Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 22 ~

• 39 147
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
В статията се казва, че е вземал веднъж, два пъти наркотици и съжалявал.
Също така се извинява на близките си за болката, която им е причинил, горе долу в този смисъл, поне така разбрах.
Как може такъв анти колаж да спретнат? Cry

Последна редакция: вт, 29 яну 2013, 12:28 от Neidjal

# 376
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Като трябва да си измия колата и все си мисля за някакво такова място ...хахах шегувам се дами мъжко парти  Mr. Green Laughing

Скрит текст:
охо Лудостче, със слабо сърце съм  Mr. Green

Знаех си , че ти ще реагираш Simple Smile няма как  Mr. Green  Laughing

# 377
Лудостче какви са тези голи батковци,какво е туй чудо и как все аз ги пропускам,а Миленчето се облажва.  Laughing

# 378
Нещо от фейса,ама и с Гуги не разбрах нищо точно  newsm78...от Gecce e...Да го разнищим  Praynig

Цитат
Ли Cagatay Ulusoy семейство обвини Karaca Мистерията?
Cagatay Ulusoy задържани в операции на наркотици в Истанбул и Турция за известно време след техния престой Мистерията uzaklaşacaklarını освободен вчера, каза Хан.
Ulusoy почивка в чужбина, за да отиде в Съединените щати ще определи Karaca Мистерията със семейството си научих, че той е роден. Gizem Karaca В същото време, майка и баща ", Gizem'i да бъде в състояние да следват колата, дори преди години, сложих чипа. Мистерия, пенсионния фонд стана жертва на един приятел", каза той.

# 379
Лудостче,то просто ще е грях да не коментирам за мен си вземам този в кишето сус синджира с плочката...другите ги давам на Вани  Hug да се облажи и тя  Wink

# 380
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Лудостче,то просто ще е грях да не коментирам за мен си вземам този в кишето сус синджира с плочката...другите ги давам на Вани  Hug да се облажи и тя  Wink

Добре съгласна съм Simple Smile Моя фаворит е тоя със гъбата в ръцете най в дясно Simple Smile хахахах  Laughing

# 381
и една песен еблематична като я видите ще разберете за какво става въпрос  Rolling Eyes

# 382
Нещо от фейса,ама и с Гуги не разбрах нищо точно  newsm78...от Gecce e...Да го разнищим  Praynig

Цитат
Ли Cagatay Ulusoy семейство обвини Karaca Мистерията?
Cagatay Ulusoy задържани в операции на наркотици в Истанбул и Турция за известно време след техния престой Мистерията uzaklaşacaklarını освободен вчера, каза Хан.
Ulusoy почивка в чужбина, за да отиде в Съединените щати ще определи Karaca Мистерията със семейството си научих, че той е роден. Gizem Karaca В същото време, майка и баща ", Gizem'i да бъде в състояние да следват колата, дори преди години, сложих чипа. Мистерия, пенсионния фонд стана жертва на един приятел", каза той.

Горката Рапунцел станала жертва  #2gunfireмного трудно да си признаеш че си взел дрога за да опиташ примерно и повече няма, ама по лесния вариант е да обвиниш някого #Cussing out

# 383
ФЕмир... txtloves...ХАЗАЛЧЕТО обядва,а ЧАГИ си лови кротко рибка...  hahaha hahaha hahaha

# 384
Цитат на Рении: Аз съм върла пушачка :peace:3 кутии праскам на ден Peace ама съм си наред със всичко.
Дано дълго да си Ок. Но тъжната истина, че когато усетиш, че нещо не ти е наред, вече няма нужда да ги спираш, защото фаталното ще е станало. В цигарите, освен никотин и купчина химикали, предизвикващи рак и генни мутации (инфо за бъдещите майки) има и болкоуспокояващи и упойващи съединения, като напр, ментол, крезол, фенол и др. именно с цел нищо да не усещаме. Помислете за това. 

# 385
Привет и от мен...оле то голям студддд вънка.
Много се радвам за Чаги , не знам въобразявам ли си , но много отслабнал ми се видя newsm78

Снощи мъжо уж мрънкаше , че пак съм гледала турски сериали и т.н. и като заседна пред телевизора с мене гледа сериала Mr. Green че и ме разпитва сега тая защо така правила , той защо иначе Joy  довечера ще става все по-интересно , нямам търпение Grinning Усмихнат ден на всички
hahah и у нас е така,ама снощи обеснявах на ММ кой какъв е и той гледа къде ще иде  Mr. Green

# 386
Имам въпрос към момичетата изгледали сериала  Mr. Green
Скрит текст:
Какво се случва с продължението след смъртта на Ферия,няма много епизоди да не би да е спрян? или все още не са заснети след 74ти епизод?

# 387
Скрит текст:
74 епизод има само един фрагмент тъй като 73 епизод завършва с партито и след това продължава в Емировият Път поне аз това съм гледала има момичета които може да имат друго инфо. 

# 388
Имам въпрос към момичетата изгледали сериала  Mr. Green
Скрит текст:
Какво се случва с продължението след смъртта на Ферия,няма много епизоди да не би да е спрян? или все още не са заснети след 74ти епизод?
Скрит текст:
има още 8 епизода обаче оставиха само Пътят на Емир  смениха името и го спряха накрая поради слаб рейтинг в нищото

# 389
Цитат на Рении: Аз съм върла пушачка :peace:3 кутии праскам на ден Peace ама съм си наред със всичко.
Дано дълго да си Ок. Но тъжната истина, че когато усетиш, че нещо не ти е наред, вече няма нужда да ги спираш, защото фаталното ще е станало. В цигарите, освен никотин и купчина химикали, предизвикващи рак и генни мутации (инфо за бъдещите майки) има и болкоуспокояващи и упойващи съединения, като напр, ментол, крезол, фенол и др. именно с цел нищо да не усещаме. Помислете за това.  

Аз съм си в отлично здраве Peaceединствено от 1г не мога да спя много но това е от сериалите Laughing

Последна редакция: вт, 29 яну 2013, 15:57 от Рении

Общи условия

Активация на акаунт