Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 29

• 33 570
  • 724
  •   1
Отговори
# 315
  • София/Горна Оряховица
Пълните ми душата, защото вече 6ти ден не мога да докосна четка до окото си, камо ли с някакви сенки върху нея  Laughing .

Елфи, завиждам за всичко  Heart Eyes . И за умението, и за очите, и че си можела така да се гримираш.
В моето училище бяхме с униформи от един момент нататък, нещо повече от молив и спирала и класната ни връщаше.

Ел, струва ми се, че с по-дългите вежди имаш сякаш много по-секси поглед, което далеч не е лошо  Heart Eyes . Страхотно топли очи, много силен поглед вадят  Flutter .

# 316
  • в 1001-та нощ
Аааа не, Алена беше след мен Rolling Eyes

какво, какво  Rolling Eyes Heart Eyes Blush тук нещо не разбрах  Rolling Eyes

Елфи, мерси  bowuu

всеки път, когато чуя че се гримирате от училище  ooooh! ooooh! ooooh! си давам сметка колко много съм изпуснала всички тези години  Blush аз съм на 37г и се гримирам от 1г  ooooh! ooooh! ooooh!

откривам топлата вода  Blush

но и при нас в училище (конкретно моето) - беше пълен абсурд да се гримира някой, изключено  Naughty аз веднъж сами сложих някакъв гланц и веднага ме привикаха  ooooh!

# 317

Елфи, завиждам за всичко  Heart Eyes . И за умението, и за очите, и че си можела така да се гримираш.
В моето училище бяхме с униформи от един момент нататък, нещо повече от молив и спирала и класната ни връщаше.

Няма за какво да завиждаш.Очите ми без грим са доста мизернички и никакви  Mr. Green
Иначе съм била в гимназия между 1998 и 2003,в музикално училище...та там нямаше никакъв контрол над вида ни ,дори напротив,толерираха артистичните облици Laughing
По онова време нямахме униформи  Whistling Сигурно си по-малка  Crazy

# 318
Не е истина колко сте бързи, а аз се чудя защо нямам нови публикации в темата...изпуснала съм я !

# 319
  • София
Ползвали ли сте продукти на Маргарет Астор? Поръчала съм си тези сенки за очи, които впрочем в Бг са 18лв. Shocked , а аз си ги поръчах за 3 пъти по-ниска цена...
Скрит текст:

Имам от тези една в розово и лилаво, но не съм много впечатлена, разпрашават се доста, трудно се работи с четка, за да наслагвам цвят ползвам апликатор, и после с четката само преливам.
Аз за 18лв си ги взех и сега ме е яд...а да и са така позиционирани цветовете, че е неудобно да загребеш само от единия.
Иначе са красиви цветове и поне върху база са супер като трайност, но са ми неудобни за работа.

И от мен добре дошла  bouquet

Алена, много ти харесах грима, това е с палитрата на ИСЛ нали? Дори ме  накара да харесам "ужасното мъртвешко" червило на Ники, на теб изглежда нежно  bouquet

ПП Видях, че си казала коя е палитрата Blush Отивам да ви дочета преди да задавам повече въпроси на които е отговорено Mr. Green

Последна редакция: вт, 29 яну 2013, 18:55 от ~Étoile~

# 320
  • Стара Загора
Sephora Disney Jasmine Collection for Spring 2013

http://www.beautezine.com/sneak-peek-at-the-sephora-disney-jasmi … -for-spring-2013/

# 321
  • София
Hug Момичета, и аз така се харесвам повече  Flutter Радвам се, че ми отвориха очите за този, да го наречем гаф, просто нямаше нужда да е с този тон  Naughty Но да не се връщаме вече назад. Аленка, не става дума за теб  Hug

Ивче, много интересна колекция.

# 322
  • в 1001-та нощ
Ел   bouquet

Ивче  newsm03 това са моите сенки  newsm03 (поглед в бъдещето  Blush )

# 323
  • Стара Загора
Попаднах преди малко на колекцията и реших да я покажа, че ми се стори интересна.  Grinning Hug

Вчера ме хвана грипа и изобщо не ми се прави нищо. Най мразя ей това ми състояние.  Tired
А утре съм на изпит, дано се справя.  Confused

Не знам вие дали се точите на UD сенки от OZ, но аз съм си заплюла тези 2 глитърчета от колекцията на Опи.  Mr. Green

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 29 яну 2013, 19:14 от iv4enceto_91

# 324
Това златното глитърче и аз го искам  Flutter Не знам колко ще го нося, но след като видях снимката - само него виждам пред очите си  Crazy
Аз харесах цветовете само на едната Оз, ама мисля да се насоча първо към Нейкидите. Реших днес, че нямам нужда от другите на този етап. Само кучето вкъщи може да ме гледа гримирана  Rolling Eyes

ПС: Успех на изпита! И бързо да се оправяш Simple Smile

# 325
  • Стара Загора
Това златното глитърче и аз го искам  Flutter Не знам колко ще го нося, но след като видях снимката - само него виждам пред очите си  Crazy
Аз харесах цветовете само на едната Оз, ама мисля да се насоча първо към Нейкидите. Реших днес, че нямам нужда от другите на този етап. Само кучето вкъщи може да ме гледа гримирана  Rolling Eyes

ПС: Успех на изпита! И бързо да се оправяш Simple Smile

Аз се опитвах да се вразумя, защото имам много глитъри, но едва ли. Точно такъв нямам.  Joy

Hug

# 326
Aз в гимназията винаги съм носила черна очна линия. А по едно време носих дори и във водната линия на окото. Струваше ми се мега силен грим Mr. Green
Тогава косата ми беше много тъмна, лъскава и със супер много къдрици. Но не съм правила кой знае какво впечатление, защото много момичета се гримираха.

# 327
  • София
Имам тази прословута сянка на Инглот. Не ми харесва за хайлайтър първо защото е много златна и няма нищо розово и второ защото е с видими частички.
Утре ще ходя да пробвам шанела  Crossing Arms

Сянката на UD в блога на Темпталия много ми хареса.... а и каква оценка има...  Shocked всичко е 10 от 10  Crazy

Относно веждите на Ел... абсолютно безумие (да не казвам друга дума  Whistling ) е да се съди за нечии вежди по снимка само на очите. На изрязаните снимки много ми харесват и така, и иначе, но като се види цялото лице е съвсем различно и предишната форма ѝ отиваше повече, лично според мен.
И със сегашната е много красива, защото има много нежни черти и няма как да не ѝ отива нещо, но поне за мен, с по-раздалечени е по-хубава.

Ама онлайн капацитети колкото щеш, които си чешат езиците с обидни коментари без изобщо да знаят за какво пишат...  ooooh!

Ел, извинявай, че така те обсъдих сякаш не четеш, но мен тогава наистина ме вбеси неуместния коментар и още ти се чудя защо му се върза   bouquet

# 328
  • София
Здравейте дами,
Прекрасни гримчета! Алена, много си хубава с този грим.
На мен днес ми звъннаха по никое време за работна среща в Бизнес парка и аз веднага приех (винаги съм отклонявала поканата, за да дойдат при мен офиса) и разбира се възползвах да отида след това до Мак и Сефора. И се сдоби с Нейкид 1 Heart Eyes, много хубав руж на Мак, който сама не бих избрала, защото в кутията с нищо не впечатлява Sheertone shimmer blush in sunbasque - http://www.makeupandbeautyblog.com/mac-makeup/mac-unsung-heroes- … ne-shimmer-blush/ - много ми харесва как прелива със Софт енд Джентъл
Купих и това страхотно червило - Sheen Supreme Supreme Shine http://dollspark.wordpress.com/2011/03/19/review-mac-sheen-supreme-lipstick/ Страхотно хидратиращо усещане и глос финиш
Тествах и този фондьотен Face and body - много леко покривен, естествен, озаряващ и изравняващ тена. Имате ли мнения за него.
При мен беше изключено да се гримирам в гимназията (учех в езикова такава). Аз реално започнах да се гримирам миналата година лятото (на 33 години Joy)

Последна редакция: вт, 29 яну 2013, 21:21 от Cesari

# 329
Аз пък ако слушах какво една мила съфорумка ме посъветва трябваше да ходя и да си татуирам като нейните флумастерни вежди Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт