Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 22 ~

• 38 986
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
 Не разбрах пуснаха ли го вече нашия Чаги?  Party А дано!
Хареса ми как той казва в едно интервю, че с колегите от снимачната площадка са само приятели и не може да си представи да имат нещо повече.  Heart Eyes
А да питам актрисата, която играе мащеха на Джансу главната героиня от Перла ли беше?  newsm78
Много ми е позната нещо. (Може да е идвала до BG на море де  Joy )
А Корай защо така се държи с онова момиче дето спа с него, не и знам името. Може ли някой да каже как ще се развият отношенията между тях в скрит текст?

# 601
Не разбрах пуснаха ли го вече нашия Чаги?  Party А дано!
Хареса ми как той казва в едно интервю, че с колегите от снимачната площадка са само приятели и не може да си представи да имат нещо повече.  Heart Eyes
А да питам актрисата, която играе мащеха на Джансу главната героиня от Перла ли беше?  newsm78
Много ми е позната нещо. (Може да е идвала до BG на море де  Joy )
А Корай защо така се държи с онова момиче дето спа с него, не и знам името. Може ли някой да каже как ще се развият отношенията между тях в скрит текст?
Палмичка, още в Понеделник го пуснаха Чаги и всички обвинения срещу него бяха свалени.
Ето ти снимки и видео от пускането му.

http://webtv.radikal.com.tr/Turkiye/2681/cagatay-ulusoy-ve-gizem … raca-serbest.aspx

Санем, мащехата на Джансу, не е същата актриса от Перла.
Скрит текст:
Корай се държи така с Гюндже, защото тя му е само за в леглото и такава, ще си остане за него, момиче еднодневка, той е влюбен в Ханде и си остава влюбен до последно в нея.

# 602
Здравей,
и на мен ми е позната тази госпожа ама незнам от къде newsm78
Пуснаха Чаги Peace
Скрит текст:
Въпросната с кичурите хич я няма напред Rolling Eyes,ама супер тъпо предаде Фери с диска.Днес ше го даде на русата мацка..

# 603

Скрит текст:
Въпросната с кичурите хич я няма напред Rolling Eyes,ама супер тъпо предаде Фери с диска.Днес ше го даде на русата мацка..
Скрит текст:
Има я, но само в първия сезон. Голяма е предателка и тъпачка, но, ще си плати скъпо за това си предателство спрямо Фериха в този момент.

# 604
Благодаря за пожеланията  Hug Hug Hug
Добре дошли на bitzka, JANILINA  Hug

# 605

Скрит текст:
Скрит текст:
Има я, но само в първия сезон. Голяма е предателка и тъпачка, но, ще си плати скъпо за това си предателство спрямо Фериха в този момент.
Не тъпото е, че е влюбена в такъв чук като Корай и прави всичко за него!  Close

А за Чаги йее, фридъм, фридъм!   newsm44

# 606
Според чичи май, ще отмарят в чужбина след случилото се, но дали съм разбрала правилно.... newsm78

http://www.habershow.com/v4/50151-cagatay-ulusoy-ve-gizem-karaca … urtdisina-cikiyor

# 607
Според чичи май, ще отмарят в чужбина след случилото се, но дали съм разбрала правилно.... newsm78

http://www.habershow.com/v4/50151-cagatay-ulusoy-ve-gizem-karaca … urtdisina-cikiyor
Ами може да заповяда в БГ  Joy ама само той, тази Гиземка не я искам

# 608
Благодаря ви за посрещането момичета.Охх тоя Чаги не може да го поделим,а?Този филм явно на всички действа наркотично..Аз откакто го гледам все едно живея в него,дъщеря ми заспива пред банята да чака да я къпя,докато гледам сериала,а снощи дори го пуснах онлайн на телефона,докато съм в банята.хахах..А чувствам и лека носталгия по тези моменти на нежност и закрила в началото на една връзка..С този филм си припомням сякаш началото на моята връзка..Сигурно защото и моят любим така беше хлътнал по мен,а аз криех от нашите за него и тайно ходех да се видим..Пък и визуално прилича на Чагатай..Ехххх.. Kissing Heart

# 609
# 610
  • София-в сърцата на моите деца
  bouquet

# 611

Това ли е му е приятелката? Хич не ми харесва като за него..

# 612
  • София
И на мене мащехата на Джансу ми е много позната.Снощи ми стана много мъчно за нея.Мъжа и е толкова безразличен.Има пари.Задоволена е,но е толкова нещастна.
тази с кичурите и мене ме ядоса като предаде Фери.Много е тъпа.
Момичета ама вие много сте луднали по този Чаги LaughingДобрече аз харесвам по големички  Whistling

# 613
Добре дошли на новите и приятни минути. Защото на мен ми е приятно сред които обожават Фемир и най-вече Чаатай. Той наистина е като дрога.

# 614
Дзверче, да ти е жива и здрава рожденничката и много да те радва.

Вземам си от тортата и дано е останало нещо и за мен Simple Smile

bitzka, добре дошла и от мен.Това е актрисата с която играха в 3 сезон.

А с коя,какво прави в личния си живот,само той си знае Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт