Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 29

• 33 615
  • 724
  •   1
Отговори
# 360
# 361
И на мен така ми се сториха, много мазни и приятни, а и цветовете ми харесаха. Най-много от всички, които посмях да погледна.
Мерси!   bouquet

# 362
:crazy :shock  - цветът наистина е и крейзи и шокиращ, в положителен смисъл, обаче не можах да сдържа смеха си над това наименование на една лилава сянка в ревюто :Frigid
   Е последното ,което бих си представила като цвят, ако ми кажат ФРИГИД, е това страхотно лилаво, което са кръстили така:)))...всъщност самата дума няма никакви цветови асоциации,поне за мен, за вас незнам Mr. Green Mr. Green

иначе, не съм изпуснала и страница от  творбите ви, така сте ме зарибили,че не мога да спя на дърти години зарад тея гримове:))))))))) МНого ви се радвам, да знаете !

# 363
Да, някои от имената на сенките са умопомрачителни. Аз най-много харесах Frigid и Freakshow. Като цветове де. Mr. Green

# 364
  • София/Горна Оряховица
А аз определено съм woodstock kind of girl  Mr. Green . Последната от част 1.

Много ми харесва при УД и MAC (за тях се сещам в момента), че продуктите си имат имена. Pearl 654 (random число, не знам дори дали има такова) по никакъв начин не ми говори нещо. Страшни математици  Crossing Arms .

# 365
Жаки не загребва, а изчегъртва сенки Mr. Green  Разронвам им фамилийката просто Grinning
С плоска четка ги ръчкам здраво докато не се образуват прашинки, който влизат в косъмчетата и залепват здраво за четката. После се напластява (поне 3 пъти) докато стане супер интензивно и плътно. Не разнасям, а само напластявам. Опушвам само крайчетата, докато постепенно изчезне всичко.

Примерно повечето хора ги "погалват" сенките, а то така цвят почти не излиза. Аз дори и със супер интензивните Инглот не правя така. Чегъртам ги с четката. За това се образуват и тези кратерчета в палитрите ми.

# 366
Да, някои от имената на сенките са умопомрачителни. Аз най-много харесах Frigid и Freakshow. Като цветове де. Mr. Green

проблемът е,че и цената на единичните сенки е умопомрачителна:))))))) в палитрите пък винаги има неизполваеми цветове.....на мен единствената напълно приложима палитра ми е  Smoked  и съм си я боднала в уишлистата Mr. Green И истината е,че през годините съм купувала всякакви варианти като марки на цветовете от тази палитра с надеждата да попадна на мазни , наситени и неронливи такива цветове....а докато не ви открих вас съвсем скоро, за УД не бях и чувала, колкото и  учудващо да звучи...... Blush Shocked

# 367
Жаки не загребва, а изчегъртва сенки Mr. Green  Разронвам им фамилийката просто Grinning
С плоска четка ги ръчкам здраво докато не се образуват прашинки, който влизат в косъмчетата и залепват здраво за четката. После се напластява (поне 3 пъти) докато стане супер интензивно и плътно. Не разнасям, а само напластявам. Опушвам само крайчетата, докато постепенно изчезне всичко.

Примерно повечето хора ги "погалват" сенките, а то така цвят почти не излиза. Аз дори и със супер интензивните Инглот не правя така. Чегъртам ги с четката. За това се образуват и тези кратерчета в палитрите ми.

Laughing Laughing Laughing, може и да звучи забавно и смешно, но това е номер, който и аз правя , защото при тъмните цветове,които ползвам основно , с погалване , както каза, нищо не става...да не говорим,че моите ментарджосани ейвънски  и орифлеймски четки са толкова меки, че нищо не става...добре че от някакъв ейвънски комплект имам една малка и остра, та с нея ръчкам и аз яко:))))))).. та следващото на план са ми четките...ама толкова много сте ми вкарали в главата,че  незнам Laughing Laughing, от вашите колекции сън не ме хваща Laughing Laughing

# 368
  • Перник
Лелеее наистина нямате изчитане  Crazy
Страхотни неща правите,момичета   bouquet
foxy, добре дошла и от мен и поздравления за прекрасните гримчета  Hug
Обаче,Аленка ...... абсолютен мега фаворит ми е този твой грим(ментово-лилавата чудесия) ,то червилото му,то сенките му,то ружът му...а бе,думи нямам  Heart Eyes
И сега да ви покажа едно клипче със суочове на минералните сенки на елф ....влюбена съм в синьото,а номер 4 и 10 направоги знам за кого са  Flutter
http://www.youtube.com/watch?v=Z0N8nJQ80ZU

# 369

Е, и мен ме пра дъжд. Tired ДМ-ът е в Дармщадт, на около 2 часа май от теб. Наскоро го отвориха квартален, а не в центъра, и ми е много спокойно и заредено.  Заблазявам ти обае за кучо.  Heart Eyes

Исках да ви питам за мнение за concealer за под очите (как му се вика на това на български?). Зяпах снощи пак Лиса Елдридж и в едно видео споменава Бенефит Eye Bright молив.
Скрит текст:
Стори ми се доста полезен и лек молив за бързината и видимите ми сенки под очите сутрин. Някой да има мнение? Някои такива продукти трудно ги разнасям и уж скриват сенките, но подертават пък бръчките.  ooooh!

Също много ползван от Лиса е и Clinique Airbrush concealer.  newsm78 Споменава и Touche Eclat, но си спомням нещо негативно за него.

Денси, не съм чела много, но нещо добро за червилата на Clarins да кажеш?
Аз използвам консилера на Avon Anew и съм доволна.Освен ,че покрива тъмните кръгове,които при мен са много наситени още от детските ми години,има и действие против бръчки.Има собствена четка ,която обаче на мен не ми е удобна и използвам стандартна четка за консилер.

# 370
  • София
Исках да ви питам за мнение за concealer за под очите (как му се вика на това на български?). Зяпах снощи пак Лиса Елдридж и в едно видео споменава Бенефит Eye Bright молив.
Скрит текст:
Стори ми се доста полезен и лек молив за бързината и видимите ми сенки под очите сутрин. Някой да има мнение? Някои такива продукти трудно ги разнасям и уж скриват сенките, но подертават пък бръчките.  ooooh!

Аз го имам, много е хубав, но моя е доста светъл и го слагам само в основата на окото и под веждите от външната страна  newsm78 ( добре ли го обясних??)
След малко ще щракна една снимка на ръката Hug

Това е снимката:
Скрит текст:
В дясно е само молив нанесе, а отляво е леко размазан с пръстче  Crazy

На телефона излиза перфектно, а така не е много добре.

Последна редакция: ср, 30 яну 2013, 09:45 от Майка Зайка

# 371
Този метод на Жаки трябва да влезе в употреба  Naughty Каквото и да правя, просто не мога да изкарам цвят  ooooh! Дори и с черни сенки ми се е случвало да стои едно такова бледичко, все едно със сажди съм се мацнала.

# 372
Момичета-кокичета, искам да си купя палитра от само лилави цветове - може би поне 12 цвята. Някой срещал ли е подобни из нета?

# 373
  • в 1001-та нощ
Добро утро, Красавици !!! (и на звяра от края на 1 пост  Heart Eyes)

Не съм изчела новото от снощи, ще съм много в джаза днес, но ще наваксвам, мислих, че днес няма да снимам, защото няма да имам какво да покажа, но сутринта ползвах първия си лак  за устни  newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 благодарности на densi, че ме светна, че има такава прелест     bouquet  bouquet  bouquet

и влизам само да го покажа, очи не съм снимала, само муцуната, заради лака  Peace

усещането е уникално приятно, устните са буквално лакирани и светят в блясък, плътност невероятна  Blush не лепне, не пресушава, идеален  newsm76

и още малко  Heart Eyes

Скрит текст:

# 374
Аленка, страхотно кой е лака? Hug Много е хубав.

Общи условия

Активация на акаунт