Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 29

• 33 562
  • 724
  •   1
Отговори
# 300
  • София
 Mr. Green Така си е! Пред...снимките и боговете мълчат! Peace

kopche  Hug И аз така ги виждам нещата - Инглота е златен, в Шанела има розово. Розовото е мноооого леко, когато Шанела е нанесен самостоятелно. Когато е до Инглот, тогава се забелязва повече.
Ти каква база за сенки ползваш?
И това, при положение, че са пред теб самата. Wink
А смятай, че ги виждам само от твоите снимки. Но на окото ми разликата никога не моЙ убягна! Mr. Green

Ами същата база, която слагам и под Флормара и под Нейкид и под всичко друго. Ей тая-мила и добра базичка на Ревлон- наде  bouquet

# 301
  • София
При мен абсолютно всичко има еднаква трайност (невероятна) с HD базата на NYX. Не мога да кажа имам ли по-нетрайни или по-дълготрайни сенки. Всичко седи от слагане до махане.

# 302
  • София
Сега като се замисля и четките са от значение... Thinking Ама разбира се! Нанасях с Елф тази сутрин, може да е от това? ooooh! Не знам що реших, че това ДС 467 ще се нанесе по-добре с по жилавката четка на Елф. Утре ще пробвам с добрият стар Есенс. Party

# 303
  • София
Дано да те очароват повече при следващото носене  Praynig

# 304
Koпче, ти защото ти тръгна по-рано не видя моят начин за слагане на сенки. Няма нещо, което да ми е нетрайно Simple Smile

# 305
Апропо сенките на Инглот, с тази двойка, която в събота си взех и с която съм днес, не ме впечатли с трайност, наситеност, интензитет, издръжливост Naughty. Ще им дам още един шанс с други цвят сенки. Но определено няма да съм от феновете им. Засега поне. Очаквам да бъда очарована още. Thinking
Като пигмент и интензитет, Флормар ги бие отвсякъде. То само като се сетя за 14ката и ми се подвива ъгълчето на устата нагоре от едната страна. Wink

На Инглот най-голямия плюс им е, че имат страшно много цветове и финиши  Wink Иначе, като качество не са чак толкова открояващи се  Rolling Eyes

При мен абсолютно всичко има еднаква трайност (невероятна) с HD базата на NYX. Не мога да кажа имам ли по-нетрайни или по-дълготрайни сенки. Всичко седи от слагане до махане.

При мен има някои малки изключения, но се случва много рядко  Wink Аз не се оплаквам от трайността или наситеността на сенките. Просто се работи различно.

# 306
Някой да опише как аз вадя сенки за да се посмеем  Grinning

# 307
  • Пловдив
Ровейки в нета попаднах на статия за няколко вида хайлайтъри,не е скорошна публикация- сравнение между Шанел,Долче,Ести и Мак.На който му е интересно може да погледне Peace

http://www.thebeautylookbook.com/2011/08/fall-2011-highlighters-chanel-dolce.html

# 308
Ох, страхотни и прекрасни сте, красавици, но нямате изчитане Hug Чудни гримове видях, да пускате още, че аз тези дни съм по работа с клиенти и съм с един и същи почти незабележим грим (и без лак, понеже нямам нито един нюд).. Страдание Tired

Вчера аха да си поръчам HD базата на NYX и попаднах на състава й в ибей.. За който се интересува:

Скрит текст:
High Definition Eye Shadow Base
INGREDIENTS: Isododecane, Talc, Beeswax, Dimethicone, Disteardimonium Hectorite, Cyclopentasiloxane,
Trimethylsiloxysilicate, VP/Eicosene Copolymer, Propylene Carbonate, Sorbitan Sesquioleate, Phenoxyethanol,
Phenoxyethanol/Methylparaben, Ethylparaben/Butylparaben, Propylparaben/Isobutylparaben, Colorant, Titanium
Dioxide (CI77891), Iron Oxide Yellow (CI77492), Iron Oxide Black (CI77499), Iron Oxide Red (CI77491).
В крайна сметка поръчах минералната на ЕЛФ, дано е поне толкова добра, колкото и тази от редовната им серия Praynig

И да си кажа за калъфа - на косъм да го поръчам от Cherry Culture, заедно с още няколко неща ooooh! и в последния момент реших да го разгледам в детайли. Оказа се много по-мъничък, отколкото изглежда - малко над 17 см широк, което оставя място за около 15-15,5 см четки, не по-дълги. А моите са по около 17, гледам и желаните на Сигма също, та добре че погледнах навреме Flutter

# 309
  • София
На Инглот най-голямия плюс им е, че имат страшно много цветове и финиши  Wink Иначе, като качество не са чак толкова открояващи се  Rolling Eyes
Да, именно. А това е на което държа на първо място. Цветовете са ми на заден план. Там и преливки и вариации се постигат и пр.
Ей сега като се погледнах в огледалото, съвсем са избледнели. Искам цял ден да виждам това, с което съм се натъкмила сутринта в 6,30ч.  Wink
Дано да те очароват повече при следващото носене  Praynig
Дано! Ще дам отчет тук веднага! Peace
Koпче, ти защото ти тръгна по-рано не видя моят начин за слагане на сенки. Няма нещо, което да ми е нетрайно Simple Smile
Сега за ранното и късното, първо да кажем, че ти дойде последна от всички Mr. Green hahaha. А и даже късно съм си тръгнала, щом в Инглот-а някой ме беше изпреварил вече за АМС Шайна30. #2gunfire
Ама ти и грим сесия ли прави Жаки? Grinning

# 310
Аааа не, Алена беше след мен Rolling Eyes
Грим сесия е силно казано Grinning Показах как изръчквам сенките от кутийките им за да стават така пигментирани както при моите гримове.

# 311
Еее,Фокси,наистина това се казва появяване с гръм и трясък.Невероятни гримове!  Heart Eyes И то само с моливи,не мога да повярвам  Crazy

Алена гримовете са ти кой от кой по-хубави!  Heart Eyes  Вече незнам кой ми е любим! Много добре си подбираш цветовете,които най-много ти отиват  Heart Eyes

Elle-meme...не мога да ти позная веждите.Но на мен и предишните ми харесваха  Thinking За гримa,няма какво да кажа.уникално изпълнение както винаги  Heart Eyes

Аз пък избутах някакви архаики от преди 10-тина години в компа.Ето как се гримирах като ученичка в гимназията  Mr. Green Грубо,а  Laughing И това ако е грим за в училище...  ooooh! Но забелязвам,че и очите ми са доста по-сини от сега  newsm78

Скрит текст:

# 312
Елфи, страшен грим Heart Eyes Аз така ако можех по време на училище ехеееееее Grinning

# 313
  • в 1001-та нощ
За мен лично на снимката са почти едно към едно и Инглота е по-добрата версия.

densi  Hug много се радам   bouquet  bouquet

Ел, благодаря  за сравнението  bowuu bouquet

за веждите на Ел  Peace и аз отчитам разлика, тя винаги ги е попълвала със сенки и за плътност - не мога да кажа, но това, което за мен можеше да се коригира беше да не се скубят толкова в широкия им край към носа, да са по-близо една до друга и да започват по в началото на окото, а не навътре над окото  Hug  за мен сега е много по-красиво и завършено   bouquet

ще си позволя да сложа снимките една под друга, надявам се - да не се сърдиш, но ще ги махна веднага, ако кажеш  Peace

Скрит текст:

преди

сега

забележителен успех  Hug поздравления - с какво го постигна  newsm03

Ел, не знам чий е бил злъчния коментар, надявам се не си изтълкувала така нещо казано от мен, в личните предизвикателства бях предложила да ги изрисува в основата, все едно са по-дълги, т.е. нескубнати, било е с най-добри намерения  Peace Hug

# 314
Елфи, страшен грим Heart Eyes Аз така ако можех по време на училище ехеееееее Grinning

Hug
Ооо,аз тогава много се вихрех.От 8-ми клас нататък живеех за да се гримирам и имах добър стаж  по специалността  Laughing
А това са сенки на Руби Роуз от голяма палитра и черна единичка на ГР.Помня ги много добре,защото нямах други  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт