Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 22 ~

• 39 009
  • 737
  •   1
Отговори
# 480

Мале обаче снощи да ви кажа какво стана след като си направих клипчето на Махир и Фериде от Карадайъ почнах да гледам АФК от 25 еп нататък и накрая се озовах в 6 часа заспала на бюрото  Joy Joy Joy хубаво че станах иначе не ми се мисли пък и аз съм заспивала преди така и като се сетя че беше по същата причина и направо ме изби на смях  Joy Joy Joy
Joy Joy JoyЧестито осъмване Laughing
Като че ли е ново нещо под слънцето  Joy Joy Joy
smile3521 smile3521 smile3521

# 481
Хандето колко неповторим образ е. Като почнеш от това колко е красива!  Разкошна! Изключително хитра и проницателна и много интелигентна. До някъде я разбирам. Не е любов към Емир, обаче. Не и пука за ежедневките му, но не може да преглътне, че не е тя предпочитаната, че не я боготвори като Корай. Красавица, свикнала да държи всеки мъж в краката си и не може да преглътне точно този, който познава цял живот и го е наблюдавала с жените. И сега той е съвсем друг с Фери.

# 482
ДЗВЕРЧЕ,много си гиздава...еее така е...хубавите неща стават бавно...кроила си,шила си до сабахлем,ама сега се фръцкаш... newsm44

ДИДКА,не се забравя лесно ФЕмирската либоФ...

# 483
Силве,и аз й се кефя мнгого/на Хандето/...с такава лекота спретва гадостите...голяма чаровница!

# 484
Силвето,  newsm10

Не знам него Анджелина Джоли дали ще го зарадва, ама той мене  - определено!  hahaha

Искам песента, с която свършват сериитеееее  #Shocked #Shocked #Shocked

Последна редакция: вт, 29 яну 2013, 20:57 от k_kiara3

# 485
ДЗВЕРЧЕ,много си гиздава...еее така е...хубавите неща стават бавно...кроила си,шила си до сабахлем,ама сега се фръцкаш... newsm44

ДИДКА,не се забравя лесно ФЕмирската либоФ...
Аз никога не съм казвала че се забравя ,но ми е много по лесно докато моите другите любимци ще ги преживея на куково лято  ooooh! Cry Cry

# 486
Силвето,  newsm10

Не знам него Анджелина Джоли дали ще го зарадва, ама той мене  - определено!  hahaha

Joy Joy Joy

Силве Peace

# 487
  • София
Ох ама Фериха какви ги надроби с тези обувки.Ханде е опасна.Как я изнуди само..

# 488
Силвето,  newsm10

Не знам него Анджелина Джоли дали ще го зарадва, ама той мене  - определено!  hahaha

Ще ти я дам на лични е сега даже изчакай само да видя де съм я закопала  Peace

# 489
незнам за Анджелина Джоли да ще го зарадва ама мене определено.

# 490
Силвето,  newsm10

Joy Joy Joy

# 491
и аз я искам песента още от вчера  Cry

# 492
Диди,   bouquet   bouquet  bouquet

Релаксче, със любезното съдействие на Диди я предоставям и на теб  Heart Eyes https://www.youtube.com/watch?v=plBkG4qZvaU

# 493
Голям следовател излезе Емко...видя и "майката" на Фери...сладур... Two Hearts

# 494
Диди,   bouquet   bouquet  bouquet

Релаксче, със любезното съдействие на Диди я предоставям и на теб  Heart Eyes https://www.youtube.com/watch?v=plBkG4qZvaU

благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт