Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 29

• 33 562
  • 724
  •   1
Отговори
# 285
Коя Жаки, не се сещам за още по-голяма? Тази е най-голямата от четките за очи. На скулите нанасям с 109 на Мас, незаменима. Heart Eyes

28 лв. струва SS6 и наистина е много добра четка.

# 286
На тази четка на Инглот и аз съм й хвърлила око  Grinning Ох, уж нямаше да купувам повече четки  ooooh! А харесах и тази за сенки на МАС, която Жаки показа на срещата  Whistling

# 287
Купих си 21 на Флормар, сташно съм доволна,но дайте идея с какво да го нося. С най-светлото от Нейкид 1 не ми хареса, само него, а отдолу златен молив също не ми хареса много, трябва си нещо светло, но аз май нямам подходящо  Confused Или повече да го блендна и със злато на долния клепач Rolling Eyes
Взех и блестящата пудра на Констанс Карол за една приятелка, 4 цвята в златисто-кафява гама, доста е добра, тъмните цветове ги сложих като руж, а светлото отгорре за хайлатй, страшно стана.

# 288
  • София
  Heart Eyes
http://www.temptalia.com/urban-decay-deep-end-eyeshadow-review-photos-swatches

Последна редакция: вт, 29 яну 2013, 17:08 от Elle-même

# 289
Те я имат същата, но в още по-голяма версия. Мисля да си купя и нея. Още по-лесно ще се нанася хайлайтер на скулите

Да, по-голямата 4SS е по-добра за хайлайтър. Ако е по-разперена, като мострите в магазина и за руж става.  Mr. Green

# 290
Коя Жаки, не се сещам за още по-голяма? Тази е най-голямата от четките за очи. На скулите нанасям с 109 на Мас, незаменима. Heart Eyes

28 лв. струва SS6 и наистина е много добра четка.
4ss, пак същата форма но по-голяма.

Даже сега като бяхме в събота в Инглот някой ме пита за какво ми е такова чудо Grinning Ето за какво Heart Eyes

SS6 също я ползвам за руж ако искам да е по-леко или да взема точно определен цвят.

# 291
  • Отвъд алеята зад шкафа
Еее, направо ми идва да се метна на колата към Сердика център  заради Инглот, обаче от снощи каката е с шарка и съм заточена вкъщи за неизвестен период от време  #Cussing out Сутринта само за 1 час се измъкнах до кварталния мол (на Цариградско), но не бяха заредили още Шанел и Диор, така че съм прецакана тотално! Остава ми само интернет пазаруването, помолила съм роднини да ми вземат от френската Сефора новите метеорити и супер оргазма. Но дори и това не ми оправя настроението. Защото каката ще оздравее до 2 седмици от шарката и тогава ще цъфне малката  smile3515

# 292
ЕЛФ пак са харесали да изимитират нещо на Шанел  Mr. Green
http://www.eyeslipsface.com/studio/eyes/eyeshadow/long_lasting_lustrous_eyeshadow
Чудно ми е как ли са  Thinking  Crazy

# 293
Те я имат същата, но в още по-голяма версия. Мисля да си купя и нея. Още по-лесно ще се нанася хайлайтер на скулите
Да, по-голямата 4SS е по-добра за хайлайтър. Ако е по-разперена, като мострите в магазина и за руж става.  Mr. Green
Мда аз през цялото време говоря за 4ss, а не за ss6, която всъщност нямам. Ще я купя и нея сега. Heart Eyes
Та 4ss струва 28 лв. другата даже е по-малко сигурно или същата цена.

# 294
# 295
Нека имитират. Да има за всеки джоб Flutter

# 296
  • София/Горна Оряховица
Нека имитират. Да има за всеки джоб Flutter

Точно моите думи  Peace .

Макар че спестявам за един epatant  Blush .

# 297
  • София
Ееее, Ел Мем благодаря за сравнението в снимки на Шанела-а и Инглот-а! Hug

Че АМС Шайн 30 го нямаше в събота, когато ходих специално заради него в Инглот, го писах и в другата тема за придобивките. Че синьото ми също липсваше, още повече ме ядоса, щото съм свикнала като отида да пазрувам всичко да си е по местата! Naughty Mr. Green

Сега, или на вас така ви се иска Mr. Green или може и така да ви е удобно, ама да казвате, че Инглота бил като Шанела, шЪ ма прощавате! Naughty Mr. Green
Ами и без микроскоп виждам розовият гланц на Шанела Thinking. Розово в АМЦ шайн-а не виждам, може да е скрито надълбоко под златото, но ще е по-навътре бутнато, че и с ванилия замаскирано, даже.
За блясък, че и двете имат съм съгласна. Тук да.

Апропо сенките на Инглот, с тази двойка, която в събота си взех и с която съм днес, не ме впечатли с трайност, наситеност, интензитет, издръжливост Naughty. Ще им дам още един шанс с други цвят сенки. Но определено няма да съм от феновете им. Засега поне. Очаквам да бъда очарована още. Thinking
Като пигмент и интензитет, Флормар ги бие отвсякъде. То само като се сетя за 14ката и ми се подвива ъгълчето на устата нагоре от едната страна. Wink

# 298
  • София
kopche  Hug И аз така ги виждам нещата - Инглота е златен, в Шанела има розово. Розовото е мноооого леко, когато Шанела е нанесен самостоятелно. Когато е до Инглот, тогава се забелязва повече.

Ти каква база за сенки ползваш?

# 299
Копче, аз не казвам че Инглот е като Шанел. Казвам че е по-добър  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт