме попита дали пак ли, ще го дават две години както беше по шоуто, а аз му отговорих, че може и повече, зависи от бтв. Joy
Много съм доволна от завършека на ситуацията, защото, ще може да видим Чаги в нов проект. Интересно ми е при това стечение на обстоятелствата дали, ще замине за Америка да учи актьорско майсторство като Хазал?

# 364
Клоди,къз за теб винаги  Hug аз пък снощи гледах серийте с майка и на онази сцена с огледалото ...си казвам ...не съм аз,не съм аз ... и след малко същото го казва Фери и майка,че ти от къде знаеш Mr. Green мн смешно ми стана и като вика ,а ти го гледаше на компа и ме пита какво щяло да стане дали Емир щял да разбере истината  Mr. Green

# 365
Наде,за него в този момент е много по добре да се откъсне от Станбула и да замине да учи,хем ще научи повече неща,хем като се върне нещата ще са се поуталожели   Peace

# 366
Една статия от днес...http://www.haber365.com/Haber/Birkac_Kez_Kullandim_Pismanim/

# 367
Момичета не съм толкова запозната,но знам,че американците не дават толкова лесно виза,а още повече след този скандал,нищо че беше оневинен.

Дано все пак да се махне оттам,да отиде да учи и да се завърне с някой проект в главната роля,дано.

# 368
Наде,за него в този момент е много по добре да се откъсне от Станбула и да замине да учи,хем ще научи повече неща,хем като се върне нещата ще са се поуталожели   Peace

Анджък де...вечера и аз писах същото...Да те черпя една мелбичка...

# 369

Анджък де...вечера и аз писах същото...Да те черпя една мелбичка...

оха добре ще ми дойде благодаря  Hug

# 370
Една статия от днес...http://www.haber365.com/Haber/Birkac_Kez_Kullandim_Pismanim/

А какво пише newsm78 как си ги превеждате...не вярвам да знаете турски всички Confused

ау т'ва много ми харесва , две в едно турски момчета Mr. Green Mr. Green

Като напишеш в Гугъл Чаатай и всички снимки дето излизат за от бг-мамма Joy що ли така Mr. Green

Последна редакция: вт, 29 яну 2013, 12:19 от Евитa

# 371
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Като трябва да си измия колата и все си мисля за някакво такова място ...хахах шегувам се дами мъжко парти  Mr. Green Laughing

Скрит текст:

# 372
Евита чичо Гуги ни помага,той и той малко скаран с езика  Mr. Green

# 373
Почнаха колажите...феновете се кефят...

Да се посмеем...

# 374
Като трябва да си измия колата и все си мисля за някакво такова място ...хахах шегувам се дами мъжко парти  Mr. Green Laughing

Скрит текст:
охо Лудостче, със слабо сърце съм  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт