Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 22 ~

• 39 113
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
А
Скрит текст:
в кой оригинален е този кекс   Mr. Green  за който говорите  Joy
Скрит текст:
Кекса на Фемир е 52еп а на Корай и Ханде 24 еп

# 436
Искам да допълня нещичко
Скрит текст:
Относно държанието на Емир към Фериха имаше моменти където наистена него разбирах един път е мил и добър а друг път се кара с нея и то повечето заради Ханде незнам до колко вие я понасяте но мен лично ме дразни до последно. А относно Фериха и тя се държеше студено с него и си мисля че може би е заради страха да него изгуби. Но това него оправда неговото поведение след 52 епизод. Момичето се опитваше дори го чакаше и даже беше му направила вечеря а той спа в колата и за какво защото е инат. А по повод стрелбата болницата той можеше да бъде поне малко мил все пак тя беше при него през цялото време а оная русата какво дойде 1 път и после в апартамента ще чете вестник няма да я прегърне момичето не иска нищо в повече една целувка и прегръдка са и достатъчни. И после в 66 епизод където се появява гледаше я все едно вижда друг човек просто онази Фериха е станала силна и се бори. Искам да попитам нещо тъй като не ми е ясно много много Фериха се развежда с Емир и има пари от неговото семейство и какъв е бизнеса с какъвто се занимава.Извинявам се за въпроса но много много турски не разбирам

# 437
Искам да допълня нещичко
Скрит текст:
Относно държанието на Емир към Фериха имаше моменти където наистена него разбирах един път е мил и добър а друг път се кара с нея и то повечето заради Ханде незнам до колко вие я понасяте но мен лично ме дразни до последно. А относно Фериха и тя се държеше студено с него и си мисля че може би е заради страха да него изгуби. Но това него оправда неговото поведение след 52 епизод. Момичето се опитваше дори го чакаше и даже беше му направила вечеря а той спа в колата и за какво защото е инат. А по повод стрелбата болницата той можеше да бъде поне малко мил все пак тя беше при него през цялото време а оная русата какво дойде 1 път и после в апартамента ще чете вестник няма да я прегърне момичето не иска нищо в повече една целувка и прегръдка са и достатъчни. И после в 66 епизод където се появява гледаше я все едно вижда друг човек просто онази Фериха е станала силна и се бори. Искам да попитам нещо тъй като не ми е ясно много много Фериха се развежда с Емир и има пари от неговото семейство и какъв е бизнеса с какъвто се занимава.Извинявам се за въпроса но много много турски не разбирам

Скрит текст:
Парите на Фериха не са от Емир след развода Peaceкато се разделят заради погрешно разбиране тя заминава с Левент за Америка и там работи упорито и неуморно и от там има пари Peaceа какво са работили там незнам Rolling Eyes

# 438
Мерси за отговора.

# 439
Мен пък края ми е  много притупан ,
Скрит текст:
дават Фери на едни люлки идва и Емир...и после пише след 10месеца....ама , че край Confused
Да не говорим за това бебе дето уж оная му го пробутваше , аз така и не разбвах , кога става ясно , че не е негово , гледах гледах ама но не намерих момента с това да се разбере , че не е той бащата

# 440
Мен пък края ми е  много притупан ,
Скрит текст:
дават Фери на едни люлки идва и Емир...и после пише след 10месеца....ама , че край Confused
Да не говорим за това бебе дето уж оная му го пробутваше , аз така и не разбвах , кога става ясно , че не е негово , гледах гледах ама но не намерих момента с това да се разбере , че не е той бащата
Скрит текст:
След 10 дена е Peaceи е претупан вярно Rolling Eyesвиж 58 или 59 еп в болницата когато всички са пред вратата PeaceЕмир влиза с майката на Руя май беше и като излиза се гледат с Фериха в очите а от вътре се чува неможе сигурно има някаква грешка докторе Laughing

# 441
Здравейте, изгрях  Laughing Sunglasses

Рени, бъди все така жива, здрава и лъчезарна!   love001

Зверче, какво да кажа за подписа ти - влюбих се!  Heart Eyes

Зори, за статията!   bouquet

# 442
# 443
Ми щом изгря, привет тогава светлинка в тунела, Киара. Hug
Гледам, че сте обсъждали бъдещите епизоди, мога да кажа само едно.
В един момент се ядосвах на Фериха, в следващия на Емир, на всеки според зависи и никой от тях за мен не е по-виновен от другия или по-невинен. И двамата са инати, и двамата се нарянаваха, веднъж умишлено, друг път не, Емир по-ясно изразяваше чувствата си от Фери, но се обичаха до полуда до последният им съвместен миг заедно. Тяхната история е най-прекрасната, която съм гледала някога, а химията и страстта помежду им, струяха отвсякъде.  

# 444
Ми щом изгря, привет тогава светлинка в тунела, Киара. Hug
Гледам, че сте обсъждали бъдещите епизоди, мога да кажа само едно.
В един момент се ядосвах на Фериха, в следващия на Емир, на всеки според зависи и никой от тях за мен не е по-виновен от другия или по-невинен. И двамата са инати, и двамата се нарянаваха, веднъж умишлено, друг път не, Емир по-ясно изразяваше чувствата си от Фери, но се обичаха до полуда до последният им съвместен миг заедно. Тяхната история е най-прекрасната, която съм гледала някога, а химията и страстта помежду им, струяха отвсякъде.  
newsm10 newsm10 newsm10
Само за протокола да кажа, че и аз не пуша.  Peace

# 445
Само нещо да допълня към предходния си пост и изчезвам до след епизодите.
Въпреки финала, защото за никого не е тайна какъв е, не съжалявам за нито един миг, който отделих на ФЕмир и сериала. Много поуки си извлякох от тяхната история, израснах заедно с героите, тяхната любов, страстта, желанието им на моменти толкова осезаемо се усещаше във въздуха, че аз самата усещах чувствата им, толкова близки ми станаха образите им, че станаха като мои познати и хора от ежедневието ми. Такава брилянтна игра направиха, особено във втория сезон, че имах чувството, че на моменти не играеха а изживяваваха всичко, че и аз с тях.
За каста нямам думи, всеки актьор/актриса се сляха изцяло с образите, които пресъздаваха и затова се получи това вълшебство наречено Огледален Свят(AФК).

# 446
Здравейте, изгрях  Laughing Sunglasses

Рени, бъди все така жива, здрава и лъчезарна!   love001

Зверче, какво да кажа за подписа ти - влюбих се!  Heart Eyes

Зори, за статията!   bouquet

Kiara   Hug за теб !
А що зор видях докато намера къде съм денала видиата, та да сколасам гифчетата.
То с една глава за кое по- напред.  Mr. Green

# 447
На мен филма си ми харесва , само дето историята трябваше да е по-лека и края друг.

Скрит текст:
Каква е историята с русата мацка , с татуса на врата и дето пише Емир

# 448

Cagatay Ulusoy: I took drugs once in my life and that hurted me deeply, I promise that I won't make my Family, my Fans and all those who loves me live that drama again. (maria)
I regret what I did, and I'm really sorry.

ЧУ: Вземал съм наркотици веднъж в живота си и това ме нарани (потресе) дълбоко. Обещавам, че няма да причиня подобна драма (да ги накарам да изживеят това отново) отново на семейството си, на феновете си и на тези които ме обичат. Разкайвам се за това, което направих и наистина съжалявам.  Peace

# 449
На мен филма си ми харесва , само дето историята трябваше да е по-лека и края друг.

Скрит текст:
Каква е историята с русата мацка , с татуса на врата и дето пише Емир

Скрит текст:
Бивше гадже на Емир

Общи условия

Активация на акаунт